Social Icons

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Προσέξτε περισσότερο μια συνεργασία που είναι στα σκαριά γιατί δε θα είναι όπως τη σχεδιάζατε. Πρέπει να μείνετε λίγο μόνοι σας για να δείτε τι φταίει για τις δυσκολίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Η αύξηση των εσόδων σας θα δώσει λύση στις οικονομικές σας δυσκολίες. Ένα ευχάριστο γεγονός αγαπημένου σας προσώπου θα σας χαροποιήσει, ενώ ένα ταξίδι θα σας ανανεώσει ψυχολογικά.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι σχέσεις με τα οικογενειακά σας πρόσωπα θα περάσουν κρίση και δεν έχετε τη διάθεση να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να ξεπεραστεί πιο γρήγορα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια καινούρια γνωριμία θα σας απορροφήσει ενώ τα εμπόδια στον εργασιακό σας χώρο θα αναστέλλουν τα σχέδιά σας. Αφήστε στην άκρη τους εγωισμούς γιατί δεν οδηγούν πουθενά.

ΛΕΩΝ: Ένα προσωπικό σας θέμα θα βρει λύση και αυτό θα ανεβάσει τη διάθεσή σας. Φροντίστε τώρα να αλλάξετε καταστάσεις που σας αγχώνουν για να έχετε μια δημιουργική περίοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να δεχθείτε τις αλλαγές του εργασιακού σας χώρου, καθώς αυτή την εποχή δε σας ευνοούν ανοίγματα και περαιτέρω έξοδα από αυτά που έχετε.

ΖΥΓΟΣ: Σκέφτεστε πολύ σοβαρά να προβείτε σε ένα καινούριο επαγγελματικό ξεκίνημα και δεν είναι άσχημη ιδέα, αρκεί να έχετε το πάθος να το ολοκληρώσετε και να μην το αφήσετε μόνο στα λόγια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα έχετε την απόλυτη στήριξη από ένα άτομο κύρους του εργασιακού σας χώρου, οπότε τώρα είναι η στιγμή να αναθεωρήσετε κάποιες καταστάσεις που τις αφήνατε στην τύχη τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας για να αποφύγετε τις παγίδες στην επίτευξη των στόχων σας. Με άτομα που σας αγαπούν και σας νοιάζονται αποφύγετε να είστε απόλυτοι και απότομοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα προβλήματα και οι εντάσεις στον οικογενειακό σας χώρο θα εξακολουθούν να υπάρχουν, αλλά επιβάλλετε να κοιτάξετε την υγεία σας που αδιαφορείτε για αυτήν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ένας από τους στόχους σας θα καθυστερεί αλλά δεν είναι τόσο φοβερό, αφού σε όλα τα άλλα θα υπερτερείτε. Μην αφήσετε τις ευθύνες που αναλάβατε να σας πνίξουν.


ΙΧΘΥΣ: Περιορίστε την τάση σας να σπαταλάτε ανούσια τα χρήματά σας, εκτός αν θέλετε να δεχθείτε πλήγμα στον οικονομικό σας τομέα. Οι καταστάσεις που αντιμετωπίζετε εκτός από χρόνο χρειάζονται και υπομονή.