Social Icons

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Η καθημερινότητά σας βελτιώνεται και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε νέες συμφωνίες. Η αναθεώρηση κάποιων δεσμεύσεων είναι αναμενόμενη και αναγκαία.

ΤΑΥΡΟΣ: Επιστρατεύονται οι αναμνήσεις σας και παίζουν ρόλο ρυθμιστή στις τρέχουσες σχέσεις σας. Περιορίστε το άγχος που σας έχει καταβάλλει, ακόμα και αν χρειαστεί να βάλετε τις φωνές.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Ίσως χρειαστεί να διακόψετε κάποια σχέση που κρύβει μια συνομωσία που υπάρχει σε βάρος σας. Ανατρέψτε τα δεδομένα και επιχειρήστε να ανοίξετε καινούριες πόρτες στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε σε άμεση εφαρμογή κάποια σχέδιά που έχουν ωριμάσει με την πάροδο του χρόνου. Η επικοινωνία σας θα προσκρούσει σε αρκετά εμπόδια και θα πρέπει να φροντίσετε να είστε ήρεμοι.

ΛΕΩΝ: Να είστε μεθοδικοί στις κινήσεις σας, αλλά και στον τρόπο που θα χειριστείτε το λόγο. Μην αφήσετε μια σας κίνηση να καταστρέψει ότι έχετε χτίσει με κόπο και προσπάθειες χρόνων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα απεγκλωβιστείτε από ένα περιβάλλον που στο παρελθόν δεν είχατε καταφέρει να ξεφύγετε. Διλήμματα, προβληματισμούς και αρκετά εμπόδια θα συναντήσετε στο δρόμο σας.

ΖΥΓΟΣ: Συνδυάστε την αντίληψη με την πείρα σας, προσπαθώντας να είστε προσαρμοστικοί στις νέες συνθήκες. Η ψυχολογική σας διάθεση θα παίξει σημαντικό ρόλο, γι’ αυτό φροντίστε να είναι θετική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αλλαγές σχεδίων θα σας μελαγχολήσουν και θα φορτίσουν το κλίμα στον εργασιακό σας χώρο. Επικεντρωθείτε στο παρόν και εκμεταλλευτείτε πιο σωστά τις δυνατότητες που έχετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δρομολογήστε τις σκέψεις σας και ο σύντροφός σας θα υπερβεί κάποιες από τις ανασφάλειες που έχει. Μαζί μπορείτε να τα καταφέρετε θαυμάσια, αρκεί να πιστέψετε στις δυνάμεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξτε ψυχραιμία και μη δημιουργείτε εντάσεις, που θα φέρουν καινούριους προβληματισμούς στη ζωή σας. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, δημιουργούν άλυτα προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προστατέψτε την υγεία και τον οργανισμό σας από την ένταση και τον εκνευρισμό. Τα συναισθήματά σας κάποιες φορές γίνονται θυελλώδη και κάποιες κρύβονται πίσω από ένα ήρεμο παρουσιαστικό.

ΙΧΘΥΣ: Με το να καταπιέζοντας τις πραγματικές σας ανάγκες, καταλήγετε να προκαλείτε συνεχείς εντάσεις. Κάντε το καλύτερό σας χωρίς να περιμένετε άμεση ανταπόδοση, κατανόηση ή παραδοχή.