Social Icons

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2019

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 


Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Ιούνιος... 


Στις 3 που πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στους Διδύμους, προκαλεί ξαφνικές αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο εντείνοντας προβλήματα και οδηγεί σε ακραίες αποφάσεις. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα υπάρξουν εξωτερικοί παράγοντες που θα σας επηρεάζουν στις αποφάσεις σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).

Στις 3 η Αφροδίτη στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω φέρνει κέρδη από συνεργασίες και αυξάνει τα έσοδα, αλλά οι ευκαιρίες θα είναι περιορισμένες λόγω της ανάδρομης κίνησης του Πλούτωνα.

Στις 4 ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο, δίνοντάς σας αρκετές ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε τι νιώθετε απέναντι σε κάποια άτομα, αλλά και να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν μέσω του διαλόγου. Ναι μεν η επικοινωνία σας δε θα έχει προβλήματα, αλλά θα είστε δύσπιστοι σε ότι ακούτε. Θα είστε εγκρατείς και αυτό θα σας προφυλάσσει από παγίδες και λάθη. Κλείστε εκκρεμότητες και βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως).

Στις 7 ο Ερμής στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, κάνει ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις και τις επαφές που θα κάνετε, ώστε να προχωρήσετε ευκολότερα σε νέα σχέδια. Οι αλλαγές θα είναι πιο εύκολες σε πράγματα που σας αρέσουν.

Στις 9 η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους, φέρνοντας ανατροπές σε ότι σχετίζεται με το συναισθηματικό τομέα. Κάντε καινούριες γνωριμίες και πιστέψτε στον εαυτό σας. Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας και προσεγγίστε συνεργάτες που σκέφτονται όπως εσείς. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης). Ο Ήλιος στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, είναι ακατάλληλη διέλευση για να κλείσετε συναντήσεις ή ραντεβού καθώς οι συζητήσεις δε θα οδηγούνται σε σωστούς δρόμους. Αφήστε για αργότερα οτιδήποτε κρίνεται άκρως σημαντικό.

Στις 10 ο Ήλιος στους Διδύμους σε αντίθεση με το Δια ανάδρομο στον Τοξότη,, Υπέρμετρος αυθορμητισμός και ενθουσιασμός που οδηγούν σε βιαστικές και λάθος αποφάσεις. Με την ανάδρομη κίνηση του Δία η πρακτικότητα δε θα βοηθήσει, οπότε μακριά από θέματα που θα αφορούν το μέλλον σας. 

Στις 14 ο Άρης στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, αυξάνει τη διορατικότητα και τη διαίσθηση βοηθώντας σας να κατασταλάξετε σε αποφάσεις και να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες. Ο Άρης στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Κρόνο ανάδρομο στον Αιγόκερω, επηρεάζει τη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους και σας κάνει επιθετικούς. Αποφύγετε νέα ξεκινήματα και συνεργασίες, καθώς είναι ακατάλληλη η στιγμή.

Στις 16 ο Ερμής στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, ενισχύει τη φαντασία και την έμπνευση. Θα είστε δεκτικοί σε ότι ακούτε. Ο Ερμής στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Κρόνο ανάδρομο στον Αιγόκερω, εντείνει τις πιέσεις στον επαγγελματικό χώρο και κατά συνέπεια και την κούραση. Η επικοινωνία με συνεργάτες και άτομα κύρους θα δυσκολέψει, ενώ οι απαιτήσεις θα αυξηθούν. Αποφύγετε νέα ξεκινήματα ή υπογραφές συμβολαίων. Ο Δίας ανάδρομος στον Τοξότη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθείς, θα σας κάνει ευκολόπιστους και οι στόχοι σας θα είναι ουτοπίες. Θα υστερείτε από ρεαλισμό και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί να μη σας εκμεταλλευτούν.

Στις 17 η Πανσέληνος στον Τοξότη, επηρεάζει έντονα και δοκιμάζει σχέσεις σε κάθε επίπεδο. Δε θα είναι εύκολο να κρατηθείτε μακριά από διαφωνίες και εντάσεις, όμως, αξίζει να το προσπαθήσετε για να μην προκληθούν ρήξεις με αγαπημένα πρόσωπα ή σημαντικούς συνεργάτες. Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας, καθώς τώρα διακυβεύετε η σταθερότητα των σχεδίων σας.  Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).

Στις 18 ο Κρόνος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, θα σας γεμίσει ωριμότητα και τη δύναμη να πραγματοποιήσετε στόχους. Θα ικανοποιηθείτε τόσο σε πρακτικό επίπεδο, όσο και ψυχολογικά.

Στις 19 ο Ερμής στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, φέρνουν ένταση, νεύρα και εκρηκτικές συμπεριφορές. Η ανασφάλεια θα κυριαρχεί ωθώντας σας να κρατάτε αμυντική στάση.

Στις 21 ο Ποσειδώνας σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, αυξάνει την αβεβαιότητα, τις αυταπάτες, την εξαπάτηση, τα λάθη, ενώ θα σας φέρει αντιμέτωπους και με άτομα που εποφθαλμιούν τη θέση σας. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε συζητήσεις ώστε να μη βρεθείτε υπόλογοι για λόγια που δεν είπατε ή βρεθείτε παγιδευμένοι σε ψέματα. Μην αφήσετε την απογοήτευση να μπει και πάλι στη ζωή σας, εξαιτίας ανέντιμων ανθρώπων.

Στις 23 η Αφροδίτη στους Διδύμους σε αντίθεση με το Δία ανάδρομο στον Τοξότη, οδηγεί σε ακρότητες και υπερβολές. Μη γίνετε θύμα καταναλωτισμού γιατί θα χαλάσετε την οικονομική σας πορεία. 

Στις 24 η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, αυξάνει τις ανασφάλειες και τα παράπονα. Μη ζητήσετε πολλά από τον περίγυρό σας γιατί θα τους δύσκολο να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας.

Στις 27 ο Ερμής περνάει στο Λέοντα και ο τρόπος που θα επικοινωνείτε με τους άλλους γίνεται πιο απόλυτος και άμεσος. Παράλληλα αυξάνεται η δυναμικότητά σας βάζοντας σε εφαρμογή νέα σχέδια και ιδέες, ενώ θα έχετε και αυξημένη διάθεση για διακοπές και χαλάρωση. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους). Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει ευκαιρίες και αλλαγές θετικές χωρίς να λείπει το απρόοπτο. Προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα και εκμεταλλευτείτε τις υπάρχουσες καταστάσεις προς όφελός σας.