Social Icons

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

ΚΡΙΟΣ: Οι σύμμαχοί σας θα είναι ο προγραμματισμός και η καλή οργάνωση, οπότε μην πιστέψετε πως επειδή όλα πάνε κατ’ ευχή πρέπει να τα αφήσετε στην τύχη τους.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να αυξήσετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να αποκαταστήσετε τη φήμη σας στα σημεία που προσπάθησαν οι άλλοι να την ρίξουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Υποστηρίξτε τα σχέδιά σας ανοίγοντας ένα καινούριο κεφάλαιο επιτυχίας στη ζωή σας. Βάλτε τις επιθυμίες σας σε μια τάξη και μην παρασυρθείτε από την κινητικότητα που θα υπάρχει γύρω σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα σας ευχαριστήσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο σύντροφός σας ανακτά τις δυνάμεις του. Θα μπορέσετε να ενισχύσετε τη σχέση σας, καθώς οι πιέσεις που δεχόσασταν αρχίζουν να υποχωρούν.

 

ΛΕΩΝ: Δεσμευθείτε αποκλειστικά με λόγια και όχι με πράξεις, γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα. Ετοιμάστε σχέδιο δράσης και περιμένετε τις συνθήκες που το ευνοούν για να δράσετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν προωθήσετε με σωστό τρόπο τα σχέδιά σας στους συνεργάτες σας θα βρείτε ανταπόκριση. Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των άλλων, αναρωτηθείτε μήπως είναι δίκαιες.

 

ΖΥΓΟΣ: Αρχίζει να ξεθολώνει το τοπίο στη σχέση σας η οποία θα είναι γεμάτη εναλλαγές και δράση και αυτό θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε όλα όσα σας φέρνουν πιο κοντά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συνειδητοποιήστε ποιες είναι οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν αποκλειστικά από εσάς. Εάν στις ενέργειές σας είστε ταυτόχρονα δραστήριοι και αποτελεσματικοί όλα θα πάνε καλά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι κρίσεις που περνάτε στον εργασιακό σας χώρο θα ξεπεραστούν με λογικές σκέψεις και επιχειρήματα. Προσπαθήστε να μη φέρεστε σκληρά σε άτομα που λειτουργούν μόνο συναισθηματικά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο επιθετικός σας τρόπος δεν αφήνει περιθώρια για χαλαρές καταστάσεις. Μην αρνηθείτε τη βοήθεια και την υποστήριξη που θα σας ζητήσουν αγαπημένα πρόσωπα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επιτρέψετε οι σκέψεις σας να αποσπώνται από ασήμαντα γεγονότα. Η αποστασιοποίηση σε θέματα που αφορούν τρίτους θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους συνομιλητές σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Δώστε χαρά στους γύρω σας αν μπορείτε, αλλά μην το παρακάνετε. Βρείτε τρόπο να φέρετε ισορροπία στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις.