Social Icons

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

ΚΡΙΟΣ: Επιβάλλεται να αλλάξετε προκαταλήψεις και ορισμένες ανασταλτικές νοοτροπίες. Δημιουργήστε σταθερές βάσεις ανάπτυξης και κάντε επιτυχείς αναμορφώσεις και διαμορφώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο σκοπός σας πρέπει να είναι ένα νέο οικονομικό πλάνο, αν θέλετε να αποφύγετε την άσκοπη σπατάλη δυνάμεων. Η κρίση σας θα είναι οξυμμένη και θα σας βοηθήσει να δείτε μέσα από άλλες οπτικές γωνίες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείτε σε βάθος τα προβλήματα που σας απασχολούν για να τα προωθήσετε σε επιτυχείς λύσεις. Η επιμονή, η υπομονή και το ανοιχτό μυαλό θα επιφέρουν θαύματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρειάζεται να μοχθήσετε για να βάλετε καινούριες βάσεις. Απαλλαγείτε από βεβαρημένες καταστάσεις, γεμίζοντας το κενό που θα αφήσουν με κάτι πιο ουσιώδες.

ΛΕΩΝ: Η μέρα ηλεκτρίζει τον ψυχισμό σας και σας ωθεί να γεννάτε φαεινές ιδέες οι οποίες θα μπορέσετε να τις υλοποιήσετε με σωστές διασυνδέσεις. Μη χάνετε χρόνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα ανακαλύψετε πολλά σε ότι θα αφορά τη συμπεριφορά των ανθρώπων που συναναστρέφεστε. Γίνετε πιο πιστοί στο εγώ σας και κάντε μια γενική αναθεώρηση της στάσης σας.

ΖΥΓΟΣ: Δεν ευθύνεται η τύχη για τις αλλαγές που έγιναν στη ζωή σας αλλά το χέρι σας. Ενεργοποιήστε άμεσα την υπευθυνότητά σας και μεγιστοποιήστε τα πιθανά οφέλη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν δεν έχετε συγκεκριμενοποιήσει τους στόχους σας δε θα έρθει μεγαλύτερη οικονομική άνοδος. Επανεξετάστε αρμοδιότητες και ιεραρχίες πριν ανοίξετε το στόμα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεπεράστε το σύμπλεγμα της μετριότητας τώρα που οι ικανότητές σας έχουν αποδειχθεί. Έχετε τη δυνατότητα να αναβαθμιστείτε σε πολλούς τομείς της ζωής σας, οπότε διεκδικήστε τα δικαιώματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε για τις υποθέσεις σας πιο αυτόνομα και πάρτε τον εαυτό σας πιο σοβαρά. Υπάρχει λόγος να πιστεύετε ότι αυτή η μέρα θα είναι καλύτερη από τον προηγούμενη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φτιάξτε στεγανά για την προσωπική σας ζωή και την εργασία. Η δημιουργικότητά σας θα αυξηθεί σημαντικά, αλλά από εσάς εξαρτάται αν θα είστε ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές.


ΙΧΘΥΣ: Ο χρόνος θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τον πλήρη έλεγχο στις υποθέσεις σας. Αναδείξτε τα προσόντα σας και προσπαθήστε να ενεργήσετε στο σωστό τόπο και χρόνο.