Social Icons

Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Κυριακή 2 έως 8/7/17

ΚΡΙΟΣ: Χρησιμοποιήστε σαν όπλο σας τη διπλωματία και μη φοβάστε τίποτα. Είστε ικανοί να πείσετε και τον πιο δύσκολο αν έχετε επιχειρήματα να αναπτύξετε. Θα έρθετε αντιμέτωποι με άτομα του οικογενειακού σας χώρου και τις εκκρεμότητες που αμελήσατε να τακτοποιήσετε εγκαίρως. Υπάρχει το ενδεχόμενο οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις να σας φέρουν σε δύσκολη θέση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και γι’ αυτό θα πρέπει να σκεφτείτε λογικά και ψύχραιμα αν δε θέλετε να χαλάσετε σχέσεις που δε θα μπορέσετε να τις αντικαταστήσετε εύκολα.


ΤΑΥΡΟΣ: Το συναίσθημά σας θα συγκρούεται με τη λογική, αλλά μόνο έτσι θα καταφέρετε να δείτε και τις ανάγκες των άλλων. Αφουγκραστείτε την όλη κατάσταση, κάντε μερικές έξυπνες περικοπές και προχωρήστε σε μια πιο έξυπνη τακτική για την επίλυση όσων σας απασχολούν. Η δεκτικότητά σας θα μεγαλώσει, ίσως όμως υπάρξει το ενδεχόμενο να διαταραχθούν κάποιες ευαίσθητες ισορροπίες που θα σας αποσυντονίσουν και θα αλλάξουν τα σχέδιά σας. Βγαίνουν στην επιφάνεια όλες τις ευαισθησίες σας, κάνοντάς να φαίνεστε στα μάτια των άλλων πιο προσιτοί και σαφώς πιο γοητευτικοί. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στις 5 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας και ίσως να είναι η μοναδική φορά που στην πλειοψηφία οι σχέσεις σας θα εξαρτηθούν από εσάς. Μπορεί να μη φταίτε πάντα εσείς στις προστριβές ή στην ψύχρανση που υπάρχει σε μερικές από αυτές, αλλά ως επί των πλείστον εσείς ξεκινάτε τη δημιουργία τους. Πρέπει να μάθετε να διαχωρίζετε που σταματάει η πλάκα, που το αστείο και που τα πράγματα είναι σοβαρά. Μην επαναπαύεστε πως πάντα οι άλλοι θα δίνουν τόπο στην οργή επειδή είστε καλά παιδιά και θα σας συγχωρούν χωρίς να το δείξετε ότι μετανοήσατε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κατάλληλη εποχή λοιπόν να συνδυάσετε μέσα σε όλα και τη διασκέδασή σας. Η περιπετειώδεις αντίληψη που σας διακατέχει, θα σας οδηγήσει στο να σπάσετε φραγμούς σε κάποιους από τους βασικούς τομείς της ζωής σας. Αναστάτωση και σύγχυση στο συναισθηματικό σας κόσμο θα προκληθεί, αφού από τη μια το πάθος σας θα είναι ασυγκράτητο και θα θέλετε να περάσετε όμορφα ενώ από την άλλη θα σας πιάνουν έντονες κρίσεις θυμού και ζήλιας

ΛΕΩΝ: Στις 6 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας και η αλλαγή στον τρόπο που αξιολογείτε τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν θα είναι το μεγαλύτερό σας βήμα για ένα καλύτερο μέλλον. Βάλτε σωστές βάσεις τα σχέδιά σας, να προβείτε σε καινούρια ξεκινήματα ή ακόμα και να φέρετε ισορροπία στις διαταραγμένες σας σχέσεις. Φροντίστε να μην είστε σπάταλοι ειδικά εκεί που δε χρειάζεται. Οι μεγάλες αγορές που έχουν σα σκοπό να κάνουν τους άλλους να σας προσέξουν, όχι μόνο δε σας χρειάζονται, αλλά θα έχουν και αρνητικές επιπτώσεις στον οικονομικό σας τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεκινήστε έστω και τώρα για να απαλλαχθείτε και από αρκετό άγχος. Θα κατανοήσετε καλύτερα τα λάθη σας αν τα δείτε μέσα από τα μάτια των άλλων που χρησιμοποιούν το δικό σας τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων ή τις δικές σας μεθόδους. Εσείς το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε τη διάθεση να διορθώσετε αρκετά σημεία του χαρακτήρα σας, εφόσον δε θέλετε να χαλάσετε άλλες προσωπικές ή φιλικές σας σχέσεις και κυρίως εάν ακόμα αναζητάτε τη μόνιμη παρουσία ενός συντρόφου κοντά σας.

ΖΥΓΟΣ: Η διάθεσή  σας να  έρθετε σε επαφή με φίλους που έχετε καιρό να δείτε, θα σας κάνει να αναλογιστείτε την πορεία της ζωής σας. Η ομορφιά σας θα είναι αισθητή σε όλους και η εμφάνισή σας μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη εάν το επιδιώξετε. Μην αφήσετε τον εαυτό σας παραμελημένο, επειδή κάτι που θέλατε σε προσωπικό επίπεδο δε σας πήγε καλά, γιατί έτσι δε θα καταφέρετε τίποτε άλλο εκτός του να ρίξετε την ψυχολογία και τη διάθεσή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να θυμάστε πως τα καλύτερα έρχονται και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να τα δεχθείτε. Φροντίστε να κινείστε προνοητικά όταν θα καταπιάνεστε με ριψοκίνδυνα πράγματα. Έχετε αποφορτιστεί πλέον από μεγάλα εμπόδια και προβλήματα και ο δρόμος σας είναι ανοιχτός για να μελετήσετε καινούριες προτάσεις ή συνεργασίες. Επιβάλλετε λοιπόν, να βρείτε κάποιες ισορροπίες ανάμεσα στις εργασιακές σας υποχρεώσεις και στις υπόλοιπες πτυχές της ζωής σας και να μην ξεχνάτε να μοιράζετε το χρόνο σας ισόποσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη ζείτε μόνο για την εργασία σας ειδικά όταν βλέπετε ότι όλα πάνε καλά, γιατί έτσι χάνετε σημαντικό μέρος από όμορφες στιγμές που σας ανήκουν. Διατηρήστε ακμαία τη διάθεσή σας και ενισχύστε την τύχη σας. Η αναζήτηση μιας καινούριας σχέσης θα σας κεντρίσει περισσότερο το ενδιαφέρον για να αναζωογονηθείτε απ’ όλες τις πλευρές. Όσοι λοιπόν είστε ακόμα αδέσμευτοι φαίνεται πως τώρα ήρθε η στιγμή να πάρετε το παιχνίδι στα χέρια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα σημαντικά ατού που έχετε, όπως αυτοπεποίθηση, θάρρος, δυναμικότητα και κυρίως κοινωνικότητα σας προσθέτουν πόντους στο προφίλ σας και σας βοηθήσουν σημαντικά να πετύχετε στους τομείς που θέλετε. Δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε, αφού ακόμα και όταν συναντάτε εμπόδια στο τέλος πάντα βγαίνετε νικητές και κερδισμένοι. Προχωρήστε ακάθεκτοι στο δρόμο που έχετε χαράξει. Υπάρχει το ενδεχόμενο να αναζητήσετε τρόπους συνάντησης ή επανασύνδεσης, αλλά πριν προβείτε σε μια τέτοια κίνηση, θυμηθείτε ότι ποτέ δε σας άρεσε να γυρίζετε πίσω σε ότι αφήσατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όσο και αν θέλετε να δείχνετε ανεξάρτητοι και ότι δε σας απασχολεί, ο έρωτας για εσάς είναι ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια της ζωής σας και η μέρα θα σας υπενθυμίσει ότι δεν μπορείτε να μένετε άλλο πια έξω από το ερωτικό παιχνίδι. Αναμνήσεις του παρελθόντος από μια σχέση που είχατε, αναμοχλεύονται και έρχονται στην επιφάνεια, κάνοντάς σας να συνειδητοποιήσετε ότι από δικό σας λάθος έμεινε ημιτελής και δεν πήρατε αυτά που δικαιωματικά σας ανήκαν.

ΙΧΘΥΣ: Για εσάς που έχετε μείνει εδώ και πολύ καιρό στην προσπάθεια να προσεγγίσετε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, μάλλον για το δικό σας καλό θα πρέπει να κινηθείτε διαφορετικά. Οι δεσμευμένοι θα βρεθείτε αρκετά κοντά με το σύντροφό σας, γι’ αυτό φροντίστε να μην έχει τίποτα αρνητικό η συμπεριφορά σας. Αρπάξτε την ευκαιρία να εξηγήσετε τις ανάγκες σας, χωρίς να περιμένετε να μαντέψει το έτερον σας ήμισυ τι ζητάτε, εκτός αν θέλετε το αποτέλεσμα να είναι να απομακρυνθείτε και οι δύο κουρασμένοι.