Social Icons

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019


ΚΡΙΟΣ: Η τυπικότητα του συντρόφου σας μπορεί να σας εκνευρίζει, αλλά σας παρέχει ασφάλεια. Δείτε την καθημερινότητα πρακτικά και μη δυσανασχετείτε από τώρα επειδή έχετε ελάχιστο ελεύθερο χρόνο.

ΤΑΥΡΟΣ: Ίσως  χρειαστεί να επέμβετε δυναμικά σε ότι καθυστερεί από υπαιτιότητα άλλων. Οι περιορισμοί που βάζετε δίνουν την εντύπωση πως δεν είστε θετικοί μαζί τους.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκτιμήστε σωστά τις προτεραιότητές σας για να αποφύγετε τις απότομες αντιδράσεις. Μοιραστείτε όνειρα και σχέδια με ένα πολύ δικό σας πρόσωπο που σας αγαπάει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάποιες από τις συζητήσεις σας θα σας δώσουν την αίσθηση ότι επιτέλους καταλήξατε κάπου. Μη βιαστείτε να εκφράσετε τους ενδοιασμούς σας για την εξέλιξη της σχέσης σας.

ΛΕΩΝ: Μην εκβιάζετε καταστάσεις για να αποσπάσετε από το ταίρι σας μια υπόσχεση. Είναι παρακινδυνευμένο να εκφράσετε σε τρίτους τη γνώμη σας για την προσωπικότητα του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο χρόνος αλλά και οι συγκυρίες έχουν δοκιμάσει τη σχέση σας από πολλές πλευρές. Οι επιθυμίες που είχατε απωθήσει λόγω προσδοκιών του συντρόφου σας αρχίζουν να παίρνουν μορφή.

ΖΥΓΟΣ: Ξαναβρείτε τον εαυτό σας με αυτά που σας προτείνει το ταίρι σας  να κάνετε μαζί. Προσπαθήστε να μην ξεσπάτε σε λάθος στιγμές, βγάζοντας από μέσα σας το θυμό από παλιές καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι προδιαγραφές σε συναισθηματικά ζητήματα που είχαν παγώσει θα είναι θετικές. Πιέζοντας τον εαυτό σας ασταμάτητα, μπλοκάρετε μόνοι σας την ενέργεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολλές φορές η ανία σας κουράζει και σας κάνει να βαριέστε τα πάντα. Μια ευχάριστη γνωριμία θα σας γεμίσει χαρά και θα αναπτερώσει το ηθικό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην κάνετε επενδύσεις που θα βάλουν σε κίνδυνο τον οικονομικό σας τομέα. Αποφύγετε διαλόγους που δεν οδηγούν πουθενά και φορτίζουν αρνητικά το κλίμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ψάχνετε συνέχεια για ύποπτες κινήσεις, όταν αφήνετε τη ζήλια να σας τυφλώνει. Αφήστε μια σοβαρή επαγγελματική υπόθεση στα χέρια αυτών που ξέρουν καλύτερα από εσάς.

ΙΧΘΥΣ: Με άστοχες ή λάθος κινήσεις, προκαλείτε την τύχη σας και είναι άδικο. Επαναφέρετε την ισορροπία στη σχέση με το σύντροφό σας με ένα ουσιαστικό διάλογο.