Social Icons

Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Κυριακή 13 έως 19/8/17

ΚΡΙΟΣ: Στις 13 με τον Ήλιο στο Λέοντα σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη, θα σας δίνεται συνέχεια η ευκαιρία να εγκαταλείψετε το πρόσφατο παρελθόν σας που σας ταλαιπώρησε αρκετά και ποικιλοτρόπως και να βάλετε πλώρη για να κατακτήσετε τους στόχους σας. Επίσης, η τύχη θα σας βοηθήσει να κλείσετε οριστικά οικονομικές εκκρεμότητες, αρκεί να τη βοηθήσετε και εσείς κάνοντας προηγουμένως κάποιες μικρές θυσίες. Την ενεργητικότητα που θα έχετε διοχετεύστε την σε κάτι που πραγματικά θα σας εκφράζει.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Να είστε ανοιχτοί σε προσκλήσεις για να μη χάσετε καμία ευκαιρία. Οι δεσμευμένοι θα ανακαλύψετε ποια είναι τα «θέλω» του συντρόφου σας και η επίγνωση αυτή από τη μία θα σας ευχαριστήσει, αλλά από την άλλη θα σας δημιουργήσει και κάποιους προβληματισμούς. Το τι θα αποφασίσετε να κάνετε εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς τους ίδιους, αλλά το σίγουρο είναι πως πρέπει να είστε ειλικρινείς με το ταίρι σας και με τον εαυτό σας. Για να επιτευχθούν οι στόχοι σας η βασική προϋπόθεση είναι να κάνετε ένα γερό ξεκαθάρισμα σε καταστάσεις και ανθρώπους και να πείτε ναι μόνο σε όσα ανταποκρίνονται στις βαθύτερες επιθυμίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απολαύστε μεγάλες συγκινήσεις και χαρές από την καριέρα σας. Αρχίστε να κάνετε όνειρα για το μέλλον που θα περιλαμβάνουν φιλόδοξα σχέδια για την ήδη υπάρχουσας εργασία σας, αλλά πριν βάλετε τα βάλετε σε εφαρμογή, απελευθερωθείτε από καταστάσεις, κατεστημένα και πρόσωπα που σας πίεζαν καιρό τώρα, χωρίς να σας δίνουν την ανάλογη επιβράβευση. Αν και τα προβλήματά σας δε θα λυθούν ως δια μαγείας, θα δημιουργηθούν νέες προοπτικές στον οικονομικό σας τομέα που θα ολοκληρωθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στις 15 με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, απαλλαγείτε από λάθος ανθρώπους, επιλογές και κυρίως από ασχολίες που εκτός του χρόνου που σας παίρνουν είναι και αρκετά δαπανηρές μια που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Φροντίστε να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις επικείμενες αλλαγές που θα συντελεστούν στη ζωή σας, αλλά και στον καινούριο σας εαυτό που πλέον θα αποκτήσει διαφορετικό τρόπο σκέψης και άλλους στόχους. Δείτε αυτά που πραγματικά επιθυμείτε και κλείστε καινούριες συμφωνίες για να ολοκληρώσετε πολλά από τα σχέδιά σας.

ΛΕΩΝ: Βρείτε μια νέα ισορροπία στις κοινωνικές αλλά και προσωπικές σας σχέσεις η οποία θα σας σώσει από κακά προηγούμενα. Το άμεσο συγγενικό περιβάλλον σας ενδέχεται να παίξει ένα αρκετά διαφωτιστικό και βοηθητικό ρόλο στα εργασιακά σας θέματα. Όσοι αναζητάτε ακόμα ένα σύντροφο ευνοείστε αυτή την περίοδο, καθώς θα έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε αρκετές δελεαστικές προτάσεις. Χρειάζεται ρεαλισμός προκειμένου να προσδιορίσετε πρώτα το μοντέλο της σχέσης της οποίας θα θέλατε να έχετε και το κυριότερο να προσδιορίσετε τον τύπο ανθρώπου που θα μπορούσατε να συνυπάρξετε μαζί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να επαναλάβετε τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν. Τα τελευταία γεγονότα σας υποχρέωσαν να δείτε κατάματα μια αλήθεια που σας ενόχλησε, αλλά και την καρδιά σας να αναγκάζετε να αποσύρει κάποιες δικαιολογίες που χρησιμοποιούσατε μόνιμα, προκειμένου να μην αφήσετε τους άλλους να δουν τις ευαισθησίες σας. Επειδή το μέλημά σας δε θα είναι η πρόκληση για την πρόκληση, αλλά η αναζήτηση μιας σχέσης που θα προχωρήσει μέσα στο χρόνο, θα αρχίσετε να προχωρείτε σε πιο ήπιες μορφές συνύπαρξης.

ΖΥΓΟΣ: Στις 17 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο σε τετράγωνο με το Δία στο ζώδιό σας, επανεξετάστε καταστάσεις, αλλάξτε τη σειρά των προτεραιοτήτων σας και προωθήστε κοινούς εποικοδομητικούς στόχους, ακόμα και αν κάποιες στιγμές προβληματιστείτε έντονα με τις εξελίξεις του επαγγελματικού σας τομέα. Με λίγη θέληση θα βρείτε τις λύσεις για να ξεφύγετε από καταπιεστικές καταστάσεις.
Θα γίνουν οι κινήσεις σας πιο δυναμικές και ταυτόχρονα θα αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με μεγαλύτερη ευαισθησία. Οι περισσότερες σκέψεις σας θα στρέφονται γύρω από τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας ζητήματα και αυτό θα επηρεάζει κατά πολύ την προσωπική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα σχέδια και τις αποφάσεις που θα θέσετε σε εφαρμογή θα έχουν μεγάλη επιτυχία. Βρείτε διαφορετικούς τρόπους για να βελτιώσετε τις συνεργασίες σας και στην πορεία θα βασιστείτε σε νέες βάσεις και μοντέλα για τις κινήσεις σας. Η αντίληψη που έχετε θα σας βοηθήσει στην ανακάλυψη της αλήθειας και θα απελευθερώσει το πνεύμα σας. Στα οικογενειακά σας θέματα προσπαθήστε να μη συμπεριφέρεστε σαν παιδί, ώστε ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν και να μην υπάρχουν θύτες και θύματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να είστε προσεκτικοί σε όλα και να μην παραβλέπετε τις λεπτομέρειες των υποθέσεών σας. Η βδομάδα συντελεί στη γενική αποκατάσταση των υποθέσεών σας για να μπορέσετε να χτίσετε ένα καλύτερο μέλλον. Δραστηριοποιηθείτε για να έχετε θετικά αποτελέσματα στα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα κοινωνικά ζητήματα. Η ηθική σας θα σας επιβάλλει να κατακτήσετε την ευτυχία δυναμικά μεν, αξιοκρατικά δε. Μην υιοθετήσετε το σνομπ ύφος αφού έτσι κι αλλιώς δε σας ταιριάζει και μην επιχειρήσετε να κολλήσετε ετικέτες στους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Γνωρίζετε πως θα περάσετε καλά ενώνοντας τις τρέλες σας με τα άτομα που συναναστρέφεστε. Τοποθετήστε τις σχέσεις σας πάνω σε μια νέα βάση, όπου ο καθένας θα έχει διακριτό ρόλο για να ενισχυθούν και να είναι καλύτερες. Φροντίστε να μην είστε περισσότερο περίεργοι, γριφώδεις και επαναστατικοί απ’ όσο πρέπει, γιατί αυτά τα «προσόντα» όταν εκδηλώνονται ανεξέλεγκτα δημιουργούν προβλήματα. Βέβαια, το πλανητικό σκηνικό σας προστατεύει ενισχύοντας το ορθολογικό σας πνεύμα, κάτι που δείχνει ότι θα βλέπετε τις σχέσεις σας μέσα από μια άλλη οπτική γωνία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα μπορείτε με μεγάλη ευκολία να διεισδύετε στην ψυχή του καθενός και να τους κατανοείτε. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις θα καλυτερέψουν, αφού θα είστε πιο προσεκτικοί και πιο συνεπείς πάνω στα εργασιακά σας θέματα και κατ’ επέκταση στις συνεργασίες σας. Τα άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος θα σας θεωρήσουν απαραίτητους καθώς θα μπορείτε να προλαβαίνετε πολλά και να ενεργείτε προληπτικά. Κάποιες δυσκολίες με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος δε θα λείψουν, μια που ορισμένες τάσεις σας για ανεξαρτησία θα δημιουργήσουν ένταση στην ατμόσφαιρα.


ΙΧΘΥΣ: Το στρες και η διοχέτευση της ενέργειάς σας σε πρακτικούς τομείς κούρασαν τον οργανισμό σας με αποτέλεσμα να είναι πιο ευαίσθητος. Αντί να θορυβηθείτε, κάντε ένα προληπτικό τσεκάπ που θα σας δείξει αν έχετε ανάγκη από συμπληρώματα που θα σας τονώσουν, για να συνεχίσετε δυναμικά τις δραστηριότητές σας. Η διάθεσή σας για αλλαγές δε θα αφήσει κανέναν τομέα ανέγγιχτο, αφού θα ξαφνιάσετε ευχάριστα όσους σας γνωρίζουν με την εξωτερική σας εμφάνιση.