Social Icons

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019


ΚΡΙΟΣ: Απαλλαγείτε από το άγχος που έχετε για το πώς θα προλάβετε το χρόνο και συζητήστε. Τα κακώς κείμενα που υπάρχουν, θα επανεξεταστούν είτε το θέλετε, είτε όχι.

ΤΑΥΡΟΣ: Δρομολογήστε κάποιες από τις υποθέσεις σας που θα καταλήξουν σε συμφέρον. Η ροή των εξελίξεων θα είναι πιο γρήγορη, γι’ αυτό συντονιστείτε.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Πάρτε σημαντικές αποφάσεις, πριν οι καταστάσεις πάρουν δυσάρεστη τροπή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καλό θα ήταν να μη δείχνετε στους γύρω σας τη σκληρή πλευρά του χαρακτήρα σας. Φανείτε προσεκτικοί σε ότι λέτε για τους φίλους σας ή τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ: Οι αστείρευτες ιδέες σας θα αρχίσουν να σας κάνουν ακαταμάχητους, αλλά οι υπεκφυγές ορισμένων θα σας κουράζουν και ίσως αλλάξετε τακτική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αναμιχθείτε σε σχόλια, ειδικά για ανθρώπους που δεν είναι παρόντες. Μένοντας μακριά από ριψοκίνδυνες επενδύσεις, θα δείτε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται.

ΖΥΓΟΣ: Ασχοληθείτε αποκλειστικά με την ανανέωση της συναισθηματικής σας ζωής. Μη συνεχίσετε μια κόντρα στον εργασιακό χώρο που θα δημιουργήσει κακό προηγούμενο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να υπάρχει συνέχεια πρέπει να αποδεχθείτε τις απόψεις των άλλων. Κρατήστε μια συγκεκριμένη τακτική για να ξεπεράσετε ένα οικογενειακό πρόβλημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αλλάξτε στάση στα επαγγελματικά θέματα και στις συναναστροφές που έχετε. Εκφράστε τα συναισθήματά σας και μην ασχολείστε μόνο με τα επαγγελματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βάζοντας μπροστά τη λογική θα καταφέρετε να αλλάξετε τις αρνητικές εντυπώσεις των άλλων. Συγκρατήστε τον εκνευρισμό σας που δε σας οδηγεί εκεί που τελικά θα θέλατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπεράστε και αδιαφορήστε ανθρώπους και καταστάσεις που σας προκαλούν άγχος. Μην κάνετε περιττές σπατάλες και άσκοπα έξοδα για να μην έρθουν δύσκολες μέρες.

ΙΧΘΥΣ: Σκεφτείτε θετικά και μην αφήνετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας χαλούν τη διάθεση. Χαλαρώστε και διασκεδάστε, γιατί ύστερα από τόση δουλειά το δικαιούστε.