Social Icons

Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Κυριακή 2 έως 8/4/17

ΚΡΙΟΣ: Μην περνάτε τις συμβουλές που σας δίνουν αψήφιστα και αν δεν μπορείτε να απαλλαγείτε όσο γρήγορα θα θέλατε από πρόσωπα και καταστάσεις που σας ενοχλούν, εργαστείτε προς αυτή την κατεύθυνση και να περιμένετε το γύρισμα των πραγμάτων. Στις 7 με τον Ήλιο στο ζώδιό σας σε αντίθεση με το Δία σε ανάδρομη πορεία στο Ζυγό, θα αναγκαστείτε να επιστρέψετε στη συναισθηματική σας ζωή, όχι γιατί την έχετε ξεχάσει, αλλά γιατί είστε υποχρεωμένοι να φροντίσετε τα οικονομικά που σχετίζονται με την οικογένειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Για όσους από εσάς είστε ακόμα ελεύθεροι η αναζήτηση του συντρόφου θα είναι έντονη τις πρώτες δεκαπέντε ημέρες, γι’ αυτό έστω και την τελευταία στιγμή προσπαθήστε. Η διάθεσή σας θα είναι ρομαντική και κτητική παράλληλα και αυτό θα σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς. Γι’ αυτό αν πραγματικά θέλετε μπορείτε να λύσετε το πρόβλημά σας. Δεν αποκλείεται στην εσωτερική σας διάθεση να επέμβουν και εξωτερικοί παράγοντες για να υλοποιηθεί, εσείς όμως θα πρέπει να είστε ανοιχτοί σε όλες τις προσωπικές σας ανάγκες.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική ζωή και τις άλλες υποχρεώσεις και μην εγκαταλείψετε τον τομέα του έρωτα εύκολα, θεωρώντας ότι πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα σας θαυμάζει και θα θέλει να μείνει μαζί σας. Όσοι είστε δεσμευμένοι αποφύγετε μικρές περιπέτειες που μπορεί να σας τονώνουν, αλλά ο σύντροφός σας δε θα είναι έτοιμος να δεχτεί. Προτιμήστε να ανανεώσετε τη σχέση σας εφόσον πιστεύετε πως έχει ακόμα να σας δώσει πολλά θετικά στοιχεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δε θα σας λείψουν οι δυνατότητες να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες ή το σύντροφό σας, αρκεί να μην παρασυρθείτε και φερθείτε απερίσκεπτα ή κινηθείτε αντιδραστικά. Μην υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας, γιατί οι δυνάμεις σας θα είναι περιορισμένες και θα είστε περισσότερο ευάλωτοι στις εντάσεις που θα υπάρχουν, αλλά και στη σωματική κόπωση. Αποφύγετε επιπόλαιες επιλογές για να μη χάσετε τη σημαντική εύνοια που θα δεχτείτε  στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

ΛΕΩΝ: Τα άτομα που αυτή τη στιγμή συναναστρέφεστε έχουν εκφράσει τις προθέσεις τους χωρίς συγκαλύψεις και τώρα χρειάζεται να πράξετε το ίδιο και εσείς και δε χρειάζεται να ανησυχείτε πως θα σας κατηγορήσει κάποιος εάν εκφράσετε τις πραγματικές σας ευαισθησίες. Η προσπάθεια που θα κάνετε να βρείτε ένα κοινό παρανομαστή στις πεποιθήσεις σας, θα δημιουργήσει ένα κλίμα οικειότητας, ενώ οι αντιθέσεις που θα υπάρξουν, θα μπορέσουν να γεφυρωθούν με λίγη καλή θέληση και ευαισθησία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι εξελίξεις στον εργασιακό σας χώρο θα είναι έντονες ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο. Θα ζήσετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες με αλλαγές και προτάσεις. Τα προβλήματα που υπήρχαν θα εξακολουθούν να υφίστανται αφού δεν προνοήσατε για την άμεση αντιμετώπισή τους, αλλά με σύνεση και υπομονή στη διαχείρισή τους, θα βρείτε τις επιθυμητές λύσεις. Ο μόνος σας βασικός πονοκέφαλος θα είναι οι καθυστερήσεις σε χρήματα που ήταν προ των πυλών να τα εισπράξετε. Μη βιαστείτε να κάνετε επενδύσεις και αγορές, γιατί πρέπει να λάβετε υπόψη πριν κινηθείτε τους αστάθμητους παράγοντες.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να είστε ήρεμοι και προνοητικοί, χωρίς να στηρίζεστε στην εύνοια της τύχης ή την βοήθεια των άλλων. Επεξεργαστείτε τις απόψεις των άλλων πριν μιλήσετε και επωφεληθείτε από μία νέα γνωριμία, χωρίς να πάρετε ρίσκα ή να τολμήσετε παρακινδυνευμένες επενδύσεις. Βάλτε σαν στόχο την ασφάλεια της εργασίας και της πορείας σας χωρίς απώλειες. Τα γεγονότα που θα τρέχουν δεν ήταν προβλέψιμα από εσάς, άρα είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστούν δυσκολίες στην πορεία της σχέσης σας που ίσως δε θα υπολογίσετε εγκαίρως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στη ζωή των περισσοτέρων από εσάς θα γίνει ένα γενικό ξεκαθάρισμα και θα αρχίσει μια εποχή ερωτικής αποκατάστασης. Όμως, πριν έρθει αυτή η στιγμή, θα πρέπει να δοκιμαστούν η αντοχή, η ειλικρίνεια και η αλήθεια κάποιων ανθρώπων. Ίσως να έχει έρθει η ώρα να σταματήσετε να είστε επίμονα σταθεροί στον έρωτά σας για κάποιο άτομο εάν εκείνο έχει σταματήσεις να σας αγαπά ή να σας είναι πιστό. Σε σας μένει το βάρος και η ευθύνη της μεγάλης απόφασης, την οποία ακόμα και αν την πάρετε σιωπηλά, αργά ή γρήγορα είναι βέβαιο πως θα πρέπει να την εκτελέσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η άρνηση στην αντιμετώπιση των αλλαγών μπορεί να έχει οδυνηρά αποτελέσματα για εσάς. Οι αντίθετες ενέργειες, οριοθέτηση και επέκταση, δημιουργούν εσωτερικό χάος που είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί με πρακτικούς τρόπους. Καθώς στις 5 ο Κρόνος ξεκινάει ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, δεν υπάρχει λόγος να αγχωθείτε και να καταρρακώσετε την ψυχολογία σας, αφού τα προβλήματα ακόμα και έτσι θα ξεπεραστούν. Το μόνο που πρέπει να δείξετε είναι ψυχραιμία και υπομονή. Αυτή η βδομάδα θα αποτελέσει την αφετηρία μιας κλιμακωτής αλλαγής στις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η φυσική σας κατάσταση απαιτεί περισσότερη προσοχή, καθώς θα υπάρχουν πολλές εναλλαγές, ενώ τα απρόοπτα και τα αιφνίδια θα γίνονται αφορμή για περιπέτειες. Επιμεληθείτε την εμφάνισή σας για να βελτιώσετε την εικόνα σας. Ο τρόπος σκέψης και η οργάνωση χρόνου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο πόσο καλά θα νιώθετε. Δε χρειάζεται να κάνετε κακές σκέψεις, γιατί κάτι τέτοιο θα αφήσει το φόβο σας να πάρει έκταση μέσα σας, επηρεάζοντας κατά συνέπεια την υγεία σας. Ντυθείτε, γυμναστείτε και θα ασκήσετε έντονη γοητεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η συναισθηματική απραξία θα παραδώσει τη σκυτάλη και έτσι δε θα νιώθετε ότι βρίσκεστε εκτός παιχνιδιού. Φλερτάρετε ακόμα και αν δεν έχετε τη διάθεση να συνεχίσετε. Δεχθείτε μια πραγματικά ουσιαστική σχέση και όταν αυτή εμφανιστεί μην επιτρέψετε να χαθεί από τη ζωή σας. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη και θα σας προκαλέσει να αποφασίσετε ποια από τις καινούριες γνωριμίες που θα κάνετε είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα. Εξετάστε προσεκτικά όλες τις παραμέτρους, ώστε να περάσετε όμορφες και ήσυχες ημέρες.


ΙΧΘΥΣ: Στις 3 που η Αφροδίτη περνάει ανάδρομη στο ζώδιό σας, κάντε κάτι για τον εαυτό σας που θα τον εμψυχώσει και θα τον ανανεώσει. Φαίνεται πως οι σχέσεις σας θα έχουν αρκετές ανακατατάξεις, αφού τη μία θα είναι καλά και την άλλη θα σας παραπλανούν. Όμως, εσείς ευθύνεστε για αυτό, αφού στην προσπάθειά σας να δημιουργήσετε σοβαρές σχέσεις, κάνατε πως δε βλέπατε τα στραβά σημεία που είχαν. Τώρα λοιπόν, θα έχετε την ευκαιρία να τα διορθώσετε με ένα ανώδυνο τρόπο και να αποκαταστήσετε τις χαμένες ισορροπίες.