Social Icons

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Κυριακή 1 έως 7/9/19


ΚΡΙΟΣ: Μη δημιουργείτε προβλήματα στις προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις, για να κερδίσετε τις εντυπώσεις του περιβάλλοντος. Εκμεταλλευτείτε τις μέρες που ακολουθούν, για να βρεθείτε κοντά με ανθρώπους που εκτιμάτε και αγαπάτε. Αφήστε να φωτιστεί το βασίλειο των ενστίκτων σας και αποφύγετε να έρθετε σε προστριβές με τα οικογενειακά σας πρόσωπα. Μην επιτρέψετε τα προβλήματα των άλλων, επειδή σχετίζεστε μαζί τους, να γίνουν και δικά σας. Χρωματίστε ευχάριστα τις συζητήσεις σας και αναζητήστε γνώσεις για διάφορα θέματα, ακόμα και αν θα σας είναι δύσκολο να εστιάσετε την προσοχή σας για να μάθετε κάτι καλά.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Οι περιστάσεις ζητούν από εσάς περισσότερο ρεαλισμό, για να μειωθεί η ψυχική σας αναστάτωση. Οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις, θα βρεθούν σε άμεση προτεραιότητα, περιορίζοντας σημαντικά την ελευθερία σας. Μην αποφασίσετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας αν δεν είναι της ειδικότητάς σας, γιατί θα σας στοιχίσει χρόνο, χρήμα και αρκετές καθυστερήσεις σε άλλα σχέδιά σας. Η δημιουργικότητά σας θα επιβραβευτεί, γι’ αυτό δουλέψτε πολύ σκληρά για να τελειώσετε μια υποχρέωση που έχετε αναλάβει και αν θέλετε να είστε συνεπείς, ζητήστε τη συνεργασία των συναδέλφων σας. Προσπαθώντας να τα κάνετε όλα με τον τρόπο που εσείς νομίζετε καλύτερα, εξαντλείτε όλα τα αποθέματα δύναμης και ενέργειας που έχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πάψτε να αγχώνεστε για ανούσια θέματα που θα μειώσουν τις αντοχές σας, γιατί όταν θα τις χρειαστείτε πραγματικά θα σας είναι αδύνατο να τις αναπληρώσετε. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και δώστε του αυτά που του αξίζουν. Εάν χρειαστεί να ξεκινήσετε από την αρχή κάποιο σχέδιό σας που μέχρι τώρα δημιουργούσε μόνο προβλήματα, κάντε το χωρίς να σκύψετε το κεφάλι, γιατί δεν έχετε άλλη επιλογή. Προσέξτε τις λεπτομέρειες που θα σας εδραιώσουν στον επαγγελματικό σας χώρο και δείξτε υπομονή σε κάθε βήμα σας, μέχρι να ολοκληρωθεί σωστά το σχέδιό σας. Οι καινούριες σας ιδέες θα αποδειχθούν κερδοφόρες αν αποφασίσετε να δουλέψετε περισσότερο για να τις υλοποιήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ανανέωση που θα θέλατε στον επαγγελματικό σας χώρο, σε ορισμένα σημεία θα παρουσιάσει καθυστερήσεις. Οι επαφές με τους συνεργάτες σας δε θα είναι τόσο στρωτές, γιατί οι νοοτροπίες και τα νέα εργασιακά δεδομένα θα είναι διαφορετικά. Ξεπεράστε τις δυσκολίες με φιλική προσέγγιση, η οποία θα σας επιτρέψει να πετύχετε καλές διασυνδέσεις και γόνιμες επαφές. Οι οικονομικές προσαρμογές, τα έξοδα και οι πιθανές επενδύσεις σας ταλαιπωρούν ακόμα, αλλά προς το τέλος της ημέρας αλλάζουν λίγο τα πράγματα και θα πάρετε ανάσα. Εστιάστε την προσοχή σας στο πως θα δημιουργήσετε όλες εκείνες τις βάσεις και τις προϋποθέσεις που θα σας επιτρέψουν να ανακάμψετε οικονομικά.

ΛΕΩΝ: Μην αλλάζετε συνέχεια τη στρατηγική σας και αποπροσανατολίζεστε. Κρατήστε σταθερά το ρόλο που σας αρμόζει, για να ξέρετε το ρόλο που παίζουν οι άλλοι και μετά προσπαθήστε να δημιουργήσετε στεγανά στις υποθέσεις σας, ώστε να προχωρήσουν τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μη χαθείτε μέσα σε ένα κυκεώνα σκέψεων για το πώς θα εξασφαλίσετε αίσιο μέλλον στη συναισθηματική σας σχέση, αλλά σκεφτείτε ποιες πρέπει να είναι οι κινήσεις που θα κάνετε για να έχετε μια μόνιμη και σταθερή σχέση με το σύντροφό σας. Αντιμετωπίστε τον με διαφορετικό πνεύμα και προπαντός με αγάπη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η βδομάδα είναι κατάλληλη για να ανανεωθείτε στον επαγγελματικό σας τομέα και στις σχέσεις σας με τους άλλους. Οι αλλαγές σας αρέσουν μόνο όταν τις αποφασίζετε εσείς, αλλά στη ζωή υπάρχουν γεγονότα που συμβαίνουν ανεξάρτητα από τα προσωπικά σας θέλω. Δεχτείτε τις θετικά για να κερδίσετε από αυτές και για να σας δοθούν οι δυνατότητες για μια ουσιαστική αλλαγή πορείας.
Μια ενδιαφέρουσα πρόταση από ένα συνάδερφο ή φίλο σας, σας ενεργοποιεί να μάθετε περισσότερα. Εάν σκοπός σας είναι να προχωρήσετε σε κάποιο συνεταιρισμό, συζητήστε προσεκτικά όλες τις λεπτομέρειες και μετά επεκταθείτε στη δουλειά σας.

ΖΥΓΟΣ: Συμπλεύστε με τα γεγονότα όποια και αν είναι αυτά και αποκτήστε μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα στις καταστάσεις, ενεργοποιώντας συγχρόνως της διαίσθησή σας. Προβείτε στις απαραίτητες βελτιώσεις για την προσωπική σας προβολή. Αρκετές από τις καταστάσεις που αντιμετωπίζετε τον τελευταίο καιρό ολοκληρώνονται, γι’ αυτό αντιμετωπίστε και εσείς το τέλος τους, καθώς είναι σημαντικό να κατανοήσετε το αποτέλεσμα, ανεξάρτητα αν σας είναι αρεστό ή όχι. Δεχτείτε το σαν ένα σημάδι γνώσης, που σας ετοιμάζει για να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο.

Είναι σημαντικό να εστιάσετε τις φιλοδοξίες σας προς την κατεύθυνση που θα ευεργετηθούν και άλλα άτομα μαζί με εσάς.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκφραστείτε και εξωτερικεύστε πράγματα, που μέχρι τώρα τα κρατούσατε για εσάς. Μην εμπλακείτε σε οικογενειακές κρίσεις, που θα μπλοκάρουν την ψυχική σας ισορροπία. Τα ξεκαθαρίσματα στον εργασιακό σας χώρο, πρέπει να γίνουν αποκλειστικά και μόνο με τις σχέσεις που έχετε με τους συνεργάτες σας και κυρίως με τακτ. Ακόμα και αν πιεστείτε λίγο, επιβάλλεται να αποκτήσετε σε όλα έναν έλεγχο, για να αισθανθείτε καλά και δυνατοί να ανταπεξέλθετε. Αφήστε την καρδιά σας ελεύθερη να διαλέξει αυτό που θέλει, χωρίς να τη βάζετε σε καλούπια και άστοχους κανονισμούς, για να βαδίσει σε καλά μονοπάτια που θα σας οδηγήσουν στην ευτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήστε κατά μέρους τις βαριές σκέψεις και αναπτύξτε την επικοινωνία σας, τις ανταλλαγές απόψεων και τις επισκέψεις. Κάντε ευχάριστες επαφές και συζητήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας και μην αρνηθείτε προτάσεις για να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους. Μπορεί οι αλλαγές στον επαγγελματικό και οικονομικό σας τομέα, να γίνονται ερήμην σας, αλλά θα πρέπει να προσαρμοστείτε και να μην αντιδράτε σπασμωδικά, αφού έτσι κι αλλιώς δεν μπορείτε να τις αποτρέψετε. Σκεφτείτε λογικά και ψύχραιμα και μετά πράξτε αναλόγως των αποτελεσμάτων. Εάν υποθέσουμε ότι έχετε ένα πολύ αγαπημένο χόμπι αυτό είναι το φλερτ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τίποτα καλύτερο δεν υπάρχει για τους περισσότερους από εσάς από το να προσεγγίζετε άτομα γύρω σας και με τον τρόπο σας να τους είστε απαραίτητοι. Μέσα σε όλο αυτό το παιχνίδι συγκέντρωσης θαυμαστών, αναρωτηθείτε αν αυτή η τακτική σας βοηθάει να κάνετε σωστές επιλογές ή να ξεκαθαρίζετε αυτά που πραγματικά αισθάνεστε. Όσοι είστε δεσμευμένοι θα πρέπει να ανοίξετε καινούρια κανάλια επικοινωνίας με το σύντροφό σας, συζητώντας για όλα ευχάριστα ή δυσάρεστα και θα πρέπει επιτέλους να καταλάβετε πως δε γίνεται μόνο να παίρνετε και να μη δίνετε ούτε ψίχουλο. Σταματήστε να είστε τόσο καταπιεστικοί απέναντί του και δώστε του χώρο να αναπνεύσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας έχει σκοπό να κάνει την επανεμφάνισή του και να σας αναστατώσει. Ίσως για πρώτη φορά να συνειδητοποιήσετε ότι όταν τέλειωσε αυτή η σχέση δεν έκλεισε και ο κύκλος. Έμειναν ανάμεσά σας εκκρεμότητες και ανοιχτές πληγές που με το πέρασμα του χρόνου δεν κατάφεραν να κλείσουν και τώρα καλείστε εσείς να βάλετε ένα τέλος για να μπορέσετε και οι δύο να προχωρήσετε. Ήρθε η ώρα των μεγάλων αποκαλύψεων που ακόμα και αν κάποιες πονέσουν είναι απαραίτητες για να πάψουν να σας κυνηγούν φαντάσματα του παρελθόντος.

ΙΧΘΥΣ: Είναι σημαντικό για το σύντροφό σας να μπορεί να πάρει και αυτός πρωτοβουλίες για να νιώθει πως υπάρχει σε αυτή τη σχέση. Δεν μπορείτε να είστε άδικοι και καυστικοί μαζί του όταν δεν τον αφήνετε καν να δοκιμάσει να αναλάβει μερικές από τις ευθύνες. Αν θέλετε πραγματικά να τα πάτε καλά με το σύντροφό σας, είναι σημαντικό και απαραίτητο να τον συμπεριλάβετε στα ενδιαφέροντά σας και να μην τον παραμελείτε για χάρη φίλων ή γνωστών. Ονειρεύεστε την τέλεια σχέση και μπορείτε να την έχετε, αρκεί να πιστέψετε στον εαυτό σας ώστε τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα.