Social Icons

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Εάν υπάρχει κάποια ανησυχία για τον οικονομικό σας τομέα, πολύ σύντομα θα υπάρξει διευθέτηση. Μπορείτε να κάνετε πιο πετυχημένες ενέργειες, σχετικά με τους συμβιβασμούς σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι αποφάσεις για θέματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό, θα βγουν με περισσότερη ευκολία. Ανοίξτε νέους ορίζοντες διαπραγματεύσεων, καθώς είναι πιθανές καινούριες συνεργασίες.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι σχέσεις σας βελτιώνονται σημαντικά και σε κάποιες από αυτές θα θέσετε δικούς σας όρους και κανόνες. Για να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά με το σύντροφό σας, μοιραστείτε τις φιλοδοξίες και τις επιθυμίες του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήνετε κενά εκεί που δεν πρέπει και πείτε αυτό που έχετε να πείτε, χωρίς ενοχές. Δείτε τη θετική πλευρά της κοινωνικότητας και μην κόψετε κάθε είδους συναναστροφής.

ΛΕΩΝ: Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και σύνθετες, αλλά δε θα είναι δύσκολο να κάνετε τη συγκρότηση του ψυχισμού σας. Ασχοληθείτε με τις τρέχουσες υποχρεώσεις και εργασίες σας, δίνοντας λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χρησιμοποιήστε την εργασία ή τις συναναστροφές σας, για να αναπληρώσετε τις εσωτερικές σας ελλείψεις. Εάν υπάρχει κάποια συνεργασία που έχει αποβεί ανώφελη για εσάς, δώστε της τέλος.

ΖΥΓΟΣ: Η αισιοδοξία σας θα ανέβει αισθητά και οι προτάσεις για συνεργασίες, εκτός από πολλές, θα είναι και αρκετά ενδιαφέρουσες. Δεν αποκλείεται να ερωτευθείτε σε βαθμό απογείωσης, καθώς παραμένετε αθεράπευτα ρομαντικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αδέσμευτοι αφεθείτε στη χαρά του έρωτα, όμως, προσέξτε μην μπλεχτείτε στα δίχτυα του, γιατί μπορεί να πληγωθείτε, αν δεν έχετε διαλέξει σωστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ανήκετε σε εκείνους που ποτέ δε χάνουν το ενδιαφέρον τους για φλερτ και συνεχίζετε ακάθεκτοι τις ονειροπολήσεις σας για να βρείτε τον έρωτα που θα σας αλλάξει τη ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τολμήστε κάτι πρωτότυπο και δημιουργικό, για να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας στη συλλογή πληροφοριών και όχι σε ανόητα κουτσομπολιά και σχόλια που ακούτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αναλάβετε περισσότερες οικογενειακές ευθύνες από αυτές που ήδη έχετε. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας, για να μπορέσετε να εκφράσετε τις απόψεις σας σωστά.

ΙΧΘΥΣ: Φροντίστε να περάσετε ήρεμα τη μέρα σας, χωρίς εντάσεις και εκνευρισμούς. Προσαρμόστε τα σχέδιά σας σύμφωνα με όσα ζητούνται στην αγορά εργασίας και όλα θα πάνε καλά.