Social Icons

Κυριακή 16 Απριλίου 2017

Κυριακή 16 έως 22/4/17

ΚΡΙΟΣ: Στις 20 με τον Ερμή ανάδρομο να περνάει στο ζώδιό σας,  αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα οικογενειακά σας πρόσωπα, χωρίς να εγκαταλείψετε την κοινωνική σας ζωή, η οποία θα σας δώσει αρκετές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Ο σωστός καταμερισμός του χρόνου σας στις διάφορες δραστηριότητές σας θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ισορροπία των σχέσεών σας. Πολλοί άνθρωποι θα αναζητήσουν την παρέα σας, με στόχο τους την παρουσία σας στη δική τους ζωή. Προσέξτε λοιπόν τον υπερβολικό ενθουσιασμό, που μπορεί να σας παρασύρει σε λάθη τακτικής.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Έχετε ήδη υποστεί τις συνέπειες της αναταραχής και τώρα καλείστε να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους και να αντικαταστήσετε οτιδήποτε χάθηκε ή διαλύθηκε. Δε θα πάψουν να σας θεωρούν αυτοκαταστροφικούς αν διατηρήσετε μια σχέση που έχει τελειώσει εδώ και καιρό, γιατί και το να μένετε σε μία σχέση που δεν έχει μέλλον και καταστρέφει και τους δυο σας από κάτι καλύτερο είναι το ίδιο. Το πλανητικό σκηνικό θα είναι μια εγγύηση για εσάς, ακόμα και αν συνεχίζουν οι αντιξοότητες και οι εκπλήξεις σε αυτό τον τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στις 21 ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας και η αίσθηση ανεξαρτησίας και απελευθέρωσης που θα έχετε από ψυχοφθόρες και καταπιεστικές καταστάσεις, θα σας βγάλουν από αρκετά αδιέξοδα. Να θυμάστε πως δεν είστε αναγκασμένοι να μένετε σε προβληματικές σχέσεις, για να ικανοποιούνται οι άλλοι. Οι ανακατατάξεις στους διάφορους τομείς της ζωής σας, θα σας δημιουργήσουν φόβους, αλλά και ελπίδες ότι τα αποτελέσματα τελικά θα είναι ευνοϊκά. Όμως, καθώς σας πιάνει η ανασφάλειά σας, θέλετε να είστε σίγουροι, τουλάχιστον για τους βραχυπρόθεσμους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχετε την ανάγκη να αντλήσετε θάρρος και υπομονή και αυτά μόνο οι σταθερές σας σχέσεις μπορούν να σας τα προσφέρουν. Πραγματοποιήστε τις αλλαγές που θέλετε στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική σας ζωή. Η αναδρομή στο παρελθόν θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποιες δύσκολες στιγμές και σε ορισμένους από εσάς μπορεί να γίνει η αιτία να καθορίσετε και τους μελλοντικούς σας στόχους. Ανοίξτε καινούριους δρόμους και αυξήστε τον κύκλο των γνωριμιών σας, ιδιαίτερα εκείνων που στο μέλλον θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά.

ΛΕΩΝ: Τροποποιήστε και χτίστε τη ζωή σας επάνω σε σωστότερες βάσεις, ξεπερνώντας προκαταλήψεις που δε σας αφήνουν να προχωρήσετε. Το μοναδικό εμπόδιο στις σχέσεις σας θα είναι η υπέρμετρη ευαισθησία σας, με αποτέλεσμα να τορπιλίζετε τις ίδιες σας τις προσπάθειες. Πρέπει λοιπόν να φρενάρετε την επιθετικότητά σας και να προσέξετε εκτός από την εριστικότητά σας προς τους καινούριους φίλους σας και τον τρόπο που αντιμετωπίζετε το σύντροφο και τα άτομα της οικογένειάς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην απομακρύνεστε άλλο από το περιβάλλον σας. Μπορεί αρκετοί από εσάς να θεωρήσατε ότι η αποστασιοποίηση ήταν απαραίτητη ώστε να ξεκαθαρίσετε ποιες σχέσεις σας είχαν φθαρεί και ποιες άξιζαν την προσοχή σας, επειδή όμως αυτό το ξεκαθάρισμα σας κατάτρωγε χωρίς να το καταλαβαίνατε, φροντίστε να ξαναβρείτε την εσωτερική σας αρμονία. Εκφράστε τα συναισθήματά σας με περισσότερη ειλικρίνεια και αυθορμητισμό και οι άλλοι θα το εκτιμήσουν και θα σπεύσουν να ανταποκριθούν.

ΖΥΓΟΣ: Αλλάξτε στυλ αν το επιθυμείτε, αλλά μην οδηγηθείτε σε υπερβολικά έξοδα αλλάζοντας όλη την γκαρνταρόμπα σας. Προσπαθήστε να αποκτήσετε μια πνευματική πειθαρχία η οποία θα έχει φανερό αντίκτυπο στην υγεία σας, χωρίς να επιτρέψετε στις αλλαγές που συντελούνται γύρω σας να έχουν αντίκτυπο στα νεύρα σας. Θα γεμίσετε δύναμη, ζωντάνια και διάθεση για δουλειά, ενώ παράλληλα θα ευνοήσει επαφές και ταξίδια. Επιδείξτε μεγαλύτερη φρόνηση, να σκέφτεστε λογικά, να είστε σε εγρήγορση και να επιλέξετε με μεγάλη προσοχή τους συνεργάτες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πριν προβείτε σε μεγάλες αλλαγές να έχετε πάρει ξεκάθαρες αποφάσεις. Η κατάσταση των οικονομικών σας μάλλον θα είναι ασταθής, εξαιτίας κάποιων υποχρεωτικών εξόδων, αλλά στη συνέχεια θα βρείτε τρόπους διαχείρισης, που θα σας οδηγήσουν σε οικονομική ανάκαμψη. Οι ευκαιρίες που θα σας προσφερθούν στον επαγγελματικό σας τομέα, καλό είναι να μην πάνε χαμένες και σκόπιμο είναι να ρίξετε το βάρος του ενδιαφέροντος σας στον επαγγελματικό σας χώρο, αποφεύγοντας ριψοκίνδυνες κινήσεις και αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και θα μπορέσετε με μεγαλύτερη ευκολία να προσεγγίσετε τους στόχους σας. Πλησιάστε τους συνεργάτες σας και αναπτύξτε τους τις ιδέες σας. Εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να δείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα ή να κάνετε κάποιο ταξιδάκι. Οι στόχοι που έχετε βάλει είναι αρκετά φιλόδοξοι και χρειάζεται να μελετήσετε πολύ προσεκτικά τις κινήσεις σας, ώστε να είστε σίγουροι πως δε θα υπάρξουν καθυστερήσεις στα σχέδιά σας, τουλάχιστον από δική σας υπαιτιότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις 20 με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, θα υπάρξει αναστάτωση στην προσωπική σας ζωή και οι αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σας θα είναι δεδομένες, καθώς δε θα μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή στα θέλω σας. Οι έντονες αλλαγές στη διάθεσή σας δε θα σας επιτρέψουν να ασχοληθείτε με τον έρωτα, που ενώ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, συχνά του δίνετε τη δεύτερη θέση. Ανεξάρτητα με το τι συμβαίνει, πρέπει να πάρετε απόφαση ότι είναι στο χέρι σας να δώσετε οριστικές λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το κλίμα θα είναι αρκετά θετικό πλέον για εσάς που είστε ήδη δεσμευμένοι, αλλά καλό θα είναι να μείνετε προσγειωμένοι και να φανείτε υποχωρητικοί σε κάποιες παρορμητικές απαιτήσεις τους συντρόφου σας. Αυτή τη βδομάδα θα δώσετε μια ουσιαστική μάχη, γι’ αυτό προσπαθήστε να μη χάσετε το θάρρος σας και κυρίως να αναπροσανατολιστείτε στον έρωτα. Όσοι καθυστερήσατε να πάρετε μια γενναία απόφαση, η οποία θα σας απαλλάξει από στείρες σχέσεις ή θα σας οδηγήσει σε ένα χωρισμό, μπορείτε ακόμα να το κάνετε και να πάψει να αποτελεί την κρυφή επιθυμία σας.


ΙΧΘΥΣ: Εσείς που θα κάνετε μια νέα γνωριμία, θα πρέπει να είστε υπομονετικοί, να μη βιαστείτε να πείτε μεγάλα λόγια και να μη δώσετε υποσχέσεις. Αφήστε το χρόνο να δοκιμάσει τη νέα σας ανακάλυψη, αλλά αποφύγετε με κάθε τρόπο τις περιστασιακές εμπειρίες. Ο κίνδυνος δε θα απουσιάζει και καλό θα ήταν να παραμείνετε προσεκτικοί. Το ένστικτό σας θα είναι τονισμένο και συχνά θα είστε περισσότερο διεκδικητικοί, όμως, δεν πρέπει να οδηγηθείτε σε ακραίες καταστάσεις.