Social Icons

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Συνδυάστε εμπειρίες από το παρελθόν και σκέψεις από το μέλλον, για να βγάλετε ότι καλύτερο για το παρόν. Επιβάλετε να επαναστατήσετε στις νέες μεθόδους που προσπαθούν να σας επιβάλουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Ένα μικρό ταξιδάκι μπορεί να συνδυάσει εργασία και ανανέωση της ερωτικής σας σχέσης. Δεν υπάρχει λόγος να σας δημιουργούν ένταση οι αλλαγές στο πρόγραμμά σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κλείστε υποθέσεις που σας απασχολούν και καταναλώνουν τον ελεύθερο χρόνο σας με συνοπτικές διαδικασίες. Φροντίστε να βλέπετε πιο αισιόδοξα τα πράγματα, γιατί υπάρχει φως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προωθήστε προσωπικές σας επιδιώξεις και ζητήστε ότι πραγματικά αξίζετε. Εκκαθαρίστε όλες εκείνες τις εκκρεμότητες που σας έχουν δημιουργήσει άγχος.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να αφήσετε περιθώρια στη ζωή σας για να γευτείτε τις χαρές της προσωπικής σας ζωής. Βοηθούμενοι από τους συνεργάτες σας και άτομα κύρους μπορείτε να πάτε ψηλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείτε ρεαλιστικά τις υποθέσεις σας και ανασυγκροτήστε τις σκέψεις σας. Ο ανταγωνισμός με ορισμένα άτομα του εργασιακού σας χώρου, θα καθυστερήσει την  εξέλιξή σας.

ΖΥΓΟΣ: Για να προχωρήσετε μπροστά πρέπει να ξεπεράσετε κάποιες αδυναμίες σας. Εάν δεν είστε σωστά ενημερωμένοι για ένα σοβαρό θέμα, αποφύγετε να το θίξετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυτοσυγκεντρωθείτε και χαλαρώστε για να βρείτε λύσεις σε αυτά που σας απασχολούν. Μην ασπάζεστε ανεπιφύλακτα τις γνώμες όσων δε γνωρίζετε καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διεκδικήστε αυτό που σας αξίζει και σταματήστε να υποτιμάτε τον εαυτό σας. Προσαρμοστείτε στο κλίμα των ημερών, ώστε να απολαύσετε ότι σας δίνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εξελίξεις παρουσιάζονται στα σχέδιά σας, γι’ αυτό μην περιπλέκετε τις ευκαιρίες που έχετε για εξέλιξη. Πάρτε αποφάσεις και λύστε ένα πρόβλημα πριν πάρει μεγάλες διαστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η αποφασιστικότητα που θα δείξετε στα επαγγελματικά σας σχέδια θα εκτιμηθεί αφάνταστα. Μην υιοθετείτε λάθος απόψεις αλλά δώστε προτεραιότητα στη διπλωματία.


ΙΧΘΥΣ: Δείξτε την αφοσίωσή σας μόνο σε όσα άτομα σας αγαπούν πραγματικά. Πλέον θα δείτε καθαρά αυτά που είναι για καλό σας και αυτά που πρέπει να αποφύγετε.