Social Icons

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Οι φίλοι σας θα βρίσκονται στο πλευρό σας για να βγείτε έξω μαζί τους και να διασκεδάσετε, ώστε να απομακρυνθείτε έστω και για λίγο από το στρες της καθημερινότητας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δε θα λείψουν οι προβληματισμοί σε ότι θα αφορά την προσωπική σας ζωή, αλλά όσες σχέσεις σας στηρίζονται σε γερές βάσεις, δεν έχουν να κινδυνέψουν από τίποτα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι μόνες παγίδες εντοπίζονται μέσα στην ασυνεννοησία που υπάρχει σε μερικές σχέσεις σας και αν θέλετε να το διορθώσετε, πρέπει να διευκρινίσετε εκ νέου όρους και ασαφή σημεία που υπάρχουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η τύχη στις συνεργασίες σας θα είναι ενισχυμένη, αλλά τα αποτελέσματα φαίνεται πως δε θα είναι τόσο επαρκή για εσάς, ίσως γιατί αυτή τη φορά θα είστε πιο ιδιότροποι από τις άλλες φορές. 

ΛΕΩΝ: Μην μπλοκάρετε τα σχέδια του εργασιακού σας χώρου αλλά βάλτε όλες σας τις δυνάμεις για να υπερνικήσετε εμπόδια και δοκιμασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα γιατί δείχνετε πως δεν έχετε σταθερότητα. Δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τα συναισθήματα του συντρόφου σας, αλλά καλό είναι να μην αδιαφορείτε.

ΖΥΓΟΣ: Ενισχύστε τον ψυχισμό σας, χωρίς να ξεχνάτε να προβάλετε τα κρυφά σας ταλέντα. Τα απίστευτα αποθέματα δύναμης που έχετε, σας επιτρέπουν να ανταπεξέλθετε επάξια στις δυσκολίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Υποχρεούστε να εστιάσετε την προσοχή σας στα κοινωνικά και επαγγελματικά θέματα. Μειώστε εμπόδια που υπάρχουν στη ζωή σας για να μην προκληθούν νέες απώλειες άψυχες ή έμψυχες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα καταφέρετε να νικήσετε επαγγελματικές αναμετρήσεις ή να ηγηθείτε κάπου. Προχωρήσετε σε επενδυτικές κινήσεις που θα ανταποκρίνονται στις πραγματικές σας ανάγκες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δημιουργήστε πηγές εισοδήματος που θα δώσουν τη δυνατότητα μια μεγαλύτερης μελλοντικής παροχής. Φροντίστε να εξασφαλίσετε ευνοϊκούς όρους για το επαγγελματικό σας μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επιστρατεύστε τις δυνάμεις σας μια που τα εμπόδια και οι δυσκολίες δε θα λείψουν. Θα χρειαστεί να αλλάξετε υποχρεωτικά την τακτική που ακολουθούσατε ως τώρα.

ΙΧΘΥΣ: Πάρτε νέες αποφάσεις που θα είναι βασισμένες στην εξωτερική πραγματικότητα. Περίεργα θα είναι τα πράγματα στις σχέσεις σας, αλλά θα πρέπει να διατηρείτε την ψυχραιμία σας.