Social Icons

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Κυριακή 14 έως 20/2/21

ΚΡΙΟΣ:
Ο καταλληλότερος τρόπος για να λύσετε τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας, είναι ο διάλογος. Εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας για να δώσετε ώθηση στο έτερόν σας ήμισυ να ανοίξει και εκείνος με τη σειρά του την καρδιά του. Ακόμα και αν κάποιες στιγμές είστε ενάντια σε περιστάσεις ή ανθρώπινες συμπεριφορές που τυγχάνει να σας προκαλούν, θα ανταμειφθείτε για ότι προσφέρατε μέσα στο περιβάλλον σας και έξω από αυτό και θα δικαιωθείτε για ότι πιστεύατε και για ότι ελπίζατε.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μην είστε βιαστικοί να κρίνετε ή να απορρίψετε κάτι που ακόμα διαμορφώνεται. Να είστε προσαρμοστικοί και εργατικοί, αποφεύγοντας τα μπερδέματα, γιατί ο σκοπός είναι να μην κάνετε λάθη κρίσης ή συμπεριφοράς που θα προκαλέσουν απώλειες οικονομικού χαρακτήρα. Η απομόνωση αυτή τη φορά δε θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε το τοπίο. Το καλύτερο στη δική σας περίπτωση θα είναι να αφήσετε τους άλλους να σας πλησιάσουν για να πάρετε τα μηνύματα που θέλουν να σας δώσουν και στη συνέχεια να τα επεξεργαστείτε με το δικό σας τρόπο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι σημαντικό να ξεκαθαριστούν οι σχέσεις σας, γιατί μόνο έτσι θα φιλοτιμηθούν όλοι και θα αναλάβει ο καθένας το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί. Παρόλο που η καθημερινότητά σας θα είναι αρκετά γεμάτη, δε θα λείψουν οι ευκαιρίες που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε. Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, χωρίς να απομακρύνεστε από το οικείο περιβάλλον σας. Οι δρόμοι που θα σας ανοιχθούν θα σας βοηθήσουν μελλοντικά στα επαγγελματικά σας σχέδια.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μέρα αναπροσαρμογών στις σχέσεις και μονοπώληση του χρόνου σας θα διεκδικήσουν πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος. Μη δώσετε έμφαση στις διαμάχες που μπορεί να προκύψουν είτε είναι μέσα στον κοινωνικό, είτε στον επαγγελματικό χώρο. Η υγεία και η ασφάλειά σας απαιτούν την αμέριστη προσοχή σας για να μην ενεργοποιήσετε κάποιο χρόνιο πρόβλημά σας. Μην αμελήσετε και αδιαφορήσετε τα σημάδια, για να μπορέσετε να ξαναβρείτε γρήγορα τη φόρμα σας. Εκμεταλλευτείτε την αισθητική σας εικόνα που θα είναι καλή για να την κάνετε ακόμα καλύτερη.
 
ΛΕΩΝ: Ακόμα και μια νέα σχέση διαφαίνεται στον ορίζοντα που ναι μεν θα σας αναστατώσει, αλλά θα σας κάνει να νιώσετε πολύ όμορφα. Εάν έχετε ανακαλύψει τις πραγματικές σας ανάγκες, τολμήστε να ζητήσετε την κάλυψή τους. Στον οικονομικό τομέα θα υπάρχει μια μικρή κινητικότητα, για να εξυπηρετηθείτε στην κάλυψη των άμεσων αναγκών σας. Για κάποιους λόγους θα χρειαστείτε περισσότερα χρήματα και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείρισή τους, για να μη βρεθείτε σε δύσκολη κατάσταση.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η βδομάδα μπορεί να μην είναι ότι καλύτερο για τα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά είναι ιδανική για να αφιερώσετε χρόνο σε φίλους και αγαπημένα άτομα που τον τελευταίο καιρό έχετε βάλει στο περιθώριο εξαιτίας εργασιακών υποχρεώσεων. Οι μόνες παγίδες εντοπίζονται κυρίως μέσα στην ασυνεννοησία που υπάρχει σε μερικές από αυτές και αν θέλετε να το διορθώσετε, θα πρέπει να διευκρινίσετε εκ νέου τους όρους και τα ασαφή σημεία που υπάρχουν. Επειδή, οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, τακτοποιήστε το τώρα, πριν υποβάλετε σε δοκιμασίες τις σχέσεις σας, αποφεύγοντας ανόητες αντιδράσεις και αντιφάσεις σε αυτά που λέτε.
 
ΖΥΓΟΣ: Να σκέφτεστε ψύχραιμα και λογικά πριν προβείτε σε σημαντικές αποφάσεις που θα σχετίζονται άμεσα με το μέλλον σας. Αποφύγετε περιττά έξοδα και άσκοπες επενδύσεις που θα επιβαρύνουν τον οικονομικό προϋπολογισμό σας. Ακούστε την καρδιά σας και αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα. Μην απομονωθείτε ή κλείσετε πόρτες σε άτομα που θα σας πλησιάσουν. Οι ευκαιρίες που θα έχετε οι αδέσμευτοι για να δημιουργήσετε μια σχέση που θα σας κάνει να νιώσετε γεμάτοι δε θα σας αφήσουν παραπονεμένους.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τολμήστε να προβείτε σε αλλαγές που θα καλυτερέψουν τη διάθεσή σας και εντυπωσιάστε τους γύρω σας με την αυτοπεποίθηση, τον ερωτισμό και τη γοητεία που θα εκπέμπετε. Αυτή τη φορά εσείς θα επιλέξετε την πορεία της συναισθηματικής σας ζωής και πρέπει να φροντίσετε για το καλύτερο δυνατό. Ακόμα και μέσα από φιλικές παρέες και συντροφιές θα έχετε την ευκαιρία για νέες ερωτικές γνωριμίες, εκτός του ότι θα ανανεώνεστε και θα περνάτε καλά, οπότε έχετε έναν ακόμα λόγο να νιώθετε χαρούμενοι.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μεταδώστε την καλή σας διάθεση στο περιβάλλον, αφήστε την καρδιά σας να σας καθοδηγεί και με αυτόν τον τρόπο μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές. Το έτερόν σας ήμισυ θα είναι δίπλα σας και με τη στάση του θα σας δίνει την ασφάλεια που χρειάζεστε. Επιβάλετε να δείξετε και εσείς με τη σειρά σας πόσο ενδιαφέρεστε για το άτομό του. Μια ριζική αναθεώρηση στον τρόπο που θα επικοινωνείτε μεταξύ σας κρίνεται απαραίτητη, γι’ αυτό παρακάμψτε τα αυτονόητα και μιλήστε περισσότερο μεταξύ σας, αρχίζοντας να εκφράζετε με λόγια αυτά που πραγματικά αισθάνεστε.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι δεσμευμένοι θα επιτύχετε πολύ καλή επικοινωνία με το σύντροφό σας, οπότε εκμεταλλευτείτε την παρούσα κατάσταση για να αφουγκραστείτε από κοινού τις ανάγκες και τις επιθυμίες του καθενός σας, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβετε τη σημαντικότητα της υπάρχουσας σχέσης σας. Οι προσωπικές και ιδιαίτερες στιγμές που θα περάσετε μαζί, θα είναι η αιτία για να απελευθερωθούν τα συναισθήματά σας και για να βαδίσετε από εδώ και πέρα με ερωτική σύμπνοια.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από εσάς εξαρτάται αν θα απαιτήσετε να εργάζεστε λιγότερο και με καλύτερες συνθήκες. Ναι μεν σας περιμένει πολύ δουλειά, υπερωρίες και υπερβολικός φόρτος εργασίας, αλλά οι ανταμοιβές θα είναι πολύ καλές. Οι νέες ευκαιρίες για βελτίωση της θέσης σας, θα αλλάξει το σκηνικό για τους περισσότερους από εσάς, γι’ αυτό μην είστε τόσο αυστηροί με συνεργάτες. Το ενδιαφέρον σας για κοινωνική προβολή θα είναι αυξημένο. Χωρίς να λείψουν οι δυσκολίες είστε πλέον σε θέση να τις ξεπεράσετε και να στήσετε ένα νέο στυλ.
 
ΙΧΘΥΣ: Με ηρεμία και αυτοσυγκράτηση θα δημιουργήσετε σωστά στεγανά και σωστές συμφωνίες. Κρυολογήματα και μικρές φλεγμονές μπορεί να απειλήσουν την υγεία σας. Κόψτε κακές επιβλαβείς συνήθειες (κάπνισμα, ποτό) και επωφεληθείτε της ευκαιρίας εσείς που πραγματικά θέλετε να έχετε μια υγιή ζωή. Εξασφαλίστε ηρεμία, ύπνο και μικρές τακτικές δόσεις ψυχαγωγίας. Φροντίστε για την εξωτερική σας εμφάνιση, έτσι ώστε να νιώθετε όμορφα εσείς οι ίδιοι. Αποφύγετε το άγχος, τα νεύρα και προτιμήστε ταξίδια και αλλαγές περιβάλλοντος που είναι ότι καλύτερο για να χαλαρώσετε.