Social Icons

Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Τετάρτη 13 Μαΐου 2020


ΚΡΙΟΣ: Αντί να είστε απαιτητικοί και να δείχνετε κουρασμένοι, προτιμήστε να δείξετε κατανόηση. Όταν οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες για να προχωρήσετε, αλλάξτε τακτική.

ΤΑΥΡΟΣ: Ακούστε με προσοχή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που θα σας ανοίξει την καρδιά του. Καταστάσεις που κάποιοι προσπαθούν να σας τις επιβάλλουν, αντιμετωπίστε τις με χιούμορ.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρατήστε την προσωπική σας ζωή μακριά από τον επαγγελματικό σας χώρο και τους συνεργάτες σας. Μη χαλάτε την ψυχολογία και την καρδιά σας, ακούγοντας τον έναν και τον άλλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στοχεύστε στο καλύτερο δυνατόν και με συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από αυτά που θέλετε. Προσπαθήστε να είστε ο εαυτός σας και μην προσποιείστε για να ικανοποιήσετε τους άλλους.

ΛΕΩΝ: Αναλάβετε ομαδικές εργασίες για να αναδείξετε τα ταλέντα που κρύβετε μέσα σας. Σε συζητήσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν, φροντίστε να ανεβάσετε το επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην απελπίζεστε στις πρώτες δυσκολίες, γιατί ο χρόνος θα σας ανταμείψει γενναιόδωρα. Αποφύγετε οποιαδήποτε σκηνή ζηλοτυπίας με το σύντροφό σας, εάν δεν έχετε αποδείξεις.

ΖΥΓΟΣ: Όπου διαπιστώνετε ότι υπάρχει κουτσομπολιό, προτιμήστε να αποχωρήσετε αντί να πάρετε ενεργό μέρος. Εάν δεν τα καταφέρνετε στα πρακτικά ζητήματα, φροντίστε τουλάχιστον να είστε ρεαλιστές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δημιουργήστε τα θεμέλια που θα στηρίξουν το μέλλον σας και θα σας δώσουν την αίσθηση σταθερότητας που τα τελευταία χρόνια είχατε χάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε αναξιοποίητες τις διερχόμενες ευκαιρίες και αναδιοργανώστε βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα αναμετρηθείτε με τους συνεργάτες σας και θα αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο τους χρόνιους αντιπάλους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εξοπλιστείτε με μέσα και επιχειρήματα και μην υποχωρείτε από φόβο και μόνο. Κρατήστε τις απαραίτητες ισορροπίες, τόσο για το δικό σας καλό, όσο και για των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει να αλλάξετε πολλά στον επαγγελματικό σας χώρο και να επεκταθείτε κοινωνικά, για να έρθει πιο γρήγορα η καταξίωση στο χώρο.

ΙΧΘΥΣ: Θα είστε κοινωνικοί και αγαπητοί στους γύρω σας, αλλά στις πιο κλειστές σας σχέση αρκετά δύσκολοι και απρόσωποι. Μην αναλύσετε τα πάντα.