Social Icons

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Σάββατο 25 Μαΐου 2019


ΚΡΙΟΣ: Επιβάλετε να αλλάξετε τακτική και θα υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες να αντικαταστήσετε σχέδια ακόμα και συνεργάτες στον επαγγελματικό σας χώρο. Φροντίστε να είστε ρεαλιστές στις καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Κρίση φαίνεται πως θα περάσει ο συναισθηματικός τομέας, καθώς μια σχέση θα πάρει τέλος, ενώ επαγγελματικά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν χρόνια, αναζωπυρώνονται.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αξιοποιήστε τις δυνατότητες του μήνα προς όλες τις κατευθύνσεις, αλλά επικεντρωθείτε περισσότερο στα θετικά στοιχεία. Κοντρολάρετε τις διαθέσεις σας για να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα εμπόδια μπορεί να υπάρχουν, αλλά η δύναμή σας είναι αρκετή για να τα ανατρέψει και να σας βγάλει νικητές. Σεβαστείτε τις συνεργασίες σας και το χρήμα.

ΛΕΩΝ: Μετριάστε την καταναλωτική σας μανία και μην  παρασύρεστε από επιφανειακές εκτιμήσεις. Κάντε πιο προσεκτικό παιχνίδι στις κοινωνικές σας συναναστροφές, αλλάζοντας τακτική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε κόντρες με συνεργάτες και άτομα κύρους. Δυνατότητες και ευκαιρίες υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι σωστές κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Επανεξετάστε κάποιο σοβαρό σχέδιο που αφορά μια συνεργασία σας και μην είστε συνέχεια επιθετικοί και πιεστικοί με το σύντροφό σας. Είναι αρκετά κουρασμένος για να τον παιδεύετε και εσείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ασχοληθείτε με την περιφρούρηση των περιουσιακών σας στοιχείων και των οικογενειακών σας θεμάτων. Στη συνέχεια δώστε χρόνο στην κοινωνική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αποθαρρύνεστε γιατί έχετε πολλά ατού για να είστε ανάμεσα στους νικητές. Η υπερβάλλουσα ευαισθησία και η εσωστρέφεια δεν είναι καλά όπλα για τον αγώνα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεκαθαρίστε ασάφειες στις σχέσεις και τα συναισθηματικά σας και δείξτε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στην επαγγελματική σας ζωή, χωρίς να ξεχνάτε να είστε ειλικρινείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι τόσα πολλά μαζεμένα για να συσσωρεύετε κι άλλα πράγματα μέσα σας. Δεν είναι κακό να ζητήσετε βοήθεια ή στήριξη από άτομα που είναι πρόθυμα να σας τη δώσουν.

ΙΧΘΥΣ: Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις και θα έχετε κάθε λόγο να προσδοκάτε το καλύτερο. Κολακέψτε λίγο τους γύρω σας, αντί να τους υπογραμμίζετε λάθη και ελλείψεις.