Social Icons

Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Πέμπτη 7 Μαΐου 2020


ΚΡΙΟΣ: Φορέστε το πιο πλατύ σας χαμόγελο και θα καταφέρετε να πείσετε και τον πιο δύσπιστο. Ξεπεράστε εμπόδια που δε σας επιτρέπουν να είστε με κάποιο άτομο που σας ταιριάζει.

ΤΑΥΡΟΣ: Αντιμετωπίστε κάποιους από τους συνεργάτες σας με αρκετή δόση χιούμορ. Η εμπεριστατωμένη γνώμη που έχετε για τα γεγονότα που τρέχουν θα σας βοηθήσει.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια ενδιαφέρουσα ερωτική σχέση που υπάρχει στη ζωή σας, θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Μη βάλετε σε μεγεθυντικό φακό και αναλύετε τη ζωή ενός πολύ καλού σας φίλου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Νιώθετε πως η σχέση μεταξύ σας τείνει να πηγαίνει όλο και προς το καλύτερο και δεν έχετε άδικο, αφού ο συνδυασμός σας είναι από τις καλύτερες περιπτώσεις.

ΛΕΩΝ: Μπορεί η πίστη που έχετε προς τους συνεργάτες σας να κάνει θαύματα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τις υποσχέσεις που δίνετε μεταξύ σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν θέλετε να εκτονώσετε τα νεύρα σας, κάντε το με έρωτα και όχι με καυγάδες και φωνές. Στους ανθρώπους που ξέρετε ότι έχουν προβλήματα, φροντίστε να είστε μαζί τους ευγενικοί.

ΖΥΓΟΣ: Οργανώστε τα επαγγελματικά σας καλύτερα, για να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Εάν κάτι σας χαλάει μη ρίχνετε τη διάθεσή σας, απλά υιοθετήστε πιο πρακτικό πνεύμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πάρτε σαφείς θέσεις στα γεγονότα και μη μένετε αμέτοχοι ή παρατηρητές. Ακόμα και όταν οι άλλοι δεν έχουν τρόπους, εσείς δείξτε καλή συμπεριφορά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε πρωτοβουλίες και στους άλλους και αλλάξτε τη νοοτροπία του δυνατού. Για να ισορροπήσετε βρεθείτε με ένα άτομα που μπορεί να σας βοηθήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποια επαγγελματικά ανοίγματα που δεν έχετε καλοσκεφτεί, θα σας κάνουν επιφυλακτικούς. Φροντίστε να συνεργαστείτε μόνο με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείτε φίλους και μην περάσετε το βράδυ σας, κλεισμένοι στο σπίτι βλέποντας τηλεόραση. Καταπιαστείτε με κάτι πρακτικό που θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.

ΙΧΘΥΣ: Προχωρήστε στο μέλλον και μην μένετε κολλημένοι σε παρελθούσες καταστάσεις. Αφήστε το χρόνο να λειτουργήσει και μην κάνετε επιθετική πολιτική.