Social Icons

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Δείχνετε περισσότερο από όσο πρέπει ότι σας ενοχλεί ο παρορμητικός τρόπος του συντρόφου σας. Τα προβλήματα και των δυο σας δυσκολεύουν να βρείτε τη σωστή στιγμή να μιλήσετε για τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ανάγκη σας να κοιτάξετε προσεκτικά άλλη μια φορά τη ζωή σας και όλα όσα την περιβάλλουν θα μεγαλώσει και θα σας κάνει ασυγκράτητους.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα παραμένετε ευάλωτοι και ευσυγκίνητοι, θα χρειαστεί να μάθετε να είστε πιο ψύχραιμοι, πιο υπομονετικοί και κυρίως πιο ρεαλιστές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προχωρήστε μπροστά και δείτε τις νέες προκλήσεις χωρίς να σας πιάσει ο φόβος να γυρίσετε πίσω σε κάτι που δε σας ταιριάζει, μόνο και μόνο επειδή σας παρέχει ασφάλεια.

ΛΕΩΝ: Οι απαιτήσεις του φιλικού σας περιβάλλοντος θα είναι αρκετά αυξημένες, αλλά εσείς δε χρειάζεται να προσπαθήσετε να σηκώσετε περισσότερο βάρος από αυτό που σας αναλογεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε όσο πιο διεκδικητικοί μπορείτε και να ζητήσετε από τους άλλους να αναλάβουν το μερίδιο ευθύνης που τους αντιστοιχεί.

ΖΥΓΟΣ: Φύγετε για λίγο μακριά από τη ρουτίνα, καθώς στη συνέχεια αρχίζουν τα δύσκολα για εσάς. Μην απομακρύνεστε από τους άλλους, επειδή περνάτε και οι δυο μια μεταβατική περίοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με το να εκνευρίζεστε χωρίς λόγο και να είστε απότομοι δε θα ωφεληθείτε σε τίποτα. Θα νιώσετε καλύτερα μόλις απομακρυνθούν οι πιέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρχίζει να καθαρίζει το τοπίο στη σχέση σας και θα ανακαλύψετε όσα σας φέρνουν πιο κοντά. Ξεκινήστε σταθεροποιώντας συνεργασίες που μπορούν να αποδώσουν σταδιακά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην κοινοποιήσετε τα σχέδιά σας πριν να είστε σίγουροι για την επιτυχία τους. Ασχοληθείτε με υποθέσεις που έχετε αφήσει κυριολεκτικά στην τύχη τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προβείτε σε καινούριες γνωριμίες για να βελτιώσετε ακόμα περισσότερο την κοινωνική σας ζωή. Επιβάλετε να φανείτε πιο προσεκτικοί στις ερωτικές σας επιλογές.


ΙΧΘΥΣ: Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας αποφύγετε παγίδες του εργασιακού σας χώρου. Μη δώσετε αφορμές για σχόλια που μπορείτε να τα βρείτε μπροστά σας.