Social Icons

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

ΚΡΙΟΣ: Απαλλαγείτε από καταπιεστικές καταστάσεις και ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες, ακόμα και αν συνεχίζουν να σας προβληματίζουν κάποιες έννοιες.

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι αυτονόητο πως αρκετές φορές θα νιώσετε ότι εκπέμπετε σε διαφορετικό μήκος κύματος από το σύντροφό σας, αφού δε θα μπορείτε να εκφραστείτε όπως πραγματικά θα νιώθετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ελέγξτε τις ανασταλτικές επιρροές που δέχεστε από το περιβάλλον σας και υιοθετήστε μόνο τις ιδέες που σας φαίνονται εποικοδομητικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μέρα σας καλεί να κάνετε κάποιες εκκαθαρίσεις και να είστε πιο ειλικρινείς στις συναλλαγές σας. Μπορεί να είστε αρκετά ανεξάρτητοι, αλλά οι καταστάσεις είναι έτσι που είστε δεμένοι με πολλούς.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας για να διατηρήσετε τις καλές εντυπώσεις που είχατε δημιουργήσει. Υποσχέσεις και προοπτικές θα εξεταστούν πιο εξονυχιστικά, δίνοντάς σας μια περίοδο δοκιμασιών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για να προχωρήσετε και αυτό που θα μονοπωλεί τις σκέψεις σας είναι η προσωπική σας ευθύνη σε ότι αφορά δεσμεύσεις και αποδεσμεύσεις.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε παρορμητικές αποφάσεις για να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις των καιρών. Ακολουθήστε σοφές στρατηγικές που καλλιεργούν ένα κλίμα συνύπαρξης με όλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν κάποιοι σας απογοητεύσουν, μείνετε σταθεροί στα όρια που έχετε θέσει. Αυξάνεται η διπλωματία σας δημιουργώντας καινούριες βάσεις για τις επαφές με τα άτομα του περιβάλλοντός σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ενεργοποιείται έντονα η διαίσθηση, η έμπνευση και η πρωτοτυπία σας. Η ανακούφιση που θα λάβετε ότι κάνατε σωστές επιλογές θα σας δημιουργήσει ένα κλίμα αισιοδοξίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ακόμα και όταν δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από υποχρεώσεις, αξίζει τον κόπο να τις αντιμετωπίσετε με διαφορετικό πνεύμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απελευθερωθείτε από καταπιεστικές καταστάσεις, κάντε δυναμικές ανακατατάξεις και δώστε στη ζωή σας μια διαφορετική ποιότητα.


ΙΧΘΥΣ: Οι θετικές πλευρές του εαυτού σας θα έρθουν στην επιφάνεια, ώστε να μπορέσετε να προβάλετε καλύτερα τα προσόντα σας και να φτάσετε γρηγορότερα στο στόχο σας.