Social Icons

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

ΚΡΙΟΣ: Μιλήστε ξεκάθαρα για να ζητήσετε να κάνουν και οι άλλοι το ίδιο, και όχι με αμφιταλαντεύσεις και υπεκφυγές. Δώστε στην εμφάνισή σας ένα νεανικό στυλ με αρκετές δόσεις ρομαντισμού και κερδίστε τις εντυπώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι ανάγκη να γίνει ένας δίκαιος καταμερισμός ευθυνών και αρμοδιοτήτων, για να μην πέφτουν σε εσάς όλα τα βάρη. Έχετε τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιβάλλετε να γίνετε πιο συγκαταβατικοί με τους άλλους και θα λειτουργήσει για το δικό σας όφελος. Όλα όσα θα συμβούν δε θα είναι τυχαία και θα το διαπιστώσετε και από μόνοι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορείτε να μιλήσετε για ορισμένες ανισότητες που υπάρχουν χωρίς να φοβάστε ότι θα πάψουν να σας χαρακτηρίζουν ως το καλό παιδί που δε λέει ποτέ όχι σε ότι του ζητήσουν.

ΛΕΩΝ: Κερδίστε χρόνο παίρνοντας τώρα τις αποφάσεις σας. Σε προσωπικό επίπεδο αρχίστε διαπιστώνοντας πρώτα τα δικά σας αισθήματα και μετά το βαθμό αφοσίωσης των άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διαχωρίστε αυτά που συνθέτουν τις σχέσεις σας και να βρείτε τις σωστές αναλογίες σε αγάπη, ανάγκη και συνήθεια, ώστε να μην είναι άνισες και δημιουργούνται παράπονα.

ΖΥΓΟΣ: Αυτό που θα πρέπει να σας απασχολεί δεν είναι πώς θα αυξήσετε την εργασία σας, αλλά πώς θα τη μειώσετε, ώστε να μην σπαταλάτε την ενέργειά σας άσκοπα τρέχοντας για δουλειές άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η υγεία και η ομορφιά θα είναι δύο τομείς απόλυτα συνδεδεμένοι με την ψυχική σας διάθεση, οπότε μην αφήσετε τις συγκρουόμενες πλευρές του εαυτού σας να σας αποδιοργανώσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το στρες δε θα λείψει από τη ζωή σας και το ξέρετε αφού το προκαλείτε από μόνοι σας, αλλά τα εμπόδια σταδιακά θα υποχωρούν και η αίσθηση ότι θα τα καταφέρετε θα προσδώσει έναν ανανεωτικό τόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η διάθεσή σας θα είναι η κινητήρια δύναμή σας που θα ενισχύσει τη θετική σας ενέργεια και θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε πράγματα που πρώτα φάνταζαν ιδιαίτερα δύσκολα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Να θυμάστε πως η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Θα είναι πιο εύκολο να πλησιάσετε πρόσωπα που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν ποικιλοτρόπως.


ΙΧΘΥΣ: Η σχέση σας με το χρήμα είναι κάπως ιδιόρρυθμη, αφού τη μία το σκορπίζετε και την άλλη το κάνετε το πρωτεύον ζήτημα της ζωής σας. Για να βρείτε τη χρυσή τομή, βάλτε φρένο σε ακρότητες.