Social Icons

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

ΚΡΙΟΣ: Τακτοποιήστε  κάθε είδους οικονομική εκκρεμότητα για να ανασάνετε. Έχετε κάθε λόγο να απαλλαγείτε από τα συναισθηματικά βάρη του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ: Συγκεντρωθείτε στις καινούριες σας επιλογές και μην αποκλίνετε από το στόχο σας. Αρχίστε να κατασταλάζετε σε πρόσωπα και καταστάσεις για να καθοριστεί ο τρόπος που θα κρίνετε τις επιλογές σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Βγείτε έξω με φίλους, διασκεδάστε και δείτε τη ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Βάζοντας μπροστά τη γοητεία και το χαμόγελό σας, μπορείτε να ρίξετε απόρθητα κάστρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείτε τις χαρές που έρχονται για εσάς και μην κολλάτε σε λεπτομέρειες. Χρειάζεται να ικανοποιήσετε την εσωτερική σας ανάγκη για χαρά και αρμονία στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΛΕΩΝ: Πειραματιστείτε ποικιλοτρόπως, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει όπως και να έχει να αξιοποιήσετε όλες τις ευκαιρίες. Εννοείται πως θα υπάρχουν δυσκολίες και δοκιμασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι η κατάλληλη στιγμή για διευθετήσεις, οπότε αφήστε στην άκρη το φόβο που σας πιάνει κάποιες φορές ότι μπορεί να αποτύχετε.

ΖΥΓΟΣ: Η αποφασιστικότητα που θα δείξετε θα είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από μερικούς φαύλους κύκλους και να μη γυρίζετε στα ίδια και τα ίδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχετε τη δυνατότητα να αναβαθμιστείτε τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα, όσο και στον προσωπικό. Ενισχύονται οι εσωτερικές σας αναζητήσεις ώστε να βρείτε επιτυχώς τις ισορροπίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε τη ρουτίνα της καθημερινότητας να σας εκνευρίσει ή να σας κάνει εσωστρεφείς, γιατί είναι κάτι που εκ των πραγμάτων δε σας ταιριάζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η εμπειρία του παρελθόντος θα γίνει πολύτιμος βοηθός σας, υποδεικνύοντας σας τους σωστούς και τους λάθους χειρισμούς στις σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αφήσετε τις πολλές υποχρεώσεις να σας δημιουργήσουν πονοκέφαλο. Ακολουθήστε ρυθμούς και πρότυπα που ταιριάζουν περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία σας.


ΙΧΘΥΣ: Είναι αποκλειστικά και μόνο δική σας υποχρέωση να κάνετε τη ζωή σας όπως εσείς τη θέλετε. Τολμήστε λοιπόν, ένα βήμα μπροστά, κάντε την πιο δημιουργική και ανατρέψτε τα δεδομένα.