Social Icons

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Αρπάξτε τις ευκαιρίες που σας δίνει η μέρα καθώς η γοητεία σας θα είναι ο βοηθός σας. Για να μη μπλεχτείτε σε περιπέτειες ή σε παρασκηνιακές καταστάσεις, προσέξτε τι λέτε και που το λέτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν θέλετε πραγματικά να εξαφανιστεί το άγχος, πιστέψτε στον εαυτό σας. Ένα νέο πρόσωπο θα μπει ξαφνικά στη ζωή σας, ενώ αν χρειαστεί δώστε μια θεαματική μάχη.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δώστε έμφαση στα πρακτικά θέματα για να φανερωθεί η πραγματική διάσταση μιας υπόθεσης την οποία είχατε υποτιμήσει. Να είστε επιφυλακτικοί σε μια συζήτηση, χωρίς να κουράζετε το μυαλό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μέρα θα είναι σημαντική τόσο για την επαγγελματική, όσο και για τη συναισθηματική πορεία σας τώρα, αλλά και στο απώτερο μέλλον.

ΛΕΩΝ: Εφαρμόστε τις ιδέες που έχετε στον εργασιακό σας χώρο και να είστε σίγουροι ότι θα είναι αρεστές. Σε θέματα οικογενειακά πρέπει να δείξετε διαλλακτικότητα και όχι να το παρακάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί για να διασκεδάσετε. Μην είστε τόσο εύπιστοι, ειδικά όταν συνεργάζεστε με άτομα που δε γνωρίζετε καλά.

ΖΥΓΟΣ: Η πολιορκία που θα κάνετε στο ταίρι σας για να πάρετε κοινές αποφάσεις, θα είναι πιεστική αλλά απαραίτητη. Μέσα από αντιθέσεις θα κατασταλάξετε σε τρόπους συμπεριφοράς πιο ταιριαστούς με τις ανάγκες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάνοντας μία επίσκεψη στους φίλους σας θα βοηθηθείτε να χαλαρώσετε. Μην ξεχνάτε πως βρίσκεστε στην αρχή ενός κύκλου, ο οποίος πρέπει να θεμελιωθεί σωστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατήστε κάποιες επιφυλάξεις για τις σκέψεις που κάνετε, χωρίς να επιμένετε και να φανατίζεστε από αυτές. Αφού ξέρετε καλά να διαπραγματεύεστε, κάντε το και στη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποιες ενστικτώδεις κινήσεις σας θα αποδειχθούν μοιραίες για να βρεθείτε πάνω από τους άλλους. Οι συγκυρίες είναι αυτές που θα ωθήσουν κάποια άτομα του εργασιακού σας χώρου να σας στηρίξουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απολαύστε τις στιγμές που περνάτε με το σύντροφό σας και χαλαρώστε μαζί του. Μην επιτρέψετε στην κούραση που νιώθετε εξαιτίας υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει να σας κάνει να μη φερθείτε σωστά.


ΙΧΘΥΣ: Φροντίστε να κερδίσετε χρόνο, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσετε να καταλάβετε τι ακριβώς θέλετε. Μην ανακατευτείτε σε διαφωνίες μπροστά σε άτομα που θα σας κριτικάρουν με διάφορους τρόπους.