Social Icons

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Τολμήστε να προβείτε σε κάποιες επενδύσεις που έχουν τα φόντα να αποδώσουν αργότερα. Μην καταπιέζετε τους άλλους να ζουν σύμφωνα με τα δικά σας μέτρα και σταθμά.

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει πάση θυσία να ξεδιαλύνετε παρεξηγήσεις που υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο. Περιορίστε εγωισμούς για να μπορέσουν να σας πλησιάσουν οι άλλοι.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Επεξεργαστείτε τα δεδομένα που υπάρχουν για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις. Ενισχύστε τη διάθεσή σας και με ώριμη σκέψη θα αποκτήσετε περισσότερη σιγουριά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απαγκιστρωθείτε από καταστάσεις που σας δίνουν ψεύτικες ελπίδες. Βρείτε χρόνο για τις προσωπικές σας ανάγκες και κάντε σωστούς συνδυασμούς για να είστε αποδοτικοί.

ΛΕΩΝ: Να είστε διαλλακτικοί και να παίρνετε μέρος μόνο σε ουσιαστικές συζητήσεις. Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποκαταστήστε το τεταμένο κλίμα που υπάρχει στις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις. Δε χρειάζεται να παρασύρεστε από εφήμερες περιπέτειες που δε σας ταιριάζουν.

ΖΥΓΟΣ: Η επιπόλαια συμπεριφορά μπορεί να σας δημιουργήσει πρόβλημα με τους συνεργάτες σας. Ήρθε η στιγμή να προωθήσετε συμμαχίες που θα πραγματοποιήσουν τα σχέδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχοντας τη συμπαράσταση των άλλων θα μπορέσετε να πετύχετε πολύ περισσότερα πράγματα. Τακτοποιήστε άμεσα εκκρεμότητες που μπορούν να βάλουν τα πράγματα σε τάξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συνεχίστε να είστε δραστήριοι για να ξεμπερδέψετε από πολλά που σας ταλαιπωρούν. Ίσως κάποιες από τις σχέσεις σας που δε στηρίζονται στην αγάπη να διακοπούν απότομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποιες αλλαγές που επιθυμούσατε να πραγματοποιηθούν  άμεσα μπορεί να αναβληθούν. Ασχοληθείτε με εργασιακά θέματα γιατί σας απομυζούν οικονομικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε να είστε σαφείς σε αυτά που ζητάτε από τους άλλους για να τα πάρετε. Κινηθείτε μεθοδικά και θα βρείτε τις λύσεις που σας είναι απαραίτητες.


ΙΧΘΥΣ: Η πείρα που έχετε  αποκομίσει σας κάνει ικανούς να χαλιναγωγήσετε τον εαυτό σας αλλά και τους άλλους χωρίς να παρασυρθείτε σε παγίδες.