Social Icons

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Καινούριες γνωριμίες θα σας δώσουν την ελπίδα ότι κάποια σας όνειρα θα πραγματοποιηθούν. Αποφύγετε να προβείτε σε έξοδα βασιζόμενοι στους άλλους ή στην τύχη σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μόνο με τη διπλωματία σας θα αποσβήσετε τη διαμάχη που υπάρχει μεταξύ συνεργατών. Αναλύοντας τις πρωτότυπες ιδέες σας, προσεγγίστε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να είστε ειλικρινείς με τους άλλους πρέπει πρώτα να γίνετε με τον εαυτό σας. Απολαύστε επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις χωρίς να υπάρχουν προβλήματα ή προστριβές με τους γύρω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε μια καινούρια αρχή στην προσωπική σας ζωή και να ορίσετε εσείς τους κανόνες που σας εξυπηρετούν χωρίς να βρείτε αντιδράσεις από τους γύρω σας.

ΛΕΩΝ: Πάρτε σημαντικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά σας σχέδια αλλά και τις σχέσεις σας με τους άλλους. Ανασυνταχθείτε και με καθαρό μυαλό θα επιτύχετε ότι μέχρι τώρα μπορεί να σας φαινόταν ακατόρθωτο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πείτε αυτό που θέλετε την κατάλληλη στιγμή για να διαλύσετε τις αμφιβολίες που έχετε για τη σχέση σας. Βρίσκεστε αρκετά κοντά με το σύντροφό σας και καταλαβαίνετε ότι ασπίδα σας είναι η ειλικρίνεια.

ΖΥΓΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ευκαιρία να ορίσει εκείνο το πότε θα συζητήσετε τα κοινά σας σχέδια. Μην αδιαφορείτε και δυσκολεύετε περισσότερο τα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ψυχική επαφή που αισθάνεστε με ορισμένα πρόσωπα είναι αρκετή για να νιώσετε καλύτερα. Εάν μείνετε σταθεροί στις αποφάσεις σας, μπορούν να σας δώσουν περισσότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη τα θεωρείτε όλα δεδομένα και βολεύεστε, γιατί δε γίνεται να δείτε το μέλλον με γυρισμένη την πλάτη. Δείξτε αξιοπρέπεια σε ότι και αν σας πουν και κρατήστε το επίπεδο μιας σχέσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείτε το μέλλον με αισιοδοξία και αποφύγετε τη θλίψη που σας προκαλεί το παρελθόν. Κάντε κάτι που να σας ευχαριστεί πραγματικά και θα βρείτε τη δύναμη να προχωρήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκτονωθείτε σε ερωτικό επίπεδο και μην εκνευρίζεστε με ασήμαντα θέματα. Για να αποφύγετε τη ρήξη με τους συνεργάτες σας αφήστε τους να εκφράσουν τρις απόψεις τους.


ΙΧΘΥΣ: Οργανώστε τις εργασίες των επόμενων ημερών για να σας μείνει χρόνος για ξεκούραση. Οι φιλοδοξίες σας θα βρουν πρόσκαιρο έδαφος σε μια κοινωνική εκδήλωση.