Social Icons

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Οι συνεργάτες σας παρεμβαίνουν σε κάποιες ενέργειές σας γιατί η στάση σας προκαλεί σύγχυση και εκνευρισμό. Αν έχετε πολλά να πείτε δε σημαίνει πως πρέπει να ξεκινήσετε από έναν καταιγισμό ερωτήσεων.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε κάτι για να εντοπίσετε τους λόγους που σας προκαλούν τη ζήλια, χωρίς να είστε υπερβολικοί. Το έτερόν σας ήμισυ είναι επιφυλακτικό γιατί θέλει να σας κρατήσει μακριά από καταστάσεις που δεν πρέπει να εμπλακείτε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάνοντας έναν απολογισμό των πεπραγμένων σας θα διαπιστώσετε ότι δεν καταφέρατε να ικανοποιήσετε πλήρως τις φιλοδοξίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάνατε επαναστάσεις που δεν ευδοκίμησαν, χρησιμοποιήσατε υψηλούς τόνους και απομακρύνατε φίλους και κυρίως αναζητήσατε έναν έρωτα που σας πρόδωσε.

ΛΕΩΝ: Ακόμα δεν είστε σίγουροι αν ήταν δικό σας το λάθος ή αν οι συνθήκες ήταν αυτές που σας ανάγκασαν να συμβιβαστείτε για να προχωρήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χαλάει η ηρεμία που υπάρχει στον οικογενειακό σας χώρο και προκαλεί έντονες συγκρούσεις και εντάσεις για οικονομικά θέματα.

ΖΥΓΟΣ: Δώσατε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που θα επαναστατήσετε απέναντι σε άτομα ή καταστάσεις που σας καταπιέζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Γεμίστε δυναμισμό για να ρυθμίσετε οριστικά εκκρεμότητες που συνεχώς αναβάλετε να διευθετήσετε. Αφήστε τον εγωισμό σας στην άκρη αν δε θέλετε να χαλάσετε μια φιλία χρόνων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα ξεσπάσματα του συντρόφου σας οφείλονται στη μεγάλη πίεση που δέχεται από εσάς. Προσπαθήστε να μην είστε τόσο καταπιεστικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν δε φανείτε ψύχραιμοι οικονομικές υποχρεώσεις να είναι η αιτία για ομηρικούς καυγάδες. Επειδή η επικοινωνία θα είναι κάπως δύσκολη, προσέξτε να μη λάβετε λάθος μηνύματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπαίνετε σε μια νέα φάση στη ζωή σας και όπως είναι λογικό κάθε αρχή και δύσκολη. Παρόλο που ξεπεράσατε τις μεγάλες τριβές, υπάρχουν ακόμα κενά και καλό είναι να μην τα παραβλέψετε.


ΙΧΘΥΣ: Καταπολεμήστε το άγχος και εμπνευστείτε από τις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας. Μην κάνετε κατάχρηση της υπομονής των συνεργατών σας και μη μετέχετε σε συζητήσεις που θα προκαλέσουν σχόλια.