Social Icons

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019


ΚΡΙΟΣ: Η επιπόλαια συμπεριφορά μπορεί να σας δημιουργήσει πρόβλημα με τους συνεργάτες σας. Ήρθε η στιγμή να προωθήσετε συμμαχίες που θα πραγματοποιήσουν τα σχέδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Έχοντας τη συμπαράσταση των άλλων θα μπορέσετε να πετύχετε πολύ περισσότερα πράγματα. Τακτοποιήστε άμεσα εκκρεμότητες που μπορούν να βάλουν τα πράγματα σε τάξη.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Συνεχίστε να είστε δραστήριοι για να ξεμπερδέψετε από πολλά που σας ταλαιπωρούν. Ίσως κάποιες από τις σχέσεις σας που δε στηρίζονται στην αγάπη να διακοπούν απότομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάποιες αλλαγές που επιθυμούσατε να πραγματοποιηθούν  άμεσα μπορεί να αναβληθούν. Ασχοληθείτε με εργασιακά θέματα γιατί σας απομυζούν οικονομικά.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να είστε σαφείς σε αυτά που ζητάτε από τους άλλους για να τα πάρετε. Κινηθείτε μεθοδικά και θα βρείτε τις λύσεις που σας είναι απαραίτητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανεξάρτητα με το τι λένε ή κάνουν οι άλλοι εσείς έχετε μπροστά σας ένα σημαντικό μήνα να διανύσετε για τις τρέχουσες υποθέσεις σας και τους σκοπούς σας.

ΖΥΓΟΣ: Η πείρα που έχετε  αποκομίσει σας κάνει ικανούς να χαλιναγωγήσετε τον εαυτό σας αλλά και τους άλλους χωρίς να παρασυρθείτε σε παγίδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα είστε πιο συγκρατημένοι στις επαφές σας με τους άλλους και αρκετά συχνά η συμπεριφορά σας θα επηρεάζεται από τη στάση του προσώπου που θα έχετε κάθε φορά απέναντί σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μέλημά σας είναι να τα ψάξετε όλα αυτά και κυρίως να ανακαλύψετε πώς η δική σας στάση αφήνει στους άλλους περιθώρια για παρερμηνείες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το έχετε βάλει πείσμα να διορθώσετε όλα τα κακώς κείμενα της ζωής σας και μέσα σε αυτά είναι να ασχοληθείτε με μικροενοχλήσεις που έχετε και παραμελείτε εδώ και καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε επιτέλους με την εξωτερική σας εμφάνιση, καθώς γνωρίζετε πολύ καλά πως οι προοπτικές που έχετε να λάμψετε είναι υπέρ του δέοντος.

ΙΧΘΥΣ: Φροντίστε τον εαυτό σας σαν να είναι ένα μωρό και θα ανακαλύψετε με μεγάλη χαρά πως οι γνωστές σας ημικρανίες θα μειωθούν σημαντικά.