Social Icons

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Τα μηνύματα του συντρόφου σας για μια πιο ολοκληρωμένη συνύπαρξη δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητα. Μπορεί να γκρινιάζει για το χρόνο που του διαθέτετε, αλλά βλέπει με θαυμασμό τις επιδιώξεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ότι και να κάνετε οι συνεργάτες σας θα αρνηθούν να καταπιαστούν με κάτι που δεν έχει προτεραιότητα για τον ίδιους, όμως, η ευστροφία και η ετοιμότητα που έχετε, βοηθάει να ξεπερνάτε τις διαφορές σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποδραματοποιήστε παρεξηγήσεις μεταξύ σας γιατί τα θεμέλια της σχέσης σας είναι γερά. Οι αντιρρήσεις που προβάλλει το έτερόν σας ήμισυ είναι για να δείξετε περισσότερη προσοχή στη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε ως αρχή σας να βασίζετε στις δικές σας δυνάμεις και αντοχές, αυτά που μόνοι σας προκαλείτε. Ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με τα κοινά σχέδια που έχετε με το σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ: Μην εκτεθείτε σε ριψοκίνδυνες κινήσεις που θα θέσουν την υγεία σας σε κίνδυνο. Καθίστε με τα άτομα της οικογένειάς σας και βρείτε λύσεις για τα μεταξύ σας θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Νιώθετε έτοιμοι ψυχικά να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που υπάρχουν στον οικογενειακό χώρο. Οι υποχρεώσεις του επαγγελματικού τομέα έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις αντοχές σας.

ΖΥΓΟΣ: Με ώριμη σκέψη και σωστή αντιμετώπιση πάρτε σοβαρές αποφάσεις που θα καταλήγουν σε συμφωνίες. Μην έχετε συνέχεια παράπονα γιατί η γκρίνια οδηγεί σε τριβές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πείτε αλήθειες και πάρτε πρωτοβουλίες για να λύσετε κάποια θέματα που σας ενοχλούν. Ορισμένες καταστάσεις θα προκαλέσουν ανατροπές στα σχέδια σας αλλά θα σας δυναμώσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κινηθείτε έξυπνα ώστε να ξεπεράσετε εύκολα τα εμπόδια που ίσως προκύψουν στη σχέση σας. Μάλλον δε δίνεται την πρέπουσα σημασία σε κάποιο φόβο που έχει ο σύντροφός σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποδεχθείτε προσκλήσεις από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα. Κάντε τις κατάλληλες κινήσεις για να πετύχετε άνοδο στον οικονομικό σας τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η επικοινωνία σας θα είναι αρκετά καλή, για να έχετε επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις. Προτιμήστε να ασχοληθείτε με τα θέματα και τις υποχρεώσεις του σπιτιού σας.

ΙΧΘΥΣ: Οι συναντήσεις σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο θα είναι αρκετά δύσκολες. Μην επιχειρήσετε να ανοίξετε συζητήσεις, γιατί είναι απαραίτητο να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας.