Social Icons

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ 2019


Νέα χρονιά ξεκινάει και αριθμολογικά την αντιπροσωπεύει ο αριθμός «3», που υπόσχεται συναρπαστικές προκλήσεις. Θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε τις επικοινωνιακές δεξιότητές μας και θα μας προκαλέσει να εκφράσουμε τις ιδέες μας. 


Ο αριθμός «3» θεωρείται σύμβολο της τριάδας και ένας αριθμός που φέρνει καλή τύχη. Ενθαρρύνει τη γενναιοδωρία, τη δύναμη και τη θετικότητα. Δίνει στους ανθρώπους τη δύναμη που χρειάζονται για να εκφράσουν ελεύθερα τις ιδέες τους και να καταπολεμήσουν την κατάχρηση εξουσίας. Παρακινεί τον καθένα να ανταποκριθεί στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει, καθώς και να ξεπεράσει όποια εμπόδια υπάρχουν. 

Για να βρείτε ποιο είναι το προσωπικό σας έτος, πως θα σας επηρεάσει και τι θα σας φέρει το 2019, προσθέστε την ημέρα και το μήνα της γέννησής σας με τον αριθμό της χρονιάς που φέτος είναι το «3». Προσθέτετε μέχρι ο αριθμός να είναι μονοψήφιος. (π.χ. γέννηση 15/6 συν το 3 που εκπροσωπεί το 2019. 1+5+6+3=15 (1+5)= 6

Προσωπικό έτος «1»
Είναι πλέον ή ώρα να αναλάβετε δράση και να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Ο καθορισμός των προτεραιοτήτων και των στόχων σας θα αποτελέσει σημαντικό σημείο της πορείας σας και θα βοηθήσει να προχωρήσετε προοδευτικά. Το 2019 θα θελήσετε να  ακολουθήσετε την καρδιά σας και δε θα αφήσετε κανέναν να σας κρατήσει πίσω. Ένα από τα κλειδιά για την επιτυχία σας θα είναι η λογική και η μεθοδική σας σκέψη. Θα αυξηθεί η αυτοπεποίθησή σας αλλά και τα έσοδά σας. Θα έχετε οφέλη για αυτό προσπαθήστε να μην είστε αλαζονικοί ή εγωιστές καθώς με την επιτυχία θα έχετε απώλεια σχέσεων. Η ζωή σας θα είναι ενδιαφέρουσα και θα υπάρχουν πολλά νέα πράγματα που θα φτάσουν στο δρόμο σας. Αυτό σημαίνει ότι το καλό στη ζωή σας θα ξεπεράσει τα άσχημα. Θα είστε σίγουροι και αποφασισμένοι, επομένως, τίποτα δεν θα σας αποτρέψει από την απόλαυση της ευτυχίας στο μέγιστο.
Οι προκλήσεις θα έρθουν στο δρόμο σας, ναι, αλλά θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε  με απόλυτη εμπιστοσύνη και αποφασιστικότητα. 
Το 2019 θα είστε αρκετά σκληροί για να σπάσετε, επομένως δεν θα λαμβάνετε αψήφιστα τις αρνητικές προκλήσεις και ο τρόπος με τον οποίο θα τις αντιμετωπίσετε θα καθορίσει τον τύπο του ατόμου που είστε. Δεδομένου ότι δεν εγκαταλείπετε εύκολα, οι στόχοι σας είναι πιθανό να επιτευχθούν σε μεγάλο βαθμό.

Προσωπικό έτος «2»
Θα ξεκινήσετε το 2019 με θετικό τρόπο, που σημαίνει ότι θα τοποθετήσετε την  επικοινωνία μπροστά από την αντιπαράθεση και δεν θα αισθανθείτε την ανάγκη να πιέσετε τους ανθρώπους να συμφωνούν μαζί σας. Κατέχετε σημαντικό ρόλο στην οικογένεια και τους φίλους σας , γι 'αυτό χρησιμοποιήστε τη δύναμή σας με σύνεση. Βάλτε τις ιδέες σας σε σωστή σειρά για να τις κάνετε πραγματικότητα. Θα μπορούσατε να αλλάξετε τη σταδιοδρομία σας, εκτιμώντας τα ταλέντα και την εμπειρία σας σε έναν τομέα που σας ενδιαφέρει πραγματικά και προχωρώντας αργά προς τους στόχους σας. Εργαστείτε σκληρά, προκειμένου να επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα. Θέστε σωστές προτεραιότητες και απαλλαγείτε από εκείνους τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σας βάζοντας εμπόδια. Είστε μαχητές και δεν παραιτείστε εύκολα, όμως θα πρέπει να θυσιάσετε πολλά για να επιτύχετε αυτά που αναζητάτε. Εργαστείτε μέσα στο δυναμικό σας και μην προσπαθήσετε να φτάσετε αυτό που είναι υψηλότερο από τον καθορισμένο στόχο σας. Κάθε κομμάτι ανάπτυξης συμβαίνει σταδιακά, οπότε μην αντιγράψετε τι κάνουν οι άλλοι. Μερικοί από τους ανθρώπους που θα συναντήσετε θα καταλήξουν να είναι φίλοι σας, ενώ άλλοι θα είναι απλά μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας. Το μόνο που θα σας λείπει φέτος είναι η υπομονή, αλλά πρέπει να είστε πρόθυμοι να πολεμήσετε για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Προσωπικό έτος «3»
Το 2019 θα είναι μια αρμονική χρονιά και θα σας δώσει ακόμη μια ευκαιρία να ανακινήσετε λίγο τα πράγματα και να προσθέσετε τον ενθουσιασμό στην καθημερινότητά σας. Ονειρεύεστε την ελευθερία και τον αυθορμητισμό και τα καλά νέα είναι ότι φέτος μπορείτε να τα έχετε. Θα συμβούν πολλά στη ζωή σας, αλλά μην ξεχάσετε τους στόχους σας γιατί αφού περιπλανηθείτε θα ανακαλύψετε άλλους δρόμους και νέες δυνατότητες. Το προσωπικό σας έτος θα είναι πολύ τυχερό και με ευημερία, αλλά λόγω της τεράστιας επιτυχίας, το εγώ μπορεί να σας κυριαρχήσει. Θα είστε ο πρωταρχικός καθοριστικός παράγοντας για το τι θα συμβεί στη ζωή σας, οπότε μην έχετε την τάση να εγκαταλείψετε γρήγορα, γιατί δεν υπάρχει περιθώριο για αποτυχία. Καθορίστε τη διαδρομή σας και μην αφήνετε τους άλλους να αποφασίζουν τι πρέπει να κάνετε. Είστε ο εαυτός σας και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ελέγχει τις αποφάσεις σας ή να καθορίσει το πεπρωμένο σας. Νέες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν, βελτιώνοντας την αυτοπεποίθηση και την εκτίμησή σας. Ακολουθήστε τα όνειρά σας και προσπαθήστε να γίνουν εφικτά για ένα καλύτερο μέλλον. 

Προσωπικό έτος «4»
Η νέα χρονιά σας παρακινεί να εργαστείτε και να βελτιώσετε τα πράγματα παντού, ενώ στις δυσκολίες σας προτρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λογική σκέψη για να τις ξεπεράσετε και να κάνετε ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρά σας. Θα χρειαστεί να πάρετε ρίσκααλλά πριν αποφασίσετε οτιδήποτε βεβαιωθείτε ότι σκέφτεστε τα πράγματα σωστά για να αποφύγετε τυχόν αναποδιές. Να είστε προσεκτικοί σε κάθε βήμα της καριέρας, της αγάπης και της οικογενειακής ζωής. Θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στον εργασιακό χώρο τις οποίες δεν είχατε σκεφτεί ποτέ. Κάποιες δύσκολες εμπειρίες θα σας διδάξουν και θα προετοιμαστούν για το μέλλον. Δείξτε υπομονή και αποφύγετε διαφωνίες που ενδέχεται να προκληθούν από παρανοήσεις στον οικογενειακό χώρο. Η αποφασιστικότητα και η εργατικότητα, θα σας βοηθήσουν να κάνετε τα πάντα όλα σωστά και να μην μπερδευτείτε σε λάθος διαπραγματεύσεις. Αντιμετωπίστε με σοφία προκλήσεις που θα έρθουν στο δρόμο σας και θα πετύχετε τους στόχους σας με βασική προϋπόθεση να είναι εφικτοί και να συμβαδίζουν με την πραγματικότητα.  Νέες δεξιότητες θα σας βοηθήσουν να αναρριχηθείτε ιεραρχικά, για αυτό αποβάλλετε κάθε είδους εγωισμό. Φροντίστε σε καθημερινή βάση για την καλή σας φυσική κατάσταση.

Προσωπικό έτος «5»
Το 2019 θα είναι αναζωογονητικό και δυναμικό. Εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας και θα πετύχετε σε όλους τους τομείς της ζωή σας. Κάντε όνειρα για το μέλλον και όπου χρειαστεί αντιμετωπίστε δυσκολίες για να βρείτε την ευτυχία. Αρπάξτε κάθε ευκαιρία που σας δοθεί και κάντε ότι είναι απαραίτητο για να συνεχίσετε για να συνεχίσετε την ευημερούσα πορείας σας, καθώς θα εντυπωσιάζετε όλους με την προσωπικότητά σας. Φέτος θα υπάρξουν χρυσές ευκαιρίες στον τομέα της εργασίας, των επιχειρήσεων και της εκπαίδευσης. Θα έχετε οικονομικά οφέλη από συμφωνίες, ενώ οι προσωπικές σας σχέσεις θα γίνουν ισχυρότερες. Οι θετικές αλλαγές θα γίνουν, εάν είστε αρκετά ευέλικτοι για να τις δεχτείτε και να απαλλαγείτε από τη δυσάρεστα γεγονότα του παρελθόντος. Να είστε έντιμοι και ειλικρινείς απέναντι στους άλλους και να τους αντιμετωπίζετε ισότιμα. Απαλλαγείτε από αρνητικές καταστάσεις και ξεπεράστε προκλήσεις με αποφασιστικότητα. Δημιουργήστε τα δικά σας στεγανά και πάρτε αποφάσεις που θα συμβαδίζουν με τις αρχές σας. Εάν υπάρξει κάποια αποτυχία, δε θα είναι το τέλος του ταξιδιού αλλά η εκκίνηση για να παλέψετε για κάτι καλύτερο.

Προσωπικό έτος «6»
Η αντιφατική συμπεριφορά των γύρω σας θα σας γεμίσει αμφιβολίες, αλλά η αποφασιστικότητα που θα δείξετε από την αρχή της χρονιάς θα σας παρακινήσει να ολοκληρώσετε τα έργα σας, ακόμα και αν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε πολλές δυσκολίες στην πορεία. Η αντοχή και η αισιοδοξία, θα σας βοηθήσουν να προσπεράσετε εμπόδια ενώ οι αλλαγές που θα κάνετε θα αλλάξουν τη διαδρομή της ζωής σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα πρέπει να προχωρήσετε υπομονετικά και να μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις όταν προσπαθείτε να εκπληρώσετε οικονομικούς στόχους ή να κερδίσετε οφέλη. Η προσωπικότητά σας θα σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε, καθώς οι άνθρωποι που θα βρίσκονται γύρω σας θα προσελκύονται από τη συμπεριφορά σας. Θα αυξήσετε σημαντικά τον κοινωνικό σας κύκλο και το 2019 θα υπάρξει μια ουσιαστική αλλαγή προς την προσωπική και την κοινωνική σας ανάπτυξη, Για να πετύχετε ευκολότερα τους στόχους σας θα χρειαστείτε στο πλευρό σας την οικογένεια και τους φίλους σας. Βελτιώστε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητές και απολαύστε την αλληλεπίδραση με τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Μάθετε να ενεργείτε σαν υπεύθυνος ενήλικας για να κερδίσετε τον σεβασμό των γύρω σας. Δείξτε υπομονή σε κάθε κατάσταση για να προχωρήσετε χωρίς περιττό άγχος.

Προσωπικό έτος «7»
Το 2019 θα κάνει τις κρυμμένες σας επιθυμίες πραγματικότητα, δίνοντας τέλος στην αγωνία και βάζοντάς σας σε έναν νέο κόσμο με πολλές δυνατότητες. Προχωρήστε δυναμικά ακόμα και αν η επιτυχία δεν είναι άμεση. Τολμήστε εντυπωσιακές αλλαγές για να έχετε ένα φωτεινό μέλλον, καθώς τα καλά πράγματα έρχονται σε εκείνους που τολμούν. Θα σημειώσετε πρόοδο σε κάθε τομέα προχωρώντας προς τη σωστή κατεύθυνση. Ίσως υπάρξουν κάποιες επιπτώσεις στον οικογενειακό τομέα, οπότε παραμείνετε υπομονετικοί όταν ασχολείστε με οικογενειακά θέματα. Διατηρήστε μια ζεστή σχέση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και αποφύγετε περιττές διαφωνίες, που θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στον τομέα της εργασίας σας. Βρείτε τα με τον εαυτό σας, χωρίς να εξαρτιόσαστε  εξ ολοκλήρου από άλλους. Οτιδήποτε μπορεί να εμποδίσει την πρόοδο ή τα επιτεύγματά σας θα πρέπει να παραμεριστεί και να ξεχαστεί για καλύτερα αποτελέσματα. Ο προγραμματισμός είναι μια βασική διαδικασία, γι’ αυτό κινηθείτε έξυπνα προτού αρχίσετε να μιλάτε για την προσωπική σας ανάπτυξη. Βεβαιωθείτε ότι οι προτεραιότητές σας έχουν ρυθμιστεί σωστά και ότι οι στόχοι σας είναι ρεαλιστικοί και εφικτοί. Επικεντρωθείτε στα θετικά της χρονιάς και μην αφήσετε κανέναν να σας ρίξει ψυχολογικά.

Προσωπικό έτος «8»
Τη φετινή χρονιά θα έχετε άπλετο χρόνο για να κάνετε μια δίκαιη εκτίμηση για το τι συμβαίνει στη ζωή σας και να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας για το που βρίσκεστε ή τι περισσότερο πρέπει να κάνετε για να φτάσετε εκεί που θέλετε. Καμία πρόκληση δεν θα είναι μεγάλη για εσάς και θα έχετε τη δύναμη να αντιδράσετε ήρεμα σε τυχόν απροσδόκητες εκπλήξεις. Το μέλλον σας θα αρχίσει να αλλάζει τον Φεβρουάριο και σε γενικές γραμμές τα πράγματα θα φαίνονται πολύ θετικά . Μπορεί να υπάρξει μια αλλαγή στον επαγγελματικό χώρο, ενώ είναι πιθανή και πρόταση μετάβασης στο εξωτερικό. Προσπαθήστε να διατηρήσετε μια ισορροπία τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Μην αφήσετε την εργασία να ξεπεράσει την προσωπική σας ζωή με οποιονδήποτε τρόπο, γιατί θα δημιουργηθούν διαφορές με τα άτομα της οικογένειάς σας. Προχωρήστε μπροστά και θα σημειώσετε πρόοδο παρά τις δυσκολίες. Κανείς δε θα μπορεί να σας αναγκάσει να κάνετε τίποτα αν δεν θέλετε, αλλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι οι άνθρωποι γύρω σας είναι εκεί για να σας βοηθήσουν και όχι για να σας κοντράρουν γιατί αυτοί που σας αγαπούν θα σας πουν την αλήθεια όταν όλα φαίνονται λάθος. Θεωρείστε τον εαυτό σας νικητή σε κάθε περίπτωση, και κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Προσωπικό έτος «9»
Οι πρώτοι μήνες του 2019 θα σας οδηγήσουν στο να ζήσετε μια υπαρξιακή κρίσηΠροσπαθήστε να εστιάσετε στις θετικές πτυχές της ζωής σας και να σχεδιάσετε το μέλλον, ακολουθώντας την καρδιά και τα όνειρά σας. Αναμνήσεις του παρελθόντος  κάνουν την εμφάνισή τους και η επανεξέτασή τους μπορεί να είναι οδυνηρή, αλλά θα σας κάνει πιο ισχυρούς. Η νέα χρονιά είναι ιδανική για να σκεφτείτε τι θέλετε, αντί να μείνετε στην τρέχουσα διαδρομή σας. Χρησιμοποιώντας την ευφυΐα σας και την κατανόηση, θα έχετε προωθητικά και οικονομικά οφέλη σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν και θα υπάρξουν κάποια προβλήματα και συγκρούσεις με τα άτομα της οικογένειάς σας κατά τα μέσα του έτους, παραμείνετε υπομονετικοί. Δείξτε τον καλό σας χαρακτήρα και μη χρησιμοποιήσετε τους ανθρώπους που θα βρίσκονται κοντά σας για κανένα λόγο. Θα είστε ευλογημένοι, επομένως δεν χρειάζεται να είστε εγωιστές αλλά να μοιράζεστε και να βοηθάτε τους άλλους. Η επιτυχία θα συνεχίσει να σας ακολουθεί από τη στιγμή που θα βγείτε από το δρόμο σας για να κάνετε τους ανθρώπους να χαμογελούν και να έχουν ελπίδα στη ζωή σε περιόδους απελπισίας. Συνεχίστε την εξαιρετική δουλειά και θα αποκομίσετε όσα έχετε σπείρει.