Social Icons

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Εάν καθίσετε και ακούσετε τι έχουν να σας προτείνουν τα οικογενειακά σας πρόσωπα, θα γλιτώσετε από περιττά έξοδα. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει ρεαλιστικά και να βρει έξυπνους τρόπους ώστε να αντιμετωπίζετε τα προβλήματα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τις επιθυμίες σας, αν δεν πάρετε πρωτοβουλίες. Μια παλιά συνεργασία έρχεται στο προσκήνιο και επιβάλλεται να ζητήσετε εγγυήσεις πριν προχωρήσετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να προλάβετε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με τους γύρω σας, φροντίστε να είστε σαφείς. Οργανώστε τις κινήσεις σας με τέτοιο τρόπο ώστε να μη χρειαστεί να χάνετε χρόνο με αναβολές και καθυστερήσεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε σε προτεραιότητα θέματα που ζητούν άμεση λύση, ώστε να χαλαρώσετε. Κάντε καλύτερες διαπραγματεύσεις για ότι σας ενοχλεί και κερδίστε καλύτερες συνθήκες εργασίας.
 
ΛΕΩΝ: Αξιοποιήστε τη μέρα σας χαλαρώνοντας και αρχίστε μια βδομάδα όλο ευκαιρίες. Το ότι κάποιοι θα σας κριτικάρουν δεν είναι δικαιολογία για να κάνετε πίσω ή να το βάλετε στα πόδια.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια απρόσμενη συνάντηση θα σας ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος. Οι πολύμηνες προσπάθειές σας θα δείξουν τώρα τα αποτελέσματά τους και θα σας γεμίσουν χαρά.
 
ΖΥΓΟΣ: Οι υποχρεώσεις που θα προκύψουν από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα είναι πολλές. Πρέπει να δώσετε μερικές ευθύνες και στους άλλους και να μην τα αναλαμβάνετε όλα μόνοι σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποκτήστε ψυχικά αποθέματα και ξαναβγείτε στη ζωή έτοιμοι για όλα. Μέσα από ουσιαστικό διάλογο δώστε στο σύντροφό σας να καταλάβει ποια είναι αυτά που σας πληγώνουν στη συμπεριφορά του.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρχίζετε να βλέπετε τη σχέση σας πιο αισιόδοξα και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για αυτήν. Επιτέλους κοπάζουν οι εντάσεις που σας είχαν προκαλέσει τρίτα πρόσωπα και το μεταξύ σας κλίμα φτιάχνει.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είστε πρόθυμοι να δείξετε κατανόηση και συμπαράσταση στα προβλήματα των άλλων. Αντιμετωπίστε ψύχραιμα τις καταστάσεις για να καταλαγιάσουν οι φωνές και οι συγκρούσεις.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το πρόβλημα που έχετε στη σχέση σας είναι οι άνθρωποι που επηρεάζουν το σύντροφό σας. Μην τον προκαλείτε με ανυπόστατες ζήλιες και σταματήστε να ελέγχετε κάθε κίνησή του.
 
ΙΧΘΥΣ: Οι αντιλήψεις και η στάση σας απέναντι σε διάφορες καταστάσεις, γίνονται αποδεκτές από τους άλλους. Ξεκινήστε διαδρομές σε νέα μονοπάτια, μια που τα ημίμετρα δε σας εκφράζουν.