Social Icons

Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Κυριακή 9 έως 15/4/17

ΚΡΙΟΣ: Θα είναι αναπόφευκτες οι συγκρούσεις με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Αρκετές από τις σχέσεις σας θα αναθεωρηθούν και αυτή τη φορά όχι γιατί θα το επιδιώξετε εσείς, αλλά γιατί έτσι θα το επιβάλουν τα γεγονότα. Αρκετά ευερέθιστοι θα βγάζετε μια επιθετικότητα, ενώ ο τρόπος που θα αντιμετωπίζετε ειδικά τα καινούρια πρόσωπα που υπάρχουν στη ζωή σας θα είναι αρκετά εριστικός. Ίσως δε θέλετε πια να υποχωρείτε, αλλά δε χρειάζεται να φτάσετε και στα άκρα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Στις 9 με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, οι εξωτερικές προκλήσεις που δέχεστε είναι εκείνες που σας ωθούν να βάζετε στόχους στη ζωή σας και η εντύπωση που πρέπει να κάνετε στους άλλους, ώστε να πετύχετε αυτά που θέλετε, σας αναγκάζει να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Οι εντάσεις που γενικώς θα υπάρχουν θα είναι η αιτία της πεσμένης σας ζωτικότητας και μόνο με ξεκούραση θα επανέλθει στα αρχικά της επίπεδα. Πρέπει να πάρετε αποφάσεις που θα είναι δημιουργικές και θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τυχόν δυσκολίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια ασυνήθιστη τροπή των γεγονότων θα αποδειχθεί τελικά τυχερή αλλαγή, που θα σας φέρει πιο κοντά στους στόχους σας. Η επιλογή που θα κάνετε στους συνεργάτες σας θα παίξει ουσιαστικό ρόλο, όπως επίσης και η σοβαρότητα με την οποία θα αντιμετωπίσετε τις προτάσεις που θα σας γίνουν. Πλέον αισθάνεστε ότι έχετε το περιθώριο να προχωρήσετε δυναμικά και να απολαύσετε αυτά που για καιρό σας έλειψαν. Όπως φαίνεται όλο το βάρος της δραστηριότητάς σας θα πρέπει να το ρίξετε στον τομέα της εργασίας σας, αλλά και να αποφύγετε τις αντιθέσεις και τις προστριβές με τους συνεργάτες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν κάποιοι σας φανούν δυσαρεστημένοι, αφήστε τους να πάρουν μόνοι τις αποφάσεις τους και εσείς προσπαθήστε να ηρεμήσετε, να σκεφτείτε, να εκτιμήσετε καταστάσεις και ανθρώπους και να οργανωθείτε περισσότερο, ώστε να είστε έτοιμοι να εκμεταλλευτείτε και την παραμικρή ευκαιρία που θα σας προσφερθεί. Η βδομάδα θα φέρει σημαντικές ανακατατάξεις και παρόλο που σας απασχολούν πολύ τα θέματα του έρωτα και της συντροφικότητας, δε φαίνεται πως θα κατασταλάξετε σε κάτι συγκεκριμένο.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να προτιμάτε οι σχέσεις σας να είναι σταθερές, αλλά συγχρόνως να σας δίνουν τη δυνατότητα να έχετε την ελευθερία να κάνετε αυτά που θέλετε. Δώστε προτεραιότητα στις ερωτικές σας σχέσεις και στην επικοινωνία μεταξύ σας. Η δημιουργικότητά σας μπορεί να είναι εντυπωσιακή, όσο και η αντοχή σας, αλλά αυτό δε σημαίνει πως και οι άλλοι πρέπει να είναι αντίγραφα δικά σας. Αναγνωρίστε την προσπάθεια που κάνουν για να βελτιωθούν καθώς και την ανάγκη τους να μοιραστούν περισσότερα πράγματα μαζί σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αδιαφορήσετε τη φωνή της καρδιάς σας γιατί δε σας μένει τίποτα καλύτερο παρά να εκφράσετε τα αληθινά σας συναισθήματα. Οι ερωτικές σας υποθέσεις θα πάψουν να είναι ρουτίνα και θα εγκαινιαστεί ένα νέο παιχνίδι στις επαφές σας. Όσοι είστε δεσμευμένοι θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι ορισμένες προκαταλήψεις κρατούσαν τον έναν μακριά από τον άλλον και έτσι θα ενισχυθεί μεταξύ σας η αμοιβαία εμπιστοσύνη. Κάτι τέτοιο θα δώσει μια άλλη διάσταση στη σχέση με το σύντροφό σας, η οποία σας ήταν άγνωστη μέχρι τώρα.

ΖΥΓΟΣ: Με την Πανσέληνο στις 11 στο ζώδιό σας, τα διλήμματα που δημιουργούνται είναι εξαιτίας της σύγκρισης που κάνετε του παρελθόντος με το μέλλον της ερωτικής σας ζωής. Όμως, αντί να βασανίζετε το μυαλό σας με άνισες συγκρίσεις και αναμοχλεύσεις που δε σας οδηγούν πουθενά αλλά απεναντίας σας ρίχνουν τη διάθεση, προτιμήστε να επανεξετάσετε τις αξίες που θέτετε στη ζωή σας και κατ’ επέκταση τις αντίστοιχες προτεραιότητες. Να θυμάστε ότι το παρόν χτίζει το μέλλον σας, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί όσο αφορά τις πράξεις σας και τις επιπτώσεις που θα μπορούσαν να έχουν αργότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα ανακαλύψετε πως ταιριάζετε περισσότερο σε κάποιες καθοριστικές λεπτομέρειες απ’ ότι νομίζατε. Μια ανανέωση στην ήδη κουρασμένη σχέση σας δε θα σας βλάψει, αλλά είναι επιβεβλημένη. Μιλήστε για τις δυσκολίες, συζητήστε την ανάγκη σας να εκφραστείτε με έναν άλλο τρόπο που ο σύντροφός σας δεν καταλαβαίνει, καθώς τα ξεσπάσματα του εκνευρισμού σας πολλές φορές είναι παράλογα και είναι ή αποτέλεσμα φόρτισης από την εργασία σας ή από τρίτους παράγοντες, αλλά σίγουρα όχι εξαιτίας του συντρόφου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Γιατί όμως να χειροτερέψετε τα πράγματα, αφού μπορείτε να απομονωθείτε για ελάχιστο και να αποκτήσετε την ψυχραιμία που σας χρειάζεται για να ανταπεξέλθετε στην παρούσα κατάσταση. Δεν υπάρχουν πιο επικοινωνιακοί και πιο διπλωματικοί άνθρωποι από εσάς, οπότε κάντε την προσπάθειά σας να διατηρήσετε τις ισορροπίες που θα είναι για καλό σας. Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι να σκέφτεστε λογικά, ώστε η ανάγκη σας να αρέσετε να μην σας οδηγήσει σε υπερβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε τους εκνευρισμούς που θα σας επηρεάσουν αρνητικά, ειδικά τώρα που αρχίζετε να βάζετε μια τάξη στη ζωή σας, γιατί αν θέλετε πραγματικά να υλοποιηθούν οι στόχοι σας, θα πρέπει να αποφύγετε τη μελαγχολία και τις αρνητικές σκέψεις. Μπορεί να θελήσετε να προχωρήσετε σε αλλαγές, οι οποίες είναι αμφίβολο αν θα σας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, όμως, σίγουρα θα μπορέσετε να διαμορφώσετε τον τρόπο που σκέφτεστε. Μην αφήσετε την αυτοπεποίθησή σας να μειωθεί, μην απομακρυνθείτε από φίλους, αλλά κερδίστε το χαμένο έδαφος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τα προσόντα σας για να αναπτυχθείτε σε κοινωνικό πλαίσιο και να κάνετε καινούρια ανοίγματα. Εγκαινιάστε ένα νέο μοντέλο ζωής με μια πιο νέα και πιο ευχάριστη τάξη πραγμάτων που θα σας κάνει να αποκτήσετε μια νέα αίσθηση και θα αντιμετωπίζετε πιο ρεαλιστικά τα καθημερινά δρώμενα. Όλο αυτό θα οδηγήσει στη συμφιλίωση του ωρίμου και του παιδικού στοιχείου μέσα σας, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζετε τις σχέσεις πιο αισιόδοξα. Σιγουρευτείτε όμως, για το τι είναι το καλό για εσάς και μην παρασύρεστε από τις πιθανές αντιδράσεις κάποιων προσώπων.

ΙΧΘΥΣ: Στις 15 με την Αφροδίτη σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, η κρίση σας θα είναι πιο ξεκάθαρη και θα δείτε τα πράγματα με τις πραγματικές τους διαστάσεις και όχι όπως τα είχε κατασκευάσει το μυαλό σας. Προσέξτε τους ενδόμυχους φόβους σας και τη μνησικακία που σας κατατρώει χωρίς να το καταλαβαίνετε. Μην αφήνετε σκιές να σας εξουσιάζουν, αλλά ξαναβρείτε την εσωτερική σας αρμονία.

Η ελευθερία από αυτά που σας εγκλωβίζουν μέσα στον κύκλο της οικογένειάς σας δεν έχει σχέση με την ηλικία σας, αλλά προσπαθήστε πρώτα να σκεφτείτε αν σας επιτρέπεται να κάνετε την επανάστασή σας.