Social Icons

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Η μέρα θα έχει κάτι μαγικό και θα σας δείξει τους τρόπους που μπορείτε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας. Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες, γι’ αυτό φροντίστε να μην τις χάσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Όλα τα βιώματα που θα ζήσετε θα ενεργοποιήσουν έντονα τον ψυχισμό σας και τα γεγονότα θα σας κάνουν να αξιολογήσετε καλύτερα τις επιθυμίες και τις αποστροφές σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αντιλήψεις σας θα αρχίσουν να διαφοροποιούνται και έτσι θα μάθετε να ξεχωρίζετε καλύτερα το υγιές από το μη υγιές, φέρνοντας την αρμονία και την ευτυχία στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είστε άνθρωποι που εκτιμάτε πολύ την ανεξαρτησία σας και δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις, θα έχετε κάποιες πολύ ευχάριστες διασυνδέσεις.

ΛΕΩΝ: Μια έκτακτη υποχρέωση στον επαγγελματικό σας τομέα και ένας έρωτας που θα σας συγκλονίσει, θα πρέπει να συνδυαστούν έξυπνα και όχι με βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανήκετε στους τυχερούς γιατί μπορείτε να έχετε αυτό που θέλετε, να πάτε εκεί που σας αρέσει, ακόμα και να ερωτευθείτε, οπότε σταματήστε να γκρινιάζετε και απολαύστε το.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και μη γίνεστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας, ειδικά όταν διασκεδάζετε. Εάν δεχθείτε πιέσεις αντιμετωπίστε τις με στωικότητα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κινηθείτε με διπλωματία και μη χάσετε τον έλεγχο στις τυχόν δυσκολίες. Προσπαθήστε να δείτε με καλό μάτι όσα έρχονται ξαφνικά και σας αλλάζουν το πρόγραμμα που έχετε βάλει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατήστε τα μυστικά σας μακριά από άτομα που δε γνωρίζετε καλά, μην εκτεθείτε σε κινδύνους και μην ανακοινώσετε τα σχέδιά σας, αν δεν είστε σίγουροι για αυτά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε να θίξετε τα κακώς κείμενα μιας σχέσης που δεν έχει και μεγάλες ελπίδες να βελτιωθεί προς το παρόν, αλλά δείτε πιο έξυπνα κάποιες καταστάσεις σχετικά με τα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όπου αποφασίσετε να πάτε κάτι θα γίνει και θα ξεχαστείτε, γι’ αυτό προσπαθήστε να ανεφοδιαστείτε ψυχικά και συναισθηματικά κάθε φορά που προκύπτουν οι αντίστοιχες ευκαιρίες.


ΙΧΘΥΣ: Φροντίστε καλύτερα τα ερωτικά σας ζητήματα και μην αφήσετε τίποτα στην τύχη. Εάν ο σύντροφός σας έχει κάποια παράπονα από εσάς, προσπαθήστε να τα εξαλείψετε τώρα που θα έχετε την ευκαιρία.