Social Icons

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Μην είστε σκληροί με άτομα που κάνουν προσπάθειες για να σας φτιάξουν τη διάθεση. Ρίξτε τους υψηλούς τόνους και μην το παίζετε αφεντικό.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα σας ευχαριστήσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο σύντροφός σας ανακτά τις δυνάμεις του. Θα μπορέσετε να ενισχύσετε τη σχέση σας, καθώς οι πιέσεις που δεχόσασταν αρχίζουν να υποχωρούν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεσμευθείτε αποκλειστικά με λόγια και όχι με πράξεις, γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα. Αξιοποιήστε τις δυνατότητές σας, γίνετε πιο διεκδικητικοί και τονίστε την αισιοδοξία σας χωρίς να το παρακάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα αναγκαστείτε να σοβαρευτείτε και να αποφύγετε τις ακραίες αντιδράσεις. Η υπερβολή θα πρέπει να αποφευχθεί ώστε να ασχοληθείτε άμεσα με προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν.

ΛΕΩΝ: Διοχετεύστε την ενέργειά σας στον επαγγελματικό και κοινωνικό σας χώρο, ώστε η αποδοχή των άλλων να λειτουργήσει θετικά και καταλυτικά στους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Υποστηρίξτε τα σχέδιά σας ανοίγοντας ένα καινούριο κεφάλαιο επιτυχίας στη ζωή σας. Βάλτε τις επιθυμίες σας σε τάξη και μην παρασυρθείτε από την κινητικότητα που θα υπάρχει γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι σύμμαχοί σας θα είναι ο προγραμματισμός και η καλή οργάνωση, οπότε μην πιστέψετε πως επειδή όλα πάνε κατ’ ευχή πρέπει να τα αφήσετε στην τύχη τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο επιθετικός σας τρόπος δεν αφήνει περιθώρια για χαλαρές καταστάσεις. Μην αρνηθείτε τη βοήθεια και την υποστήριξη που θα σας ζητήσουν αγαπημένα πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συνειδητοποιήστε ποιες είναι οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν αποκλειστικά από εσάς. Οι κρίσεις που περνάτε στον εργασιακό σας χώρο θα ξεπεραστούν με λογικές σκέψεις και επιχειρήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να μη φέρεστε σκληρά σε άτομα που λειτουργούν μόνο συναισθηματικά. Εάν στις ενέργειές σας είστε ταυτόχρονα δραστήριοι και αποτελεσματικοί όλα θα πάνε καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επιτρέψετε οι σκέψεις σας να αποσπώνται από ασήμαντα γεγονότα. Η αποστασιοποίηση σε θέματα που αφορούν τρίτους θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους συνομιλητές σας.


ΙΧΘΥΣ: Δώστε χαρά στους γύρω σας αν μπορείτε, αλλά μην το παρακάνετε. Βρείτε τρόπο να φέρετε ισορροπία στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις.