Social Icons

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Κυριακή 28/2 έως 6/3/21

ΚΡΙΟΣ: Η βδομάδα θέλει μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες και συγκρατημένα νεύρα. Θα χρειαστεί να κάνετε περικοπές στα σχέδιά σας, καθώς ναι μεν στα έσοδά σας παρατηρείται μια κινητικότητα, αλλά δε θα είναι τόσο μεγάλη όσο αυτή που χρειάζεστε στην πραγματικότητα. Ίσως κληθείτε να δώσετε μια βασική μάχη, για κάτι που σας στέρησαν στον εργασιακό σας χώρο και αυτό δε θα είναι τόσο εύκολο. Προτιμήστε να αφήσετε αναπάντητα κάποια σχόλια που θα γίνουν.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μην μπείτε στον πειρασμό να εμπιστευτείτε επαγγελματικά σας μυστικά σε πρόσωπα που δεν είστε σίγουροι για την εχεμύθειά και την τιμιότητά σας, γιατί εκτός του ότι θα σας προδώσουν, θα εκμεταλλευτούν την ιδέες σας και θα βγείτε χαμένοι. Μην περιπλέξετε τις συνεργασίες και τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας γιατί ως αποτέλεσμα θα έχετε απώλειες στον οικονομικό σας τομέα. Ασχοληθείτε με τα ζητήματα που σας απασχολούν, αφήνοντας για αργότερα τα οικονομικά σας σχέδια.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπαθήστε να μην αναλάβετε άλλες ευθύνες ή υποχρεώσεις και καταστρώστε το πρόγραμμα που σας εξυπηρετεί. Εάν δεν αποβάλετε το στρες που έχετε θα μεταφέρετε την πίεση που νιώθετε και στο σύντροφό σας, δυσκολεύοντας την επικοινωνία σας. Δείξτε με πράξεις πόσο νοιάζεστε και υπολογίζετε το σύντροφό σας. Ωραία είναι τα λόγια, αλλά δε φτάνουν για να τον πείσουν ότι έχετε πραγματικά και βαθιά αισθήματα προς αυτόν. Μην αφήνετε τα επαγγελματικά σας σχέδια να καταναλώνουν όλο τον χρόνο σας, γιατί έτσι δε θα κερδίσετε τίποτα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε το μυαλό σας να συνεργαστεί με τη λογική, για να έχετε καλά αποτελέσματα, μια που τις δυνατότητες για να ανταπεξέλθετε τις διαθέτετε. Ξεπεράστε παλιές προκαταλήψεις που σας εμποδίζουν να έχετε την απαιτούμενη αυτοεκτίμηση και το θάρρος για να προβείτε σε αναβαθμίσεις, πάντα σε συνεργασία με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Αποδείξτε για μια ακόμη φορά ότι ξέρετε να απολαμβάνετε αυτά που αγαπάτε, αλλά και εκείνα που αποκτάτε.
 
ΛΕΩΝ: Τα οικονομικά προβλήματα που σας ταλανίζουν τόσο καιρό, θα εξακολουθούν να σας ταλαιπωρούν, αφού θέματα που θα αφορούν εφορίες, δάνεια και κληρονομικά θα έρθουν στο προσκήνιο, αλλά αφού δεν μπορείτε να τα παραμερίσετε δεν υπάρχει λόγος να αφήνετε την ψυχολογία σας να καταρρεύσει. Τα πνεύματα θα είναι οξυμένα και θα πρέπει ακόμα και αν πιστεύετε ότι έχετε δίκιο, να μη δώσετε συνέχεια στις εντάσεις, ούτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για θέματα ή συμφωνίες που ακόμα έχετε αρκετό χρόνο, ώστε να δείτε αναλυτικά τα υπέρ και τα κατά.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν έχετε αντιρρήσεις μπορείτε να τις εκφράσετε με ευγένεια χωρίς να πανικοβάλλεστε ότι θα διαταραχθούν οι συνεργασίες σας. Οι διαφορετικές νοοτροπίες στο επαγγελματικό  περιβάλλον είναι αναμενόμενες και θα πρέπει να προσεγγίζετε φιλικά τους συνεργάτες σας. Επιτρέψτε στη διαίσθησή σας να επέμβει στις αποφάσεις σας, ελέγχοντας πρώτα αν μπορεί να γίνει βοηθός σας σε στιγμές αναποφασιστικότητας. Εάν καταφέρετε να αποφύγετε συνεργάτες ισχυρογνώμονες, θα είναι πολύ καλό για τη μετέπειτα εξέλιξή σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Οι δυσκολίες στις συνεργασίες σας θα είναι εμφανείς και οι επαφές με τους συνεργάτες σας δε θα είναι τόσο στρωτές. Εστιάστε την προσοχή σας στο πως θα δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις και τις βάσεις που θα σας επιτρέψουν να ανακάμψετε οικονομικά, χωρίς να χάνεστε μέσα σε έναν κυκεώνα σκέψεων. Μπορεί να μπείτε σε σκέψεις για το μέλλον σας αλλά το όμορφο κλίμα στη συναισθηματική σας ζωή θα συνεχίζει ακμαίο, χαρίζοντας σας όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας ή με ένα νέο πρόσωπο εσείς οι αδέσμευτοι.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βάλτε λίγο παραπάνω από τη γοητεία σας, για να κάνετε το έτερόν σας ήμισυ να αισθανθεί πιο όμορφα κοντά σας και να ανακαλύψει ένα από τα καλά κομμάτια του εαυτού σας. Αναστείλετε κάποια από τα σχέδια που είχατε μέχρι τώρα γιατί επείγει να ασχοληθείτε στο πως θα δραστηριοποιήσετε την κοινωνική σας ζωή, μια που οι επαφές και οι καινούριες γνωριμίες, θα σας κρατήσουν όρθιους μέχρι να ανακάμψετε και να βγείτε από τη δύσκολη θέση που βρίσκεστε.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσεγγίσετε τους άλλους με άνεση και διπλωματία, αποβάλλοντας κάθε ίχνος επιθετικότητας. Αφήστε τον αυθορμητισμό σας να εκδηλωθεί και διατηρώντας μια ειλικρινή στάση απέναντι σε όσους συναναστρέφεστε θα κερδίσετε τις εντυπώσεις και θα εκτιμηθείτε ακριβώς όπως σας πρέπει. Μην αφήσετε το άγχος και τις ανασφάλειες για την πορεία των επαγγελματικών σας σχεδίων, συνεργασιών και σχέσεων να αναστατώσει τον ψυχικό σας κόσμο. Οι αυτοπεριορισμοί θα σας μπλοκάρουν, αλλά να θυμάστε πως κανείς δε σας πιέζει και εναπόκειται στη δική σας θέληση να κάνετε κάτι για να πάψετε να είστε το θύμα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί να έχει κάνει και αυτός τα δικά του λάθη, αλλά τουλάχιστον τα έχει παραδεχθεί σε αντίθεση με εσάς που επιμένετε να φοράτε παρωπίδες. Εάν θέλετε να προχωρήσετε σε μονιμοποίηση της σχέσης σας και να αισθανθείτε τη σιγουριά που αναζητάτε, εκφραστείτε πιο ελεύθερα, αφιερώστε χρόνο στο σύντροφό σας και η ανταπόκρισή του θα είναι άμεση και θετική. Απομακρύνετε όλες τις αρνητικές σκέψεις που περνούν από το μυαλό σας, γιατί μόνο με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να μπορέσετε να αφεθείτε μέσα στη σχέση σας και να την απολαύσετε, θα πρέπει να είστε πιο χαλαροί και να μην αγχωνόσαστε συνεχώς ακόμα και με ανούσια πράγματα. Όσοι είστε ακόμα στη διαδικασία της κατάκτησης, προχωρήστε και ο στόχος σας θα πετύχει. Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για εκπλήξεις, αφού οι ερωτικές περιπέτειες θα είναι στο φόρτε τους. Μην ξεχάσετε να βάλετε μια τάξη στις σκέψεις σας, για να αποφασίσετε τις είδους σχέση θέλετε να έχετε πριν την ξεκινήσετε.
 
ΙΧΘΥΣ: Νιώστε δυνατές συγκινήσεις και απολαύστε τον έρωτα. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σας, ανεβάζοντας τον ερωτισμό και τον αισθησιασμό σας και εσείς θα πρέπει να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας για να μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μια ερωτική σχέση που θα σας κάνει να νιώσετε πληρότητα. Όμως, να θυμάστε πως πρέπει να κρατήσετε σε χαμηλά επίπεδα τον ενθουσιασμό σας, για να μη βρεθείτε σε μία σχέση που θα είναι εφήμερη και θα σας πληγώσει.