Social Icons

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

ΚΡΙΟΣ: Βάλτε μέτρο στα συναισθήματά σας γιατί δεν είναι τόσο δύσκολο να τα κουμαντάρετε. Ασχοληθείτε με κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν όσο πιο άμεσα γίνεται.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε μεγαλύτερη σημασία στην πραγματοποίηση των δικών σας επιθυμιών. Ενημερώστε τους άλλους, όταν δεν μπορείτε να τηρήσετε υπεύθυνα μια υπόσχεσή σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ασχοληθείτε με κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν όσο πιο άμεσα γίνεται. Για να σας εκτιμήσουν οι άλλοι μην υποτιμάτε τις ικανότητές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πριν αρχίσετε να λέτε τη γνώμη σας σε ένα καλό σας φίλο, μάθετε όλη την αλήθεια. Προσπαθήστε να μην ξεπερνάτε τα όρια της προσωπικής σας ελευθερίας.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να μη σας λείψει η διάθεση να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας και να το οδηγήσετε εκεί που θέλετε και όχι εκεί που κάποιοι επιτήδειοι θέλουν να σας παρασύρουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αντί να πτοείστε από τον ανταγωνισμό που υπάρχει, αγωνιστείτε για να πετύχετε τους στόχους σας. Η έλξη που νιώθετε για κάποιο άτομο θα γίνει αντιληπτή από τα δικά σας άτομα.

ΖΥΓΟΣ: Αναδιοργανώστε το πρόγραμμά σας και να θυμάστε πως με τη σιωπή δεν μπορείτε να βρείτε λύσεις. Με το να δραματοποιείτε καταστάσεις, γίνεστε απαισιόδοξοι χωρίς λόγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να μη σας ζητήσουν εξηγήσεις, φροντίστε να έχετε τεκμηριώσει όλες τις απόψεις σας. Βάλτε σε τάξη τα θέματα της καθημερινής σας ζωής, χωρίς να είστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξαναβρείτε τον εαυτό σας και μη σας αποσυντονίζουν τα απρόοπτα. Σε εργασίες που απαιτείται η παρουσία σας μη στέλνετε αντιπρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους και να είστε προσεκτικοί σε οικονομικές κινήσεις. Μετριάστε την ευαισθησία σας σε ανθρώπους που δε σας καταλαβαίνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σε όσους προσπαθούν να σας επιβληθούν ή να σας αποσυντονίσουν, απαντήστε με ευγένεια. Προσπαθήστε να καταλάβετε τα επιχειρήματα που έχει ένας από τους συνεργάτες σας.


ΙΧΘΥΣ: Η απογοήτευση που σας πιάνει κάποιες φορές, σας κρατάει μακριά από τις επιτυχίες. Πρέπει να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια αν η επιθυμία σας είναι να ξεπεράσετε τις δύσκολες στιγμές της σχέσης σας.