Social Icons

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020


ΚΡΙΟΣ: Πίσω από τη διακριτικότητα και τις αντιδράσεις ενός συναδέρφου, κρύβεται δόλος. Στις σχέσεις που έχετε με ηλικιωμένους συγγενείς, να είστε λιγότερο νευρικοί.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι απόψεις σας θα συζητηθούν πολύ, αλλά δε θα σχολιαστούν αρνητικά. Αφεθείτε στην καθημερινότητα και ξεκουράστε το νου και το σώμα σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και των απολαύσεων και να είστε σίγουροι πως θα βγείτε κερδισμένοι, τόσο εσείς, όσο και αυτοί που θα βρίσκονται δίπλα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρείτε τον καλύτερό σας εαυτό και αναπτύξτε την ελευθερία δράσεως, μια που η μονοτονία και οι περιορισμοί στις σχέσεις δε σας ταιριάζουν.

ΛΕΩΝ: Κάντε ένα δυναμικό ξεκίνημα, μια που ο ανταγωνισμός τρέχει στις φλέβες σας. Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας και να προβείτε στη λήψη σωστών αποφάσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν στον εργασιακό σας χώρο και να βρείτε διεξόδους στα προβλήματα που υπήρχαν στις συνεργασίες σας.

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί να είστε αρκετά δύσκολοι και να μη γίνεστε εύκολα φίλος, αλλά η ετοιμότητα του μυαλού σας μπορεί να σας βγάζει από την δύσκολη θέση να υποκύπτετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η άνοδος στον οικονομικό σας τομέα θα είναι θεαματική, γι’ αυτό κρατηθείτε στο ύψος των περιστάσεων με αξιοπρέπεια και πάνω απ’ όλα πρωτοποριακό πνεύμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκμεταλλευθείτε την αίσθηση του χιούμορ που διαθέτετε σε προσωπικό επίπεδο, είναι ένα πλεονέκτημα για να προσεγγίσετε θετικά τη ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχετε τη δύναμη να χειριστείτε την καρδιά σας παράλληλα με τη λογική, ώστε να κοιτάξετε το μέλλον σας παρέα με ένα σύντροφο που θα σας καταλαβαίνει, θα σας στηρίζει και θα νοιάζεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Περιορίστε τον εγωισμό σας για να γίνετε λίγο περισσότερο ειλικρινής με τον εαυτό σας, ακόμα και αν δεν είστε προετοιμασμένοι να αλλάξετε τίποτα σε εσάς.

ΙΧΘΥΣ: Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε τον ένα και μοναδικό δρόμο που οδηγεί στην ευτυχία, γιατί ο πραγματικός σύντροφος της ζωής σας είναι ήδη μπροστά σας και περιμένει τη δική σας κίνηση.