Social Icons

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Κυριακή 9 έως 15/7/17

ΚΡΙΟΣ: Η επιθυμία σας να δείχνετε υπέρμετρη αντοχή στην εργασία σας, θα σας ωθήσουν να περιορίσετε σε κάποιο ποσοστό την κοινωνική σας ζωή προκειμένου να εξασφαλίσετε περισσότερο χρόνο για ξεκούραση. Όμως, για να μπορέσετε να έχετε την ισορροπία που θέλετε που θέλετε θα
πρέπει το πρόγραμμα που θα εφαρμόσετε να είναι παράλληλο της δουλειάς σας. Μπορείτε να ακολουθήσετε μια πιο υγιεινή ζωή ή γιατί όχι να ξεκινήσετε κάποιο σπορ που θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον. Κάντε αλλαγές στην εμφάνισή σας βάζοντας την προσωπική σας σφραγίδα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μια συζήτηση με άτομα κύρους που θα θέτετε επί τάπητα το πρόβλημά σας θα σας ωφελήσει. Ολοκληρώστε ότι έχει μείνει σε εκκρεμότητα και προχωρήστε σε μια πιο ποιοτική ζωή ξεπερνώντας τα εμπόδια που θα υπάρχουν. Θα έχετε τα περιθώρια να ανταπεξέλθετε μια που η τύχη θα είναι σαφώς μαζί σας. Σίγουρα έχουν γίνει πολλές αλλαγές στις σχέσεις σας με τους άλλους που εσείς οι ίδιοι προκαλέσατε, όμως αν θέλετε να διατηρηθούν κάποιες από αυτές δεν πρέπει να κάθεστε αμέτοχοι σε ότι συμβαίνει γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αισιοδοξία έχετε και μάλιστα κάποια φορές περισσότερο απ’ ότι χρειάζεστε, εκμεταλλευτείτε την λοιπόν σωστά για να προωθήσετε την καριέρα σας, τα οικονομικά σας και κυρίως την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Οι συναισθηματικές σας ανάγκες φαντάζουν στα μάτια των ατόμων που θέλουν να σας πλησιάσουν σαν ένας πολύ δύσκολος γρίφος, αφού από τη μία θέλετε να απολαμβάνετε την ανεξαρτησία και την ελευθερία σας και από την άλλη τους θέλετε συνέχεια κοντά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στις 10 με τον Ήλιο στο ζώδιό σας σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, οι δεσμευμένοι αποφύγετε να εγκλωβίσετε το σύντροφό σας στις δικές σας ανασφάλειες, γιατί αν η σχέση σας δε βασίζεται σε αληθινά συναισθήματα μπορεί να διαλυθεί. Εστιάστε στην προσωπική σας ζωή και ξεκινήστε μια καινούρια σχέση με προοπτικές εξέλιξης. Δε σας χρειάζεται πλέον να κυνηγάτε την πρόσκαιρη διασκέδαση και το ξέρετε καλά. Είναι ανώφελο να περιμένετε όλα να γίνουν από μόνα τους, χωρίς να βάλετε και εσείς λίγο το χεράκι σας.

ΛΕΩΝ: Απελευθερωθείτε από τα καθημερινά πρέπει και ανοίξτε τα φτερά σας στον έρωτα. Βγείτε έξω, διασκεδάστε, φλερτάρετε και επικοινωνήστε με σκοπό σας να καταλήξετε σε μια ρομαντική, όμορφη και ουσιαστική σχέση. Μην αφήσετε στενούς σας φίλους να ασκήσουν την κριτική τους επάνω σας επειδή δε θέλουν να ασχοληθούν με τα δικά τους, γιατί θα προβληματιστείτε χωρίς λόγο για το μέλλον της ερωτικής σας ζωής.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δε σας λείπει η γοητεία και είναι αρκετή για να διατηρήσετε ένα ειρηνικό κλίμα στη σχέση σας. Εάν ο σύντροφός σας, σας ζητήσει δεσμεύσεις μη διστάσετε να τις αναλάβετε από το φόβο των ευθυνών ή των περιορισμών της ελευθερίας σας, γιατί δεν έχει σκοπό να σας στερήσει τίποτα από αυτά που σας κάνουν ευτυχισμένους. Μην απορροφηθείτε από τις προσωπικές σας ανάγκες και παραμελήσετε το σύντροφό σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με την ερωτική σας ζωή και δώστε της την προτεραιότητα που της αξίζει.

ΖΥΓΟΣ: Στις 14 με τον Ερμή στο Λέοντα σε εξάγωνο με το Δία στο ζώδιό σας, αρκετές φορές θα έχετε την τάση να γυρίζετε στο παρελθόν προκειμένου να κάνετε έναν απολογισμό ζωής. Χρειάζεται να κάνετε μια ουσιαστική αλλαγή στη σχέση με το σύντροφό σας για να τη βελτιώσετε και όχι να βρίσκεστε συνέχεια αντιμέτωποι με αναμνήσεις. Ίσως ο μόνος τρόπος για να αποδεσμευτείτε από το παρελθόν είναι να χαλαρώσετε λίγο και να μη σκέφτεστε μακροχρόνιες προοπτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Από το παρασκήνιο που θα υπάρχει θα βγει στην επιφάνεια η κακή ποιότητα κάποιων επαγγελματικών σας σχέσεων που θα πρέπει να τις αποκόψετε από πάνω σας τάχιστα. Κρατηθείτε και φυλαχτείτε από προσφορές για συνεργασία με άτομα που αποφεύγουν να δώσουν αποδείξεις για τις παλιές τους συνεργασίες ή που αγνοείτε το παρελθόν τους. Στην πορεία θα δικαιωθείτε για τη σύνεση που δείξατε, γι’ αυτό ετοιμαστείτε για σκληρή δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στον μόνο τομέα που θα υστερείτε σε θέμα τύχης θα είναι στις φιλικές σας σχέσεις, αλλά αν δεν προκαλέσετε εσείς τις καταστάσεις να φτάσουν στα άκρα δε θα υπάρξει και πρόβλημα. Για να είστε ευνοημένοι φροντίστε να αλλάξετε τα μείον του χαρακτήρα σας ή τουλάχιστον να τα περιορίσετε. Βρείτε την αυτοπεποίθηση που σας λείπει, στοχεύστε στον έρωτα και ικανοποιήστε τις ερωτικές σας επιθυμίες, επαναφέροντας τη διάθεσή σας για φλερτ και παιχνίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με την Πανσέληνος στις 9 στο ζώδιό σας Αποφύγετε να είστε ευερέθιστοι και κυκλοθυμικοί για να μη φέρνετε σε σύγχυση το σύντροφό σας και τον εκνευρίζετε. Χαρείτε τις στιγμές και μην είστε ανασφαλείς σκεφτόμενοι πως ότι συναρπαστικό και αν συμβεί στη ζωή σας δε θα κρατήσει. Αφήστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας με πάθος και αποσύρετε το ζιζάνιο της αμφιβολίας που θα χαλάσει τις όμορφες ερωτικές σας στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν θέλετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε θα είναι να βρείτε τις σωστές λέξεις για να εκφραστείτε. Μέσα από τις κατάλληλες επικοινωνιακές οδούς θα μπορέσετε να γοητεύσετε και να προκαλέσετε βαθιά συναισθήματα σε αυτούς που εσείς θα επιλέξετε, αλλά και να απολαύσετε τα αίσια αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Όσο πιο ειλικρινείς και ανοιχτοί είστε, τόσο περισσότερο θα κερδίσετε την καρδιά του άλλου.


ΙΧΘΥΣ: Οι αδέσμευτοι θα βάλετε σα στόχο σας να γοητεύσετε τους πάντες με την κοινωνικότητά σας και θα το πετύχετε, αφού θα υπάρξουν πολλοί που θα αποζητούν τη συντροφιά σας. Να θυμάστε μόνο πως επειδή θα είστε ακόμα ευάλωτοι συναισθηματικά, θα πρέπει να κρατήσετε κάποιες αποστάσεις από αυτούς που θα σας κάνουν κομπλιμέντα και να μην ενδώσετε. Φλερτάρετε όσο θέλετε με σοβαρότητα και όχι επιπόλαια.