Social Icons

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

ΚΡΙΟΣ: Αρπάξτε την ευκαιρία να περάσετε καλά και ανοίξτε τα φτερά σας για νέες κατακτήσεις. Εάν η σχέση σας κρέμεται κυριολεκτικά από μια κλωστή να ξέρετε πως θα σπάσει οριστικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Το άγχος δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος στη σχέση σας και παίρνετε λάθος αποφάσεις. Κάντε λίγο υπομονή και ηρεμήστε για να βρείτε τις ισορροπίες μεταξύ σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα εμφανιστούν άτομα από το παρελθόν που δεν περιμένατε ότι θα γινόταν ποτέ ή σχεδόν τους είχατε ξεχάσει, που θα σας απασχολήσουν έντονα και θα ενδιαφερθούν για εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να λειτουργήσετε με σύνεση και ορθολογισμό για να μη βρεθείτε ξανά με πληγωμένο εγωισμό. Βρείτε τρόπους να κάνετε πραγματικότητα ακόμα και τα πιο τρελά σας όνειρα.

ΛΕΩΝ: Μπορεί και οι άλλοι να αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά μόνο αυτή που εσείς θα τους επιτρέψετε να έχουν. Να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας ιδίως αν θα σχετίζονται με τον εργασιακό σας χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην μπλεχθείτε σε παρασκήνιο ή πάρετε μέρος σε συζητήσεις που θα εμπεριέχουν εντάσεις, για να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσετε εμπόδια που θα είναι δύσκολο να τα προσπεράσετε.

ΖΥΓΟΣ: Τα επαγγελματικά σας σχέδια έχουν ανταπόκριση περισσότερη απ’ όσο πιστεύετε, αλλά χρειάζεται η κατάλληλη στιγμή για να προωθηθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το σίγουρο είναι πως σε αυτή τη φάση που βρίσκεται τώρα η ζωή σας δεν της χρειάζονται άχρηστες σχέσεις και τέτοιου είδους προβλήματα πρέπει ή να τα λύσετε ή να ξορκίσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για ότι έχετε σκοπό να ακολουθήσετε στη ζωή σας αποκτήστε περισσότερη σιγουριά. Τα καλύτερα ατού σας για σήμερα είναι η άμεση προσαρμογή και η διπλωματία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτη ούτε μία ευκαιρία για διασκέδαση να σας ξεφύγει. Εάν έγιναν παρεξηγήσεις με τους φίλους σας μη τα βάζετε μόνο με τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη χάσετε την ψυχραιμία σας για κανένα λόγο και αποφύγετε διενέξεις για ψιλοπράγματα. Αρκετές φορές υπερβάλετε στην κριτική που ασκείτε και πληγώνετε τους άλλους.


ΙΧΘΥΣ: Μια καινούρια προσφορά που θα σας γίνει, θα σας κάνει να δείτε τις δυνατότητες που έχετε. Δεν υπάρχει λόγος να ποντάρετε πολλά σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν.