Social Icons

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Οι φιλόδοξες ανάγκες σας θα αρχίσουν να καλύπτονται με πιο γρήγορους ρυθμούς μέσα από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Εάν περιμένετε το μεγάλο έρωτα να είστε σε εγρήγορση, καθώς η γοητεία σας θα αυξηθεί σε επικίνδυνο βαθμό.

ΤΑΥΡΟΣ: Το ενδιαφέρον σας πρέπει να επικεντρωθεί στο τι ακριβώς ζητάτε από την ερωτική σας και να είστε έτοιμοι να το διεκδικήσετε, χωρίς τον έμμεσο φόβο της αποτυχίας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Είστε πλέον έτοιμοι να ερωτευθείτε και να σας ερωτευθούν, να προσελκύσετε όποιον θέλετε, να κατακτήσετε ή να αναζωπυρώσετε το θαυμασμό κάποιων προσώπων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δρομολογήστε μεταξύ σας ένα καινούριο πλαίσιο που θα διαφοροποιεί τη μέχρι τώρα συμβατική στάση σας στην καθημερινότητα.

ΛΕΩΝ: Όσοι είστε δεσμευμένοι, εκτιμήστε την παρουσία του συντρόφου σας με λιγότερες αντιστάσεις και αποδεχθείτε την ενεργό συμμετοχή του στην ουσιαστική εξέλιξη της κοινή σας πορείας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χτίστε κάτι πιο λειτουργικό για να νιώσετε πιο κοντά ψυχικά με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι προσπαθήστε να προσεγγίσετε πιο άμεσα το άτομο που θέλετε στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ: Να είστε πιο σαφείς και πιο συγκεκριμένοι στις επιθυμίες σας, καθώς θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να κατασταλάξετε σε μια σχέση, η οποία έχει δοκιμαστεί και φιλικά και κοινωνικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όσο απόλυτοι και αν είστε στις απόψεις σας, σε κάποια θέματα χρειάζεται και απαιτείται να κάνετε πίσω. Κάντε σαφείς τις θέσεις σας και μην αλλάζετε γνώμη στις προσωπικές σας επιδιώξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο εκνευρισμός δεν πρόκειται να σας βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων σας. Με γνώμονα τη λογική θα ξεμπερδέψετε τις υποθέσεις σας που σας έχουν κουράσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποιες ερωτικές αναζητήσεις θα σας κάνουν να ψαχτείτε πέρα από τα όρια που βάζατε συνήθως. Μην απομακρυνθείτε από μια συζήτηση ρουτίνας, καθώς θα μεταμορφωθεί σε μια μεγάλη ευκαιρία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το ανήσυχο πνεύμα σας, θα βοηθήσει να επιλύσετε θέματα που σας απασχολούν έντονα. Εκδηλώστε τα συναισθήματά σας εκεί που θέλετε και θα βρείτε ανταπόκριση.


ΙΧΘΥΣ: Επιβάλετε τις απόψεις σας με ήρεμο τρόπο και τα επιχειρήματά σας θα πείσουν τους συνεργάτες σας. Περιορίστε τις απαιτήσεις σας, ειδικά τις ακραίες, γιατί έχετε κουράσει το σύντροφό σας.