Social Icons

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Κυριακή 9 έως 15/12/18


ΚΡΙΟΣ: Στις 12 που ο Ερμής περνάει στον Τοξότη, η επαφή σας με τους ανθρώπους θα είναι από τις μεγαλύτερες ανάγκες σας όχι μόνο γιατί έχετε μάθει να αναγνωρίζετε τη σπουδαιότητά της, αλλά και γιατί θα καταλάβετε τι είναι αυτό που σας ενεργοποιεί όταν βρίσκεστε με έναν ή πολλούς ανθρώπους, ώστε να μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα, τα οποία από μόνοι σας μπορεί να τα αναβάλετε ή να τα καθυστερήσετε. Το πιο σημαντικό είναι πως μέσα σας θα αρχίσει να γεννιέται η επιθυμία να αποκτήσετε ακόμα περισσότερους φίλους, αλλά και ένα σύντροφο.


ΤΑΥΡΟΣ: Η κοινωνική σας ζωή θα διατηρείται ακμαία και θα σας ωθήσει να διακρίνετε ποια άτομα σας ενδιαφέρουν πραγματικά και ποια σας αφήνουν παγερά αδιάφορους. Γνωρίζετε καλά τις δυνατότητές σας πάνω στον τομέα των σχέσεων και αναγνωρίζετε πως οι ικανότητές σας αν δεν πλαισιώνονται από το σωστό περιβάλλον χάνονται και γι’ αυτό οι γνωριμίες που θέλετε να κάνετε θα είναι ιδιαίτερες, ώστε να σας βοηθήσουν αργότερα στους στόχους σας. Η χαλάρωση, η ξεκούραση και η ψυχραιμία θα είναι το καλύτερο αντίδοτο για τη νευρικότητα και το στρες που θα έχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείξτε διαφορετικοί και επικοινωνήστε περισσότερο γιατί έτσι κι αλλιώς αρέσετε πολύ. Δε χρειάζεται να κλειστείτε στο καβούκι σας, αφού έτσι κι αλλιώς θα βρείτε πολλούς τρόπους να περάσει το δικό σας. Να είστε γρήγοροι, αποφασιστικοί και δυναμικοί, τόσο που να φαίνεστε συνεργάσιμοι στους συνεργάτες σας. Εντείνετε τις προσπάθειές σας σε εκείνα που έχουν μέλλον, επενδύοντας μακροπρόθεσμα στην εργασία σας. Θα βρεθείτε στο μεταίχμιο ή σε μια περίεργη περίοδο, όπου θα τεθούν οι βάσεις για μια επιτυχημένη ή αποτυχημένη πορεία στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επειδή όπως φαίνεται κάποιες φορές χάσατε τις εξελίξεις, μάθετε από τα λάθη σας και αποφύγετε τα πείσματα. Όσο δύσκολη και αν είναι η μέρα, θα έχετε όλες τις ευκαιρίες να δημιουργήσετε νέες βάσεις σε στέρεο έδαφος. Φροντίστε να μην παρασυρθείτε και κοιτάξτε να αναβαθμίσετε τη θέση σας με δίκαιο τρόπο και όχι με τεχνάσματα. Οι διάφορες καθυστερήσεις και οι περίεργες προϋποθέσεις που υπήρχαν στην ερωτική σας ζωή σας κούρασαν αρκετά. Βάλτε ένα τέλος σε αυτά για να μπορέσετε να προχωρήσετε στο μέλλον και όποιος θέλει ας σας ακολουθήσει.

ΛΕΩΝ: Η δημιουργικότητά σας θα βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο και παρόλο που θα είστε αναγκασμένοι να γυρίσετε σε γεγονότα του παρελθόντος για να δείτε αν η σημερινή σας κατάσταση είναι αποτέλεσμα μιας ανεξέλεγκτης πορείας, δε θα νιώσετε απογοητευμένοι, αλλά ίσως λίγο περιορισμένοι. Κάντε τους απολογισμούς σας, ώστε να ανακαλύψετε αν η κατεύθυνση που έχετε πάρει είναι σωστή ή όχι. Ξεκινήστε το μήνα μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες. Δείτε φίλους, βγείτε έξω και κυρίως κάντε για τον εαυτό σας ότι σας ευχαριστεί πραγματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για μια φορά βάλτε τις δικές σας ανάγκες πάνω από των άλλων και να είστε σίγουροι πως δε θα το μετανιώσετε. Θα αυξηθεί ο ερωτισμός και η γοητεία σας και μάλλον είναι η κατάλληλη στιγμή για να αρχίσετε να προωθείτε τα επαγγελματικά σας σχέδια, μια που θα είναι αρκετά εύκολο να πείθετε τους άλλους για τις απόψεις σας. Κρατηθείτε μακριά από συζητήσεις που θα λάβουν χώρα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, καθώς θα σχετιστούν με θέματα που δε θέλατε να αναπτύξετε ούτε στο ελάχιστο. Καινούριες ιδέες θα σας βοηθήσουν πολύ, γι’ αυτό σκεφτείτε από τώρα κάποιες οικονομικές προοπτικές που θα αποδώσουν αργότερα.

ΖΥΓΟΣ: Όσο και αν κάθε φορά πιστεύετε ότι έχετε φτάσεις τη λύση των προβλημάτων σας, πάντα υπάρχει μια εκκρεμότητα, η οποία παραμένει και θα σας οδηγήσει στην επανάληψη καταστάσεων καθόλου ευχάριστες για εσάς. Θα βγουν στην επιφάνεια όλα τα ταλέντα που διαθέτετε και μαζί με το χάρισμα της επικοινωνίας θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα στα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά θα πετύχετε και πρόοδο στον οικονομικό σας τομέα. Οι σωστές διασυνδέσεις με ανθρώπους που θα εξυπηρετούν τους στόχους σας θα έχουν μεγάλη σημασία, γι’ αυτό θα πρέπει να φροντίστε να εξυπηρετούνται και αυτοί από εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απαιτείται να κάνετε μια τελική οργάνωση πριν κινηθείτε και να διευθετήσετε κάποια στεγανά στη δουλειά σας. Η βδομάδα θα λειτουργεί λίγο ανατρεπτικά όσο αφορά το κεφάλαιο σχέσεις, αφού θα αναδεικνύει τις αδυναμίες τις δικές σας ή των άλλων και θα φανερώσει πιο καθαρά αν η εξιδανίκευση άξιζε. Δεν αποκλείεται κάποιες στιγμές να ανέβουν αρκετά οι τόνοι και σχέσεις που είναι ταλαιπωρημένες ή χωρίς ελπίδα, να μην προχωρήσουν στη συνέχεια. Όμως, αυτές που περιέχουν αγάπη αληθινή και δε χρησιμεύουν μόνο ως αποκούμπι της ανασφάλειας ή στήριγμα της φαντασίας σας, θα προχωρήσουν και θα εξελιχθούν μέσα στο χρόνο, γιατί θα έχουν γερό υπόβαθρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στις 12 με τον Ερμή να περνάει στο ζώδιό σας, η αποφασιστικότητα και οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε θα κάνουν το θαύμα τους και θα παρακινήσουν και κάποιους τρίτους από το περιβάλλον σας να πάρουν θέση και να πάψουν να γκρινιάζουν. Μην ξεχνάτε πως κάποιες σχέσεις γίνονται καλύτερες μέσα από έναν κραδασμό. Αρκετοί από εσάς αυτό το μήνα θα παροτρυνθείτε να συνδυάσετε τον έρωτα με την εργασία, ώστε να εξασκήσετε από κοινού με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Να θυμάστε πως η δυνατότητα να φανερώσετε ή να βιώσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας, είναι μια ένδειξη ωριμότητας και θάρρους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ίσως χρειαστεί να εκφράσετε ορισμένα διλήμματα που σας στενοχωρούν, τα οποία πηγάζουν από την ανάγκη σας να μην πληγώσετε κανέναν. Δε γίνεται να καταπιαστείτε με καυτά θέματα εάν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη ή πηγάζει από μέσα σας ο φόβος ότι κάποιες συζητήσεις σας θα προκαλέσουν αναστάτωση. Χρησιμοποιήστε με τόλμη κάθε μέσο που θα καλυτερεύσει τη συναισθηματική σας ζωή. Αγωνιώντας δε γίνεται τίποτα και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να μην κολλάτε σε σκέψεις ή να ζητάτε ανταλλάγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι σημαντικότερο να αρχίσετε να δίνετε χωρίς να περιμένετε οπωσδήποτε ανταπόδοση. Όσοι είστε δεσμευμένοι απομακρύνεται από τη σχέση σας αιτίες που προκαλούν ανισότητες και οτιδήποτε παρεισφρέει ύπουλα και φέρνει καταστροφικά αποτελέσματα. Μέχρι το τέλος της μέρας θα έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε τους όρους που θα ευνοούν την αμοιβαία ευθύνη ως προς την καθιέρωση όλων αυτών. Σίγουρα θα ζήσετε μια περιστασιακή ένταση, είτε από την επαναστατική συμπεριφορά του συντρόφου σας, είτε από ένα γεγονός που θα διαταράξει την εύθραυστη ηρεμία της εποχής στα αισθηματικά σας.

ΙΧΘΥΣ: Επανατοποθετηθείτε σωστά ως προς τα «θέλω» σας, έτσι ώστε ο ένας να δεχθεί τον άλλον έτσι όπως είναι και χωρίς ψευδαισθήσεις. Οι αδέσμευτοι παρόλο που δε θα βρίσκεστε και στα καλύτερά σας, προβλέπεται να σας φουντώνει κάποιο πάθος, το οποίο ενδεχομένως να σας εκθέσει σε κίνδυνο, αν δεν ελέγχεται και από τη λογική. Σταματήστε να είστε των άκρων επειδή εκλογικεύετε τα συναισθήματα σας και στη συνέχεια συναισθηματοποιείτε τη λογική. Κάντε συνδυασμό και των δύο για να έχετε ισορροπία στο ψυχισμό σας, αλλά και για να καταλαβαίνετε τους λόγους που σας φέρνουν κοντά ή σας κρατούν μακριά από μία σχέση.