Social Icons

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Θα γνωρίσετε αρκετά και πολύ ενδιαφέροντα άτομα, οι νέα σας γνωριμίες θα σας φανούν χρήσιμες για τη μελλοντική σας επαγγελματική πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ: Ύστερα από πάρα πολύ καιρό, θα ανταμειφθείτε απλόχερα στην κοινωνική σας ζωή και θα βοηθηθείτε να καλλιεργήσετε την ποιότητα στις σχέσεις σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι προσπάθειες  που κάνατε στο παρελθόν για να ξεπεράσετε κάποιες άσχημες καταστάσεις θα αρχίσουν να αποδίδουν και το μεγαλύτερο διάστημα θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε σωστές διαπραγματεύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η προσοχή σας στα επαγγελματικά θέματα εντείνεται και θα σας φέρει την επιτυχία ιδιαίτερα σε ότι θα έχει σχέση με δημιουργικές εργασίες.

ΛΕΩΝ: Αντιπαραθέσεις με συνεργάτες ή αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι κάτι που θα πρέπει πάση θυσία να βγάλετε από το πρόγραμμά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το μεγαλύτερό σας μέλημα, θα είναι η εμφάνισή σας και έτσι θα είστε συνεπείς σε αυτά που θα κάνετε για την καλυτέρευσή σας.

ΖΥΓΟΣ: Το καθαρό μυαλό θα είναι ο μεγαλύτερός σας σύμμαχος και γι’ αυτό θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αναλάβετε ίσως και ηγετική θέση στη δουλειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σπουδαίο ρόλο θα παίξουν οι πρωτοβουλίες σας για δικτύωση με ανθρώπους που αποδεδειγμένα σας αγαπούν και που κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δουλέψτε ώστε να προετοιμάσετε το έδαφος και να προχωρήσετε σε μια εποικοδομητική αναδιάρθρωση των σχέσεών σας. Να είστε σίγουροι ότι θα προκύψουν πολλές καταστάσεις που θα ξυπνήσουν τη δημιουργικότητα μέσα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στον επικοινωνιακό σας τομέα θα είστε πιο κοινωνικοί, αλλά αν θελήσετε να εξομολογηθείτε μερικά πράγματα που σας βαραίνουν, τότε προσέξτε σε ποιον θα ανοιχτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να συσφίξετε τους δεσμούς με τα άτομα της οικογένειάς σας, αλλά και να αποκαταστήσετε της σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.


ΙΧΘΥΣ: Θα μεγαλώσει η ευαισθησία σας και η ανάγκη σας να βρεθείτε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα θα γίνει πιο έντονη.