Social Icons

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Επιδείξτε προνοητικότητα στις επαγγελματικές σας συζητήσεις, ξεπερνώντας τις ιδιοτροπίες και τους φόβους σας να οργανωθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε ότι μπορείτε για να βάλετε σε τάξη άμεσα, θέματα που αφορούν τη σχέση σας. Οι ανοιχτές συζητήσεις με το σύντροφό σας, θα σας βοηθήσουν και τους δύο να χαλαρώσετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες και μη μένετε κολλημένοι στα ίδια. Αναλάβετε πρωτοβουλίες και βγάλτε από το αδιέξοδο καταστάσεις που σας έχουν κουράσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην είστε επιθετικοί με τους άλλους και μην τους βάζετε περιορισμούς. Ασχοληθείτε με τις ανάγκες που έχουν πρόσωπα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

ΛΕΩΝ: Εάν η συμπεριφορά σας είναι άμεμπτη, θα περάσετε τις δυσκολίες της ημέρας. Ασχοληθείτε με χαλαρές δραστηριότητες και κάντε δουλειές ρουτίνας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε πρωτοβουλίες στους συνεργάτες σας και ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες σας. Αλλάξτε τρόπο σκέψης, μην είστε στενοκέφαλοι και μα αιφνιδιαστικές κινήσεις θα πείσετε τους συνεργάτες σας.

ΖΥΓΟΣ: Μη βιαστείτε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα που δε θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Κρατήστε τις αποστάσεις σας από κυκλοθυμικές διαθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποστασιοποιηθείτε άμεσα από άτομα που δεν προσφέρουν ηρεμία στη σχέση σας. Ο σύντροφός σας επηρεάζεται από τον αρνητισμό που δέχεται μέσα στον εργασιακό του χώρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πλησιάστε με ωραίο τρόπο ανθρώπους που έχετε κουράσει με τη συμπεριφορά σας. Δε χρειάζεται να γυρνάτε στο παρελθόν με συζητήσεις που δε σας οδηγούν πουθενά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην κόψετε τις επαφές με άτομα κύρους και η ανταμοιβή για όσα έχετε κάνει στη δουλειά σας θα έρθει. Οι λύσεις που περιμένετε σε κάποια θέματα, θα έρθουν μέσα από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η κοινωνική σας δραστηριότητα και οι επαφές που θα κάνετε, θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε. Μην περιμένετε από κάποια άτομα να σας δώσουν αυτά που εσείς αποζητάτε.


ΙΧΘΥΣ: Η καλή συμπεριφορά σας θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους στενούς σας συνεργάτες. Βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, ώστε να εκτοξεύσετε το άγχος σας.