Social Icons

Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Σίγουρα θα ζήσετε μια περιστασιακή ένταση, είτε από την επαναστατική συμπεριφορά του συντρόφου σας, είτε από ένα γεγονός που θα διαταράξει την εύθραυστη ηρεμία της εποχής στα αισθηματικά σας

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν δεν είστε έτοιμοι να ακούσετε ολόκληρη την αλήθεια μη τη ζητήσετε. Θα πάρετε ικανοποίηση από την ομαλή διεξαγωγή των υποθέσεων και των δυσκολιών σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Διώξτε τις απαισιόδοξες σκέψεις και μην αφήσετε τη ρουτίνα να σας χαλάσει τη διάθεση. Οι αντιπαραθέσεις με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος δε θα λείπουν, αλλά μην το παίρνετε κατάκαρδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από το να βάζετε φρένο στις ιδέες των άλλων, φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε. Εάν υπάρχουν αλλαγές που θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά με την εφαρμογή τους, τολμήστε τις.

ΛΕΩΝ: Τακτοποιήστε το γρηγορότερο ότι σας αγχώνει, ώστε να περιορίσετε τα νεύρα σας. Μην παραμελείτε την καριέρα σας, ενώ με διπλωματία θα αποφευχθεί μια ανοιχτή σύγκρουση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Περάστε τη μέρα όσο πιο όμορφα γίνεται, χωρίς να αποφεύγετε τις αλλαγές που μπορεί να φέρουν κάτι καλό. Επιτρέψτε στο ρομαντισμό σας να σας ζεστάνει την καρδιά δίχως να ξεπερνάτε τα όρια σας.

ΖΥΓΟΣ: Απομακρυνθείτε από άτομα που σας κουράζουν και μη γίνετε αποδέκτης αρνητικών επιρροών. Αλλάξτε απόψεις εάν αυτό πιστεύετε ότι είναι φρονιμότερο και μην εμμένετε σε ότι δε σας συμφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά. Μην επιτρέψετε σε τρίτους να μπουν στη σχέση σας και να την κριτικάρουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το ερωτικό κάλεσμα ενός ατόμου είναι σίγουρο πως θα σας απογειώσει. Αντί να εκνευρίζεστε, φιλοσοφήστε τα γεγονότα που έχουν προκύψει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σεβαστείτε τις προτιμήσεις των άλλων, που μπορεί τελικά να σας φανούν χρήσιμες. Φροντίστε να μην κάνετε τα ίδια λάθη, καθώς δεν έχετε πια τα περιθώρια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε παρέα με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες αξίες με εσάς και σας καταλαβαίνουν απόλυτα. Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε με τη συντροφιά των φίλων και των αγαπημένων σας προσώπων.


ΙΧΘΥΣ: Πριν ξεκινήσετε μια πρωτοποριακή επιχείρηση, πρέπει να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας. Εάν υπάρχουν πράγματι κάτι που αγαπάτε, προστατέψτε το με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο.