Social Icons

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Οι αντιξοότητες γύρω από τα εργασιακά σας θέματα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και ακόμα και αν δυσκολεύεστε να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα πρέπει να δείτε καλοπροαίρετα τις αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρκετά ενισχυμένη θα είναι η τύχη σας στο συναισθηματικό τομέα και ένα νέο πρόσωπο που θα μπει στη ζωή σας, θα σας αναπτερώσει σημαντικά το ηθικό σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Το σκηνικό της μέρας θα είναι σύνθετο για εσάς. Από τη μία θα σας βαραίνουν οι οικογενειακές υποχρεώσεις και από την άλλη οι εξελίξεις στον εργασιακό σας τομέα θα δημιουργούν καινούριες εντυπώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Άνθρωποι και περιστατικά θα επηρεάζουν τη διάθεσή σας και θα σας αναγκάζουν να πάρετε καινούριες αποφάσεις, οπότε θα πρέπει να οργανώσετε και να καταστρώσετε νέα σχέδια.

ΛΕΩΝ: Μέρα εσωτερικών αναζητήσεων και θα προσπαθείτε εναγωνίως να ανακαλύψετε το βάθος μιας κρυμμένης αλήθειας ή την αιτία ενός γεγονότος που σας βασανίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρίσκεστε ένα βήμα πριν υλοποιήσετε το στόχο σας, γιατί ξέρετε πλέον τι μπορείτε να πετύχετε,  με ποιο τρόπο και τώρα είστε καθ’ όλα έτοιμοι να το διεκδικήσετε.

ΖΥΓΟΣ: Η εξέλιξη των προσωπικών σας σχέσεων σας υποχρεώνει να αλλάξετε κάποια από τα σχέδιά σας και στον οικονομικό σας τομέα φροντίστε να μην υπερβείτε τον προϋπολογισμό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις που δε θα μπορέσετε να τηρήσετε, γιατί θα βρεθείτε εκτεθειμένοι, ειδικά τώρα που πρόκειται να σας ανοίξουν νέες επαγγελματικές πόρτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ψυχολογική σας διάθεση αρχίζει να βελτιώνεται μαζί με μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη στην ερωτική σας ζωή και πολλές κατακτήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορείτε να αλλάξετε τα δεδομένα κάνοντας από τώρα έναν καλύτερο οικονομικό προγραμματισμό και καταδικάζοντας τις κακές συνήθειες του παρελθόντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επηρεάζεστε από αυτά που σας λένε οι άλλοι, αλλά αντιμετωπίστε τα εργασιακά σας θέματα και τα άτομα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος με σοβαρότητα και θάρρος.


ΙΧΘΥΣ: Μη ρισκάρετε με αβέβαιες κινήσεις, ειδικά τώρα που κάτι πάει να αλλάξει στον αισθηματικό σας τομέα και επιβάλετε να συμβάλλετε και εσείς με τη συμπεριφορά σας.