Social Icons

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Πλησιάστε άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος και λύστε τις όποιες διαφορές υπάρχουν μεταξύ σας. Η ρομαντική σας διάθεση θα είναι αρκετά ανεβασμένη, αλλά πρέπει να είστε και κάπως επιφυλακτικοί.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην παρασυρθείτε σε ουτοπίες που θα σας απογοητεύσουν και θα ρίξουν την ψυχολογία σας. Οι εντάσεις και οι προστριβές στον εργασιακό χώρο θα μειωθούν στο ελάχιστο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Πραγματοποιείστε επαγγελματικές συναντήσεις, που θα σας επιφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αφεθείτε στη μαγεία των σχέσεων χωρίς να σας πιάνει ο συνηθισμένος σας πανικός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συζητήστε με τους συνεργάτες σας κάποιο επαγγελματικό θέμα που σας απασχολεί τον τελευταίο καιρό. Αναπτύξτε τα επιχειρήματα σας, για να καταλάβουν οι άλλοι τι ζητάτε και τι περιμένετε.

ΛΕΩΝ: Μην ανοιχτείτε συναισθηματικά καθώς η πιθανότητα να απογοητευτείτε θα είναι μεγάλη. Κινηθείτε ευέλικτα και έχοντας κάποια στρατηγική έτοιμη για τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μυστικά σχέδια ή συμφωνίες θα έχουν τύχη, μόνο αν έχετε οργανωθεί σωστά. Βγείτε έξω και διασκεδάστε ή καθίστε σπίτι απολαμβάνοντας τη συντροφιά της επιλογής σας.

ΖΥΓΟΣ: Τα επαγγελματικά θέματα βρίσκουν το δρόμο τους, με λύσεις που θα είναι για δικό σας όφελος. Αφήστε των έρωτα να μπει τη ζωή σας και πραγματοποιήστε τις πιο κρυφές σας επιθυμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φίλοι και αγαπημένα σας πρόσωπα θα βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό σας. Θα υπάρχει χρόνος για να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε από τη βαρετή καθημερινότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο ερωτισμός δε θα σας εγκαταλείψει, γι’ αυτό φροντίστε να τελειώσετε τη μέρα ευχάριστα. Η γοητεία και η λάμψη σας θα σας κάνει να ξεχωρίζετε και να πετυχαίνετε με ευκολία αυτά που θέλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε σωστούς και μελετημένους οικονομικούς χειρισμούς, αποφεύγοντας περιττά έξοδα. Η μέρα είναι κατάλληλη για να προβείτε σε συζητήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί ακόμα να έχετε αρκετό άγχος αλλά η τύχη θα είναι με το μέρος σας, ακόμα και για να ανανεωθείτε. Ακολουθήστε το όνειρό σας κάνοντας τις σωστές επιλογές, ακόμα και αν γνωρίζετε τις δυσκολίες που έχει.

ΙΧΘΥΣ: Είναι καλύτερο να έχετε κάτι να ελπίζετε, παρά να γυρνάτε στο παρελθόν που τόσο σας πλήγωσε. Τολμήστε να κάνετε μια νέα αρχή για να έρθει η «άνοιξη» στη ζωή σας σε όποιο τομέα εσείς επιθυμείτε.