Social Icons

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

ΚΡΙΟΣ: Ο σύντροφός σας εξισορροπεί το συναίσθημα με τη λογική και αυτό σας αποβάλλει προσωρινά το άγχος σας. Νιώθετε στριμωγμένοι όταν κάποια πράγματα πρέπει να λεχθούν με το όνομά τους, αλλά έχει διάθεση να σας ακούσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα είστε πιο επικοινωνιακοί με αποτέλεσμα να σας συμπαθήσουν και άτομα που δεν περιμένατε, ενώ η διάθεσή σας να τα βρείτε με φίλους, συγγενείς ή το σύντροφό σας θα είναι έντονη.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Διευθετήστε τις όποιες εκκρεμότητες έχετε χωρίς να συγκρουστείτε με το κατεστημένο ή να χρησιμοποιήσετε ανορθόδοξες μεθόδους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα μπλοκάρετε προσωρινά, αλλά θα ελέγξετε αν αυτά που τελικά καταφέρατε αξίζουν την προσοχή ή τον κόπο σας για να παραμείνουν στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ: Ακόμα και τις στιγμές που θα νιώσετε ανεπαρκείς στο να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις, αντλήστε κουράγιο από τη δύναμη που έχετε μέσα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας σε πιο θετικούς σκοπούς για να απαλλαγείτε από αυτά που σας καταπιέζουν και σας φοβίζουν, όπως αρνητικές σκέψεις, φοβίες και υπερβολικό άγχος.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε τις σοβαρές συζητήσεις και μη δημιουργείτε προβλήματα με τη συμπεριφορά σας. Θα διαπιστώσετε ότι ο θυμός δεν οδηγεί πουθενά και θα αλλάξετε τακτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προστατέψτε τον εαυτό σας από την ψυχική εξάντληση που σας δημιουργεί το ταίρι σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σας πιάνει ανασφάλεια και φόβος για τα αισθήματα του.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μία ειλικρινή συζήτηση με τα οικεία σας πρόσωπα θα σας βγάλει από τα αδιέξοδα. Μην αφήσετε το παρελθόν να εμφανιστεί και να σας κάνει να νιώσετε ανασφαλείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρείτε όσο ελεύθερο χρόνο μπορείτε για να ξεκουράσετε το μυαλό και το σώμα σας. Αναθέστε αρμοδιότητες και στους άλλους, γιατί δε γίνεται ν να τα κάνετε όλα μόνοι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να προλάβετε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με τους γύρω σας, φροντίστε να είστε σαφείς. Οργανώστε τις κινήσεις σας με τέτοιο τρόπο ώστε να μη χρειαστεί να χάνετε χρόνο με αναβολές και καθυστερήσεις.


ΙΧΘΥΣ: Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τις επιθυμίες σας, αν δεν πάρετε πρωτοβουλίες. Μια παλιά συνεργασία έρχεται στο προσκήνιο και επιβάλλεται να ζητήσετε εγγυήσεις πριν προχωρήσετε.