Social Icons

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Ένα ταξίδι με τα άτομα της αρεσκείας σας θα σας ξεκουράσει και θα σας ηρεμήσει. Φροντίστε πριν ξεκινήσετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που σας πιέζουν για να τις ξεφορτωθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε τις ευαισθησίες σας να γίνουν ορατές στους άλλους, γιατί αν καταλάβουν ότι είστε ευάλωτοι, θα φροντίσουν να είστε το θύμα της εκμετάλλευσής τους.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Απρόβλεπτα γεγονότα θα σας δημιουργήσουν πιέσεις και άγχος, αλλά η ρουτίνα της καθημερινότητας θα σας ρίξει ψυχολογικά. Δείτε εγκαίρως τις αλλαγές  που πρέπει να κάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε ένα πλάνο στον οικονομικό σας τομέα γιατί θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Μη ζείτε στην ουτοπία που τόσο σας πληγώνει, αλλά δείτε την πραγματικότητα και χαρείτε την.

ΛΕΩΝ: Μια δοκιμασμένη τακτική που θα διώξει κάθε αμφιβολία για τις δυνατότητές σας είναι να βγάλετε από την καθημερινότητά σας τη λέξη «πρέπει» και να βάλετε τις λέξεις «θέλω» και «μπορώ».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όσο πιο ψύχραιμα αντιμετωπίσετε τις διαφοροποιήσεις, τόσο πιο θετικά θα ανταποκριθείτε στις εξελίξεις. Ξεκινά για εσάς μια εύφορη περίοδος μέσα από προκλήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Χαμηλώστε τους τόνους και αποδείξτε το δυναμισμό σας με πράξεις, γιατί όσο υπάρχουν αντίθετες απόψεις τόσο εσείς πρέπει να έχετε έτοιμες τις αντιπροτάσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καινούρια άτομα μπαίνουν στη ζωή σας που θα υποστηρίζουν τις φιλοδοξίες σας και θα διευρύνουν τις προοπτικές σας. Όμως, καθώς θα υπάρξουν νέες προτάσεις μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε κάποια σχέδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δημιουργήστε τις διεξόδους που θα σας βοηθήσουν να αδράξετε τις ευκαιρίες χωρίς φόβους και αναστολές, γιατί δεν είναι δυνατόν να σας μπλοκάρει πλέον το καθήκον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η εκρηκτική συμπεριφορά που υιοθετείτε όταν διεκδικείτε κάτι και σας πνίγει το άδικο πολλές φορές μετατρέπετε σε παγίδα. Προσπαθήστε να εκτονώνεστε διαφορετικά ώστε να μην ξεπερνάτε τα όριά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ίσως να αποφύγετε πολλούς κίνδυνους αν καθυστερήσετε εσκεμμένα τις αποφάσεις σας μέχρι να βεβαιωθείτε για την ορθότητά τους. Για πρώτη φορά η αναβλητικότητα θα σας φανεί χρήσιμη.


ΙΧΘΥΣ: Η αυτοεπιβεβαίωση αυτόν τον καιρό θα σας είναι απαραίτητη και σημαντική για να προχωρήσετε. Ένα καινούριο ξεκίνημα εγγυάται μια πιο δυναμική πορεία στο μέλλον.