Social Icons

Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Τρίτη 25 Απριλίου 2017

ΚΡΙΟΣ:  Τώρα που έχετε απελευθερωθεί από ανασταλτικές νοοτροπίες μπορείτε να περάσετε πολύ καλά. Κινηθείτε ελεύθερα και φροντίστε να αποκτήσετε οικειότητα με το περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Η πραγματική σας γοητεία θα βγει προς τα έξω και ο αισθησιασμός σας θα έχει την τάση να σας παρασύρει. Με σωστή επικοινωνία θα είστε πιο προσεκτικοί στις επιλογές σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα θα παίξει σημαντικό ρόλο στα θέματα που θα αφορούν τις στενές σας σχέσεις και μια μικρή διαφοροποίηση των αξιών που θέτετε θα σας προσδώσει μια πιο σωστή ταυτότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε στιγμή, αν και σημασία θα έχουν κάποιες λεπτομέρειες στις επαφές σας ή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να κατανοήσετε τους τρόπους που υπάρχουν για να καλλιεργηθούν όμορφες καταστάσεις. Ξεχωρίστε τα άτομα που ταιριάζουν με εσάς και αλλάξτε τα προγράμματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Περιορίστε όσο το δυνατόν περισσότερο τις ανασταλτικές σας ευαισθησίες, προωθήστε τις θετικές σας σκέψεις και προσπαθήστε να μην είστε εύθικτοι για τα πάντα.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε κάτι για τον εαυτό σας και για την υγεία σας. Πάρτε πρωτοβουλίες και σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας και μην αφήσετε τους άλλους να σας κατευθύνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι απαραίτητο να κάνετε κάποιες ανακατατάξεις στην προσωπική σας ζωή. Εάν αποφασίσετε να ζήσετε το παρόν, να είστε σίγουροι ότι θα ζήσετε καλύτερα μελλοντικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χρειάζεται να γνωρίσετε καινούρια άτομα, γιατί μόνο έτσι θα μάθετε και θα ακούσετε πολλά και ενδιαφέροντα άτομα που θα βοηθήσουν στην αναγνώρισή σας αλλά και στην προβολή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη χάνετε το χρόνο σας για να ενταχθείτε σε ευχάριστες καταστάσεις ή παρέες. Πολλά θα γίνουν από μόνα τους, καθώς θα σας πλησιάσουν ενδιαφέροντα πρόσωπα και θα ακτινοβολείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με σωστή αναζήτηση και καλή θέληση θα βρείτε την ποιότητα που αναζητάτε. Σκόπιμο θα ήταν να μη σνομπάρετε κανέναν και να είστε ανοιχτοί προς όλους.


ΙΧΘΥΣ: Για να μη χάνετε την ουσία των πραγμάτων, μετριάστε την τελειομανία σας. Εμπιστευθείτε τη μοίρα που θέλει το καλό σας και αφήστε τα πάντα να πάρουν το δρόμο τους.