Social Icons

Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

ΚΡΙΟΣ: Η καθημερινότητά σας γίνεται πιο ανάλαφρη, ενώ το πάθος και η αγάπη υπάρχουν και θα συνεχιστούν. Μη βιαστείτε να δώσετε απαντήσεις τώρα που μπορείτε να αναζωογονήσετε τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Βάλτε σε προτεραιότητα θέματα που ζητούν άμεση λύση, ώστε να χαλαρώσετε. Κάντε καλύτερες διαπραγματεύσεις για ότι σας ενοχλεί και κερδίστε καλύτερες συνθήκες εργασίας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μέσα από ουσιαστικό διάλογο δώστε στο σύντροφό σας να καταλάβει ποια είναι αυτά που σας πληγώνουν στη συμπεριφορά του. Μια απρόσμενη συνάντηση θα σας ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξιοποιήστε τη μέρα σας χαλαρώνοντας και αρχίστε μια βδομάδα όλο ευκαιρίες. Οι υποχρεώσεις που θα προκύψουν από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα είναι πολλές.

ΛΕΩΝ: Το ότι κάποιοι θα σας κριτικάρουν δεν είναι δικαιολογία για να κάνετε πίσω ή να το βάλετε στα πόδια. Οι πολύμηνες προσπάθειές σας θα δείξουν τώρα τα αποτελέσματά τους και θα σας γεμίσουν χαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποκτήστε ψυχικά αποθέματα και ξαναβγείτε στη ζωή έτοιμοι για όλα. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει ρεαλιστικά και να βρει έξυπνους τρόπους ώστε να αντιμετωπίζετε τα προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να δώσετε μερικές ευθύνες και στους άλλους και να μην τα αναλαμβάνετε όλα μόνοι σας. Βάλτε την αυτοπεποίθησή σας μπροστά στις πιέσεις που δέχεστε στον επαγγελματικό τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας για να βρείτε με αγαπημένα πρόσωπα που το έχουν ανάγκη. Είναι κρίμα να κουράζετε τους άλλους χωρίς λόγο και να βλέπετε παντού φαντάσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην απαντήσετε σε σχόλια που θα ακούσετε με προκλητικότητα και επιθετικότητα. Χειριστείτε ένα οικονομικό σας θέμα με λεπτότητα και διακριτικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα κάντε θαύματα συνδυάζοντας την καλή σας διάθεση με την αισιοδοξία που σας διακρίνει. Μην αφήσετε παρορμητικές ενέργειες να σας δημιουργήσουν πρόβλημα στο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σε τυχόν έλλειψη κατανόησης από το περιβάλλον σας φανείτε τυπικοί και ευγενικοί. Αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία για κέρδος που θα προκύψει μέσα από την εργασία σας.


ΙΧΘΥΣ: Αντιμετωπίστε τα άτομα του περιβάλλοντός σας με την αφοπλιστική ειλικρίνειά σας. Επιβάλετε να πείτε ανοιχτά στους συνεργάτες σας τις απόψεις που έχετε για τα εργασιακά σας θέματα.